LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Doamne, AXIS, cum de sti toate chestiile astea. Esti fenomenala

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tot eu
Jasmi da la baba o adresa de mail pe PM pls.
Axis ahahaa m-ai pus la treaba . la noi cred ca primavara e anotimpul predominant, eu si tata suntem berbeci la o saptamana distanta nascuti, sora mea capricorn si conceputa in martie, Eva conceputa in mai, iar barbata-miu scorpion si Patrick conceput in jurul datelui lui de nastere, in noiembrie. am rationat corect?

Mergi la inceput

IRINA, BEE, sanatate multa mamicilor voastre

FETELOR, DECI SA INTELEG CA NU VINE NIMENI AZI LA BABYEXPO???

Eu vreau sa-i cumpar un nou set de suzete, canutza cu pai (ca am luat una ieftina de la Primi Pasi si pute plasticul ala in interior ingrozitor, a mucegai, desi nu va zic de cate ori o spalam pe zi), niste castronele cu capac, pt. transportat mancarea, samponel si sa ma uit de tricicleta.

Voi stiti cum se numeste standul de martisoarei al asociatiei lui Alinuk, ca vreau sa trec sa cumpar cate ceva de acolo??

Mergi la inceput

AXIS, dar chiar ca ne-ai pus pe ganduri
"Eu cu cine votez?"adica in ce parte ma uit?
Eu, fratele meu si tata suntem tomnateci (nascuti in sept si oct), mama este nascuta in mai(Taur), iar Clara a fost conceputa in aprilie si nascuta in ianurie(27-Varsator).Sotul meu si fratele lui sunt Varsatori(sotul pe 12 feb si cumnatul pe 25 ian).

Sa nu-mi zici ca trebuie sa ma uit la cumnatul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neata! am fost si am facut exudat la 8 si sa vedeti ce am nervi mi-am facut. era o tipa la ghiseu fenomenal de sictirita si aroganta. mi-a cerut cnp-ul lui david si nu-l aveam. am intrebat de ce nu e ok doar data nasterii si numele, ca doar platim analizele nu suntem cu trimitere ...deci datele de care aveau nevoie erau doar pt identificare. in fine, am zis ca daca asta e regula, hai sa reclotam si aopi se intoarce sotul in cateva min cu cnp. ea nu, ca sa stau eu acolo cu david si sotul sa mearga si sa aduca cnp acum. bai, ma lasi?! deci eu m-am dus cu david nemancat, de ma tragea de bluza ca vrea tzitzi, plin de muci si ea incepe sa ma dispere de n-aveti idee. asa ca am facut ce face tot romanul, desi nu sunt deloc de acord cu asta...si nu sunt f mandra de mine acum...am sunat o prietena care o stia pe sefa fetei, si ne-a recoltat sefa ei f frumos si fara cnp.
cand am ajuns acasa, mi-am dat seama ca trebuia sa ii inventez un cnp rapid, ca doar creativa sunt si ea nu ma putea verifica

Mergi la inceput

Fine-ar ROMANICA sa ne fie, cu sistemul nostru medical cu tot!!!!

Cica sa nu-ti para rau ca n-ai tulit-o din tara cand ai avut ocazie, in general vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

maya de dya

multa sanatate si fericire

azi noapte s-a trezit carol urland tare de tot, i-am facut lapte nu l-a vrut, abia l-am linistit, l-am pus cu noi in pat... pe cand ziceai ca adoarme iara ne baga mana in nas, ne tragea de par, ne povestea... cam dupa o ora n-a mai rezistat cristi si l-a dus iarasi in patut, dar din fericire fara proteste

o fi vreun dinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu am renuntat la cremele cu parabeni, cica astia se acumuleaza sub piele si in timp produc riduri - adica fix ce nu vrem. acuma folosesc elmiplant, sunt ieftine si bune si miros frumooos.

si folosesc sampon bio de la alverde - sa stiti ca chiar nu mi se ingrasa parul la fel, inainte il spalam zilnic, acuma cam a treia zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Horia!

La multi ani Maya! Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa! Dya, mai da-ne vesti despre Maya:)

Eu sunt fara energie ca iar nu dormim de cateva nopti. Are nasul infundat si gingiile umflate pe la maselute, e toata ziua cu mainile in gura..dar cu toate astea nu stiu exact care e cauza nesomnului. Patternul e cel de asta toamna, se trezeste si nu mai adoarme vreo 2 ore Uff, sper sa fie doar dintii.

Am citit constiincios ce ati scris, dar nu am retinut mai nimic:(
Sanatate licuricilor bolnaviori sau cu febra!
Sanatate mamelor lui Irina si Bee!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

cristi, ce haios e carol! si david cand se trezeste intre noi, vine si ne trage pleoapele in sus sa ne vada el cu ochii deschisi

Mergi la inceput