povestea mea - cancerul de san
Raspunsuri - Pagina 13
gabriela80 spune:
Buna si La multi ani!
Si eu tot la doamna dr.Ianculescu ;
Inca sunt sub supraveghere,dar sunt bine ,sanatoasa !
Urmeaza o perioada dificila pt.soacra ta,dar va trece ;
Sanatate multa !
Gabi.
isabela spune:
Iarina,
Mama mea a urmat tratamentul cu dr Donea. Daca la inceput, dupa operatie, i s-au dat 6 luni, cancer gradul IV cu metastaze osoase, mama a mai trait 2 ani jumatate. Stiu ca am fost multumiti de dr Donea. Era un om bland, calm, care era interesat de soarta pacientilor lui. Mergea la fiecare 3 saptamani pentru citostatice.
Toate astea se intamplau acum 12 ani.
michelle-usa spune:
mama a fost diagnosticata in 2002 cu cancer san grad 3B , atunci avea 64 ani. a facut masectomie radicala, chemo, radiatii...
in urma cu 3 ani cancerul a recidivat, a reinceput cu chemo...iar acum s-a inrautati situatia.din pacate, anul 2012 cred ca va fi ultimul an cand o vom avea printre noi pe acest pamant.
oricum Dumenzeu a fost bun si ne-a dat timp mai mult decat credeam.
mie doctora mi-a recomandat vitamina D3 preventiv pt cancerul de san.
sanatate tuturor, multa putere si incredere in Dumnezeu.
michelle
RAMONELLA spune:
Buna...mi-e tare greu sa scriu...mama mea a fost operata josi,i s-a facut histerectomie totala...In urma cu o saptamana a fost la un ecograf,acolo a descoperit niste chisturi la ovar si a trmis-o urgent la analize de sange si RMN.La RMN a iesit formatiuni tumoroase pe ambele ovare,cam de 2 cm si noduli in pelvis.sau cel putin asta mi-au zis ai mei.Sunt tare secretosi nu vor sa ne ingrijoreze.markerul tumoral a iesit ok.Oncologul a decis sa o opereze...I-a scos tot...acum asteptam cu groaza rezultatul...
Mi-e tare frica,nu stiu ce m-as face fara ea...avem o legatura tare stransa,iar copiii sunt tare atasati de ea,si ne ajuta tare mult...Totul a venit asa,dintr-o data...Ne-a dat viata o lovitura...sa ne trzesaca putin...ma rog sa fie totul bine si sa fie doar o incercare...
iarina spune:
Ramonella, imi pare sincer rau...stiu cum pot cadea diagnostice din astea...zici ca ti-a picat tot cerul in cap.
Insa trebuie sa incepeti sa va informati si sa luptati cu boala. Noi ne-am hotarat sa mergem la d-na dr.Ianculescu, in seara asta o astept pe soarcra-mea si maine dimineata o duce sotul la spital.
Sanatate multa tutoro si multumesc pt. sfaturile voastre si experientele impartasite.
RAMONELLA spune:
Iarina multumesc mult!Intradevar,iti cade cerul in cap...parca toata viata se sfarseste acum...nimic nu mai conteaza si nu mai e important...
Multa sanatate tuturor!Si sa ne ajute Dumnezeu.Eu am inceput sa citesc Acatistele Sfantului Nectarie si Maicii Domnului Pantanassa,se spune ca sunt vindecatori de cancer...