LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la BabyExpo / Polivalenta standul cu martisoarele pentru copilashi se cheama H13 - exact zona opusa intrarii principale!

daca ajungi acolo nu ai cum sa-l ratezi...e un banner mare cu Asociatia MAME

o sa stii ca estiin apropiere...DUPA MIROS, se face popcorn in zona

o pozitie 'strategico intamplatoare',,care ne si avantajeaza pe de o parte, langa niste aparate de cafea

intreaba de Mary ... ea o sa fie azi acolo

pup!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbeeFetelor, eu nu mai pot sa slabesc, de fapt, nu ma mai pot abtine de la chestii care nu ar trebui sa existe in mniul zilnic. Nu mananc mult, sunt carnivora insa sunt dependenta de cola...Sunt sigura ca de aceea nu slabesc....BeeMamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Bee, carnea nu ingrasa, ci combinatiile de carne cu cereale, fainoase, amidonoase,paine, paste, astea ingrasa. Daca mananaci carne doar cu legume (cartof, fasole, mazare- nu) nu te ingrasa.
Oricum in slabit ideea este sa mananci mai putine calorii decat consumi, dar e greu, recunosc, ca acum eu sunt la cura.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Tin pumnii sa fie bine cu mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

bee, irina - multa sanatate mamelor voastre, sa fie doar alarme false si sa se trateze usor si eficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Maya!

Axis, mi-am tot batut capul cu ce ai zis tu, si am gasit si eu o interpretare Vladut este conceput in mai dupa saptamana luminata a Pastelui, cu 3 ani inainte eu cu sotul meu ne casatoream in prima duminica dupa Paste (am tinut f tare sa ne casatorim intr-o duminica asa speciala), ca dupa ce s-a nascut sa-l botezam in aceiasi prima duminica dupa Paste. Deci la noi asta este perioada semnificativa
Edit: si mentionez ca la noi copilul nu a fost planificat si nici nu am avut inainte alte incercari, asa a vrut Dumnezeu sa vina

Sunt si eu ingrijorata, tatalui meu i-a curs azi-noapte sange f mult dintr-o ureche nu stiu ce poate sa fie si nu vrea sa mearga la doctor

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI MAYA!

Am fost ieri la Horhoianu, mi-a spus acelasi lucru ca si ecografistul, nu e nimic ingrijorator, repet eco peste 6 luni. Nu mi-a dat nici un tratament, a zis ca nu are rost sa-mi "deruteze" hormonii.

Am fost si cu Nadia la ORL, nu are nici ea nimic, nici otita, nici gat rosu, deci e o viroza.

Cu Ioana am abordat problema grupei mari. I-am spus ce extraordinar e ca e cea mai buna si i-am explicat cum e mai bine sa fie cu copii mai evoluati dar nu prea a inteles Pana la urma a zis ca merge la grupa mare dar numai daca vine si Diana (prietena ei cea mai buna). Eu sper sa pot sa o conving fiindca e si printre cei mai mari de varsta din grupa mijlocie si mi se pare mai OK sa fie cu copii mai mari, sa se ia dupa ei, decat cu unii mai mici. In plus, cum zicea si Anca, e pacat sa se plafoneze.

offf irina. Trebuie sa o convingi sa mearga la doctor cat mai repede. Sper sa nu fie nimic grav.

bee multa sanatate mamei!

anna off si voi? Sanatate tatalui!

ingrid la noi e exact invers, Nadia e foarte scunda si toti se minuneaza ce bine merge, crezand-o mult mai mica ...
E super ca ai asa un sot - mai rar! Exact asa e tatal meu si intotdeauna l-am iubit si admirat pentru asta.

asparagus imi pare rau pentru experienta din Bulgaria. Noi am fost anul trecut la Nessebar cu Ioana si a fost super bine, nici cu mancarea nu am avut probleme. Nadiei totusi imi e frica sa ii dau mancare de la ei.
Eu as fi vrut sa mergem anul asta in Grecia numai ca nu putem sa mergem in iunie sau septembrie, iar in iulie-august e mult prea cald.

andra si noi tot peste cu leu dar invers decat voi - eu sunt peste si sotul leu.
Imi pare rau de problemele cu job-ul, sper sa se rezolve cat mai repede.
Ce sa va agitati la 9,350 gr? Noi cu 8,200 si fara rotavirus ce sa mai zicem? E foarte bine Mister.

delia bravo pentru analizele bune!

ariya, bebelusi tot asa si Nadia, e mare cataratoare, peste tot se urca.

oxigen bine ai revenit! Ne era dor de tine!
Si Nadia a inceput sa maraie in carut, vrea sa mearga numai pe jos. Mi-e groaza ca a inceput deja faza asta, pe Ioana de la 1 an jumate nu a mai fost chip sa o pun in carut, nici 1 minut.

lisa ai intrebat daca folosim noi creme sau daca ii dam pe copii?

Eu folosesc zilnic crema de fata si dimineata (Vichy) si seara (diverse, acum am Oxyance), de ochi in fiecare dimineata (Vichy), de maini zilnic (Eucerin), de corp cam o data la doua zile (diferite, acum am unt de corp Korres). Crema anticelulitica nu folosesc, cu toate ca am ceva celulita, dar nu prea cred in "minunile" acestor creme.

iulia cum e Olay? Vroiam sa incerc si eu.

Pe Nadia nu o dau cu creme, doar dupa baie o ung cu lapte de corp (Klorane folosim noi)

Nadia a dezvoltat o adevarata pasiune pentru aruncatul lucrurilor la cosul de gunoi. Azi a aruncat telecomanda; cand s-a trezit Ioana si a vrut sa dea drumul la TV am cautat de am innebunit, pana ne-a venit ideea s-o intrebam pe Nadi daca a luat-o ea; foarte mandra, a luat-o pe Ioana de mana a dus-o la cos si i-a aratat isprava "Nana, haha". Ieir a aruncat mobilul bonei, care a inceput sa sune din cos si tot asa.
Cat despre WC - sta la usa baii si pandeste sa deschida cineva usa si tusti direct cu mana in WC. Tot la baie ii place sa se dea "uta" tinandu-se cu mainile de chiuveta, de mor cand o vad.
Dimineata a scos priza din perete - noroc ca am fost pe faza si am smuls-o de acolo. Avem bineinteles aparatori la prize dar ea nu vrea sa bage degetele in priza ci sa o smulga cu totul - azi a si reusit incat acum am lipit priza cu leucoplast.
Bine, daca e vorba de prostioare noi cred ca suntem campioane, pot sa scriu cred 4 pagini cu prostiile Nadiei.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va provoc si pe voi la o lectura...atipica
si un mod de prezentare original

ce parere aveti?

mat de pe site ul luminasfanta.ro sunt scrise de cineva care ne-a gasit pe undeva pe net cu martisoarele
cuvinte de duh intr-un stil original asternute - un haz de necaz daca vreti..mie asa mi s-a parut

propria-i caracterizare... "am un blog atipic si greu de digerat pentru unii. dar ma citesc oameni buni"

A comandat cateva bijuterii pentru sotia lui si cu dorinta de a face un gest mic pt micutii bolnaviori. A vrut sa faca in stilul propriu si o mica promovare pentru proiectul umanitar:

www.luminasfanta.com/2010/02/26/am-avut-o-viziune/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A LuminaSfanta %28Lumina Sfanta%29&utm_content=FeedBurner" target="_blank">aici

si parerea mea este ca oamenii se impart in doua: oameni buni si restul
imi place sa ma alatur si sa fiu in prezenta celor care fac parte din prima categorie...de restul nu am nicio alta apreciere a face..

voi, cele care ma cunoasteti sunteti in cap de lista a categoriei preferate

haideti la cafelutza..si sa aveti o zi faina

PS: in ceea ce priveste convingerile mai mult sau mai putin religioase nu am caderea si nu vreau sa fac judecati...dupa mine, sunt chestiuni ce tin de intimitatea fiecaruia
iar lucrurile palpabile de care oamenii au nevoie pt a intelege si a-si explica uneori ceea ce traiesc ....sunt trecatoare, supuse greselii si fara legatura directa cu credinta

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty ma bucur ca sunteti bine toate 3 Ce scumpica e Nadia cu prostioarele ei
Ingrid, mi-am amintit, intrebai de o masina de paine? Eu am Moulinex si sunt multumita de ea.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI MAYA!
Naty, bine ca te-ai linistit!
Sanatate si bunicilor ca vad ca sunt din ce in ce mai multi suspecti de diferite! sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav la niciunul din ei!!
cristi, de unde iei samponul de care zici?

mamici si licurici

mami si licurici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Maya
La multi ani sanatosi si fericiti!

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput