LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Uite Maia, pofticioaso!www.bucataras.ro/retete/4576/painici-cu-dulceata-de-visine.html" target="_blank"> ![]() La restu' nu va dau ca nici nu ma bagati in seama ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
aaa si io te bagai in seama dar pe facebookRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
cleme spune:
Aaaa ma scuzati Sovi, zona respectiva nu am frecventat-o si chiar nu stiam ca nu exista ![]()
Bubu eu nu ma mai uit la bunataturile tale pt ca innebunesc de pofta.
ramo_cata spune:
naty
ai pm
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Mimonel cum ma, vandura aia toate jucariile cu incuietori? Si nu mai aduc? Eu ce-i iau lui Luki de ziua lui? Si i-am luat cadoo lui Dudel, dar sa nu ma injuri rau cand il vei vedea, da? La noi a avut succes, sper sa-i placa si lui. 
Valen LA MULTI ANI sotului, sanatate si zile multe si fericite alaturi de voi. Ca si Mimo m-am gandit imediat cand ai timp sa le faci pe toate, cu doi copii micuti si fara ajutor? 
Maia bine ai revenit! Cum iti mai e? Vladut cu dintii ce mai face? Noi am luat o pasta cu fluor si vad ca nu s-au mai accentuat petele de demineralizare. Culmea e ca pe Antonia nu am spalat-o pe dinti, statea mereu cu tzitzi in gura si a avut niste dinti beton. Astia definitivi sunt crima si pedeapsa insa: patati, strambi, vai de ea si de buzunarele noastre cand vom baga aparatul. Am inteles ca e vreo 2000 de Euroi, si nici nu se mai deconteaza nimic.
Kya in general e bine sa o duci la grupa cu care va continua, dar tu o cunosti mai bine, stii daca iar fi greu. Al meu se imprieteneste mai greu, legaturile cer timp si stiu ca ar fi tare debusolat. Imi pare rau ca actuala solutie nu e grozava, mai ales ca Sanzi chiar e un copil jucaus si zglobiu! 
Nicolette mie mi se parea ca suna pe alaturi sa spun ca-mi plac ochii caprui cand toata lumea vrea deschisi la culoare, dar tu stii ca-mi place de Stefan ca ti-am spus din prima si am mai repetat pe ici pe colo, nu?
Si trimite niste soare ca la noi e urat rauu!
In alta ordine de idei am fost la Sun Plaza, unde era nebunie, inca in constructie, desigur, dar noi am prins perioada ok, dupa noi venea puhoiul. Am vazut C&A, lucruri dragute pt copii, i-am luat lui Luki colanti, ca el nu suporta dresuri, 2 per/20 lei, mai erau si altele, dar nu ne trebuie mai nimic de imbracat. La Deichman (sau cum se scrie
) aveau pantofiori-ghetute dragute, crocsi pt copii, asa ca sapt. viitoare da al meu o fuga sa-l incalte. Mi-au placut unele dela Elephanten la 119 lei, piele, talpa flexibila, usori, o minune, sper sa i se aseze si pe picior bine.
Maine ajung la BE, cu tristete in suflet daca nu gasesc jucarie pt Luki, pt ca altele nu prea ne tb, doar niste farmaceutice, ca tot a zis Naty. 
Mi-am amintit:
Naty tu ai invitat-o pe dna care sta cu Iulia la ziua ei? Noi o sarbatorim marti noi patru si sambata, cand e si ziua lui tati, vin nasii lui si mama cu sor-mea si nu stiu cum sa procedam. N-as vrea sa se simta nici stinghera, dar nici exclusa, ca totusi e o prezenta constanta din viata lui si cu ajutorul lui dumnezeu, sper sa colaboram inca vreo 2-3 ani.
Cleme multa sanatate Dianei! Tu ce mai faci, nici o raza de soare de nicaieri? 
Ramo sper sa va reparati si sa ne vedem, ca tare mult as dori, dar te inteleg daca sunteti bolnaviori, ca si eu procedez la fel.
Gradinita e cam in centrul Bucurestiului, e ceva de la sora ta, dar sigur va puteti orienta dupa indicatiile fetelor, plus ca e si harta cred pe site-ul lor.
Zoze sanatate cu Mihai si bafta cu eco si serviciul.
Imi amintesc de acum doi ani, cum te urmaream sa vad cate saptamani avem, si cand ai nascut am zis:hop, sa vezi ca urmez, si dupa patru zile, asa a fost, doar ca noi am reusit sa facem 37 de saptamani. Si uite, au trecut doi ani!
RAluca
A ajuns nepotul? Si sa stii ca si eu
cand ii vad pe piticii nostri, si pe fratiorii lor si mai mici, ce frumos evolueaza lucrurile!
Blanka ce fac baietii, sunteti bine?
Pot sa te deranjez cu un PM? Am nevoie de niste detalii despre operatia din Ungaria pt nepotelul meu de la Tulcea. A fost (in sfarsit!) diagnosticat cu reflux gradul III, are rinichii functionali 30 stangul cu 70 dreptul si se pregatesc pt o interventie aici la Budimex, o injectare cu un gel care ar putea rezolva pb. Verisoara mea e cam terminata, ea s-a zbatut tare mult sa afle ce are copilul, ca i se parea ca nu e ok, plangea mult noaptea, nu evolua cum trebuie, a umblat pe la multi dr pana a aflat ce are. Mi-am permis sa-i povestesc despre Eric, sper sa nu te superi, sa o incurajez, dar cred ca i-ar face bine sa vb cu tine, sa afle si alte posibilitati. Stiu ca esti f ocupata, dar cand poti, daca vrei, poate gasim o solutie sa ia legatura cu tine.
Gata pauza, s-a trezit tzatzila!

cleme spune:
Tonic, din pacate nu
. Azi am vb cu o fosta colega, care imi zicea ca tipa care a fost adusa in locul meu e varza, se plange toata lumea de ea (inclusiv redactorul sef) si ca nu vrea nimeni sa lucreze cu ea... dar daca are pile ce mai conteaza? Si uite-asa mi s-a redeschis sila fata de tot ce inseamna tara asta, criza asta care a scos toate jigodiile la suprafata etc.
Kya spune:
Ramo eu i-am luat asta de impins: http://www.ookee.ro/jucarii-583-Fifi-si-Floricelele-p-2571-Fifi-si-floricelele,-Masinuta-Mo-cu-baloane-de-sapun.html
E foarte haioasa, mai ales cand face si baloane de sapun.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
stati ma , s ava prind si eu...de azi dimineata ma chinui...sa urez si eu la fete, dar ziceam sa citesc mai intai ce ati scris
deci ati fost la targ si ziceti ca s-au epuizat jucariile de la Ookee???sau numai cea cu incuietori???si eu vreau sa ma duc maine sa iau puzlle cu litere si cifre.....azi nu am avut masina, daca va spun ce am patit aseara, de fapt pot sa zic ca Dumenzeu a avut grija de noi: eram la semafor la intersectia Sebastian cu ferentari, ne duceam la de la servici intr-o vizita, si in timp ce stateam la semafor ma uit in spate si vad geanta cazuta pe sacosa cu prajituri...iau geanta, pun prajiturile jos pe podea, si cand sa reapas pe frana , ia-o de unde nu-i???... am crezut ca mi se pare ca apas pe ea si se duce piciorul pana in podea......m-am lamurit repede ca nu mi se pare deloc, si cand s-a facut verde am mers usor cu avariile pana ce am travessat intersectia...unde am si lasat-o pana aseara cand am luat-o cu mecanicul...astept acum sa ma sune sa-mi aduca masina, zicea ca s-a rupt furtunul de frana de la roata din dreapta(sper ca am inteles bine)....desi era ud pe jos ieri, am vazut intr-adevar langa roata din drapat o balta de la lichidul de frana...
asa, hai sa urez si eu sarbatoritilor de azi:
LA MULTI ANI SOPHIE SI REBECCA, SA AVETI O VIATA MINUNTATA SI SA-I FACETI PE PARINTII VOSTRII MANDRII DE VOI!!!!!

LA MULTI ANI ALIN, VALI SA-TI TRAISCA SOTUL SI CEI DOI FLACAI!!!
Kya si eu prefer varianta cu gradi, in detrimentul bunicilor plictisiti sau cu treaba sau cu ce-or mai fi ei......dar, daca o duci in iunie, in lunile iulie si august sau decat august.... nu au vacanta???sau este gradi particulara......
revin, daca imi mai amintesc ce vroiam sa scriu
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tonic spune:
Am uitat sa o pup pe Oanaaa cu semnul exclamarii, ca la Luki.
Se simte mirosul pana la noi
, norocul meu ca nu-mi plac dulciurile!
Ramo sa va traiasca nasica mica, si noi avem o IOANA-CORINA, fetia nasilor Antoniei, dar e deja mare, are o luna! ![]()
Luki papa tzitzica cu aptic, buuun. Eu mananc neck, toes si ear, apoi "repar" baiatul si i le pun la loc!
Luny sper sa nu aiba nimic rau Mateiul si sa-si revina repede!
si sa va fie de bine pestele, si noi suntem mari consumatori si sa stii ca la REal gasim mai mereu, au marfa buna
Gata, ma duc sa decupez cu baiatul, poate mai intru pe seara.
VALENTINA C spune:
Azi cand am deschis forumul, a venit si MAtei langa mine si primul lucru a zis " Mufa, chiuveta"...![]()
![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Kya spune:
Wow, Irina, ce patanie... Bine ca n-ai patit nimic. Brr, cand aud de d-astea, ma ia cu frig...
Si eu vreau sa ajung maine la targ. Sa nu iei toate puzzle-urile ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)