Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
Tomasa, un brat de flori pentru tine si urari de bine si noroc !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Sabina, tu ce mai faci ? sper ca bine .Tot la munte ?
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, sa ne povestesti cum decurg lectiile . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
da, mamico.....povestesc.
Felicitari lui Adi pentru prima lui felicitare.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
papanash spune:
Cecilio, te visai cu burtica, acum cateva nopti. E ceva , cumva, pe undeva ?
( 02.10.2007 )
aniast72 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
pana si mie mi-a saltat un pic nivelul de optimism cu raspunsul asta ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Fetelor, jur ca nu doresc raul nimanui dar imi aduc aminte de o faza de acum 3 ani. Eram 8 fete de pe forum care facusem FIV si asteptam rezultatul pana la sfarsitul anului. Eu eram printre ultimele, stiam din statistici ca reusitele sunt de cam 30 %, citeam forumul si comentam ingrozita cu sotul meu cum picau fetele pe capete, anuntau numai nereusite. Atunci el mi-a spus exact ceea ce mi-a zis azi Andries... "Gandeste-te ca nereusitele lor iti cresc tie sansa de reusita"
Nu mai devreme de alaltaieri m-am uitat la odiseile anterioare, am numarat esecurile, le-am numarat pe cele de la sept-oct 2010 si am gandit acelasi lucru.

Urasc ca gandesc asa, e atat de trist dar totodata atat de real totul...
Andreea,
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Noi am fost in Afi Cotroceni sa luam cadoul bebelusului pentru Daria si viceversa. Am avut surpiza placuta sa ne intilnim cu Andreea mamai de Vladi si simburel dfulce. O prezenta foarte placuta si frumoasa!!! ![]() ![]() Pe Vladi l-am vazut de la departare, se distra in jungle gym. |
Erina, n-am apucat sa-ti spun ca intalnirea de azi a fost culmea coincidentei. Te pomenisem la putina vreme dupa ce am plecat din Ploiesti cand Vladi deja incepuse sa se agite in scaun. Sotul meu era nemultumit si spunea ca nu stie cum ne vom putea face un concediu cu masina in conditiile in care Vladi nu sta nici jumatate de ora linistit in masina. Atunci v-am dat pe voi exemplu cum faci tu naveta Bucuresti-Piatra Neamt doar cu Daria in masina...
M-am bucurat mult ca te-am intalnit, te-am gasit la fel de infloritoare si cocheta cum te stiu de obicei.

Andreea,
aniast72 spune:
Multumesc frumos tuturor pentru incurajari si ganduri bune, promit sa va tin la curent. 

Andreea,
danielle02 spune:
o primavara frumoasa si de la noi,multa multa sanatate,bucurii si impliniri!!!

multumesc tuturor de sfaturi si gandurile bune 
Ebonee a fost mai bine azi,nu a mai varsat deloc,doar o data noaptea trecuta.i-am dat ceai de menta si vad ca nu a mai facut kk ciudat,poate si-a revenit micutza mea printzesa.
azi au fost amandoo la gradi fiindca io la sc si nu aveam ce face,i-au dat fetele de acolo sa pape "mocochel" si orez,ma bucur ca au asa mre grija de copiii,nu degeaba stau toti lipiti ca scaii de ele :D
Melissei ii ies dintii si ma tembeleste de cap cu plansul,a facut si putina febra azi,off off,nu a dormit deloc azi,decat juma de ora la pranz,asa mi s-a spus,in schimb a mancat de toate ce i s-a oferit,nu a zis nu:))
sper sa nu o chinuie tare dintisorii si sa scape si ea saracutza de durere.
io ma apuc de invatzat si de teme,ma doare capu` deja....
noapte buna si linistita va uram
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
alinus_25 spune:
Dani, de cand merge Melissa la gradi? Merge permanent/ okazional?
Spor la teme + invatzat. Felicitari pt perseverenta!
Ma bucur ca Ebonee e deja mai bine cu burtica. Totusi mai tzine-o pe regim cateva zile, altfel poate avea o recadere. Multa sanatate!
Picea sunteti bine cu totii? Radu s-a intors cu bine? Sper ca Micha e mai bine cu burtica iar bb Alex e cumintel. Iar tu cu moralul sus si zambetul pe buze, incetul cu incetul se fabrica... 
Alexandra de mami Vale, la multi ani!
Tomasa la multi ani cu fericire si bucurii! Ce mai fac piticii tai? Cu cine sta Maria?
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Iarna de vis!
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.