LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelusi spune:
Irinuca nu te mai gandi asa departe, ai putina rabdare, ca s-a mai intamplat si la altii si nu a fost nimic grav
Anca ai grija la ce creme folosesti, e valabil pentru toata lumea, cititi eticheta, sa nu contina BARABENI, sunt foarte daunatoare sanatatii, lorealul contine din cate stiu eu. Eu am inceput sa citesc etichetele.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Mara, pai nu iti prea dai seama, la unele am scris vandut, la unele nu pentru ca le mai pot face. Tu imi dai mai multe variante si eu iti spun ce am. Si apoi vedem ce iei. Stai pe mess de obicei?ca e mai simplu sa vb asa daca vrei
bebelusi spune:
mara ai pm
iuliacris spune:
Irina, multa sanatate mamei, sper sa nu fie ceva grav. Hai ca ne gandim frumos la voi!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
anna-mama spune:
Irina, nu te panica, asteapta sa vezi rezultatele analizelor, cel mai probabil e cistita, eu am patit asa si m-am vindecat usor. multa sanatate
Lisa, sunt pe aici, dar ff obosita, am obosit mai tare cu boala lui Vladut si nu am mai apucat sa-mi revin Intreaba Picky de tine si Anusca, daca sunteti bine
Ingrid, nu te necaji cu toata lumea in parc, vorbesc ca sa se afle in treaba, tu ai un super baiat si o sa mearga la timpul potrivit
Iulia, super Carluta, felicitari
Am implinit 1 anisor!
ingrid70 spune:
Da, am un sot deosebit, tre' sa-l laud. Azi s-a sculat la 4 dimineata ca asa a vrut el, ca putea sa se duca si dupa program. Eu i-am spus ca nu m-as fi sculat la ora aia si el mi-a raspuns ca ar fi venit prea tarziu acasa si vroia sa stea si el cu alex, sa ma ajute.
Mi-a povestit azi ca s-a intalnit cu un fost coleg care incercase cu cativa ani in urma ca aibe un bebe si bebele murise cu putin inainte de a se naste si care acum i-a spus ca are o fetita de 2 luni. Si el cica l-a intrebat cum e cu bebe, crezand ca tipul e in culmea extazului, iar asta i-a raspuns ca nu stie, ca el vine la 8 acasa, mananca, apoi iese in oras pana la 10, apoi ajuta putin la baie si gata, asta e tot ce sta cu bebele. Sotul meu era socat cand imi povestea, iar mie imi venea sa rad de cat de mirat era sotul meu.Oricum eu sunt f norocoasa, toata lumea care-l cunoaste pe sotul meu imi spune asta! Dar fiecare are partile lui bune si rele. De exp. nu stie sa faca nimic in casa, reparatii, chestii de barbati. Dar la spalat vase se pricepe f bine si la curatat/tocat legume, la sters praful si scuturat si la bebe, am toata increderea sa-l las cu el.
Si ce e mai important, intotdeauna ne pune pe noi pe primul loc, inaintea dorintelor/pasiunilor lui, asta mi se pare cel mai important!
cami_antonia spune:
lisa aici sunt ... am culcat-o pe antonia da v-am citit din urmaaaaa
nu prea mai am timp sa intru ca ma tine antonia numa pe langa ea
doar cand doarme la pranz atunci mai scappppppppp
tot avem muci
ii bag la batista bebelusului si nu iese nimic
da ea tot haraieeeeeeeee
offfffffffff
ii pun ser fiziologic
deja sunt 10 zile de cand suntem asa
ma disperaaaaaaaaaa
irinac te pupppppppppp ... sanatate multa mameiiiiiiii
nu prea am chef de nimic
vb maine mai multe
pupici
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Ingrid, nu te necaji cu toata lumea in parc, vorbesc ca sa se afle in treaba, tu ai un super baiat si o sa mearga la timpul potrivit Am implinit 1 anisor! |
cris30 spune:
Irina, multa sanatate mamei, ne rugam sa nu fie nimic grav.
Lorealul mie nu mi-a facut mai nimic la ten, cred ca depinde si de tipul de ten, singurele care mi-au placut de la ei au fost cremele de zi si vopselele de par. Mai nou acum am folosit si de la avon niste masti super hidratante care mi-au lasat pielea catifelata si curata.Am folosit si creme scumpe care nu erau cu nimic mai presus decat cele de la grocery,jumatate din pret era firma.
Dimineata ma dau mereu cu crema hidratanta de zi care contine si SPF, si seara crema nutritiva de noapte.Pe corp ma dau cand imi aduc aminte, dupa baie mereu uit.Pe maini ma dau cu crema in fiecare zi,cel mai mult imi place eucerin si neutrogena.
La capitolul mosteniri, eu mostenesc pielea elastica a mamei mele, ea dupa 3 sarcini cu bebei mari, eu am avut 4.200kg , nu a ramas nici macar cu o vergetura,la fel si eu, nu se cunoaste ca as fi nascut.In schimb mostenesc capilare sparte pe picioare si dupa sarcina am vazut ca s-au inmultit si se vad , asa are si mama.Ma gandeam sa ma duc in tara sa fac sclerozari, sau mai astept si a doua sarcina si dupa aceea sa sclerozez tot .
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png