LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Edinuta, si eu care credeam ca chiar ai gasit cascaval,eu gandindu-ma la ala de acasa .Cind o dor rau gingiile ii dau Dalsy..

lisa,ira,pup sa treaca spaima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, imi pare bine ca ati avut o zi frumoasa. Lasa ca trec si mucii, asa-i ei, pacatosi, tin mult si chinuie copiii.

Cris, toaleta e chiar vis-a-vis de suportul de prosoape, care e o stinghie orizontala fixata in perete. Prosopul lui Cipri de baie fusese initial pe bara care tine perdeaua de dus, dar el cand s-a bagat in cada l-a inghesuit pe suportul de prosoape (ca asa inghesuie el, nu are rabdare sa puna frumos) si practic a ramas stuck intre perete si bara. Cand a tras cu forta s-a desfacut bara si mi-a venit mie in cap, cu partea laterala cred, ca aia era ascutita. Carla dormea ca era 10.30. N-o sa mai fac pipi cand e Cipri in baie Oricum, sper sa-i fie invatatura de minte sa nu mai fie asa repezit. Nu ma mai doare deloc, dar a fost ciudat cand mi-a bagat capsele in cap, trebuie sa mi le scoata peste o saptamana.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor va doresc o primavara frumoasa
De dimineata au venit cei 3 baieti ai mei cu cate un martisor in mana. Nu va spun ce fata importanta avea Fabian

Sa avem cat mai multe primaveri langa licuricii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata fetelor!!!!
va urez o primavara frumoasa!!!!sa aveti parte numai de zile insorite!!!!

va pupam
mami si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

O primavara frumoasa tuturor!

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragutelor!
sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti fericite!

Citat:
citat din mesajul lui axis
Rox, asa e, la Patrik iese la fix, dar la Eva - hm. Lipsesc datele soacrei, foarte importante cand e vb despre o fetita.

aaa, la asta nu m-am gandit. soacra-mea e 7 febr iar socrul meu fix pe 23 nascut, ca Eva.
Ira, uffff ce sperietura!!!!! cum e mandra???
Iulia, maaaai!!!! si tu? esti ok?
ma duc sa fac capitol nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si gata capitolul 94

Mergi la inceput