LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
Idaira spune:
Edinuta, si eu care credeam ca chiar ai gasit cascaval,eu gandindu-ma la ala de acasa .Cind o dor rau gingiile ii dau Dalsy..
lisa,ira,pup sa treaca spaima!!!
iuliacris spune:
Cami, imi pare bine ca ati avut o zi frumoasa. Lasa ca trec si mucii, asa-i ei, pacatosi, tin mult si chinuie copiii.
Cris, toaleta e chiar vis-a-vis de suportul de prosoape, care e o stinghie orizontala fixata in perete. Prosopul lui Cipri de baie fusese initial pe bara care tine perdeaua de dus, dar el cand s-a bagat in cada l-a inghesuit pe suportul de prosoape (ca asa inghesuie el, nu are rabdare sa puna frumos) si practic a ramas stuck intre perete si bara. Cand a tras cu forta s-a desfacut bara si mi-a venit mie in cap, cu partea laterala cred, ca aia era ascutita. Carla dormea ca era 10.30. N-o sa mai fac pipi cand e Cipri in baie Oricum, sper sa-i fie invatatura de minte sa nu mai fie asa repezit. Nu ma mai doare deloc, dar a fost ciudat cand mi-a bagat capsele in cap, trebuie sa mi le scoata peste o saptamana.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
Aalina spune:
Fetelor va doresc o primavara frumoasa
De dimineata au venit cei 3 baieti ai mei cu cate un martisor in mana. Nu va spun ce fata importanta avea Fabian
Sa avem cat mai multe primaveri langa licuricii nostri
kristinuz spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
va urez o primavara frumoasa!!!!sa aveti parte numai de zile insorite!!!!
va pupam
mami si alex
Leditia spune:
O primavara frumoasa tuturor!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
neata dragutelor!
sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti fericite!
Citat: |
citat din mesajul lui axis Rox, asa e, la Patrik iese la fix, dar la Eva - hm. Lipsesc datele soacrei, foarte importante cand e vb despre o fetita. |
aaa, la asta nu m-am gandit. soacra-mea e 7 febr iar socrul meu fix pe 23 nascut, ca Eva.
Ira, uffff ce sperietura!!!!! cum e mandra???
Iulia, maaaai!!!! si tu? esti ok?
ma duc sa fac capitol nou...