LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Eu ma retrag la , spor la vorba, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

bebelusi, mersi de sfat, dar ce e BARABENI asta si cu ce dauneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Irina, mari spaime ne mai trag si mamele astea alea noastre. Sper sa fie totul ok cu mama ta si sa treaca usor. Trebuie sa o convingi sa isi faca niste analize serioase. Obligat!!!!

Si eu stau cu sufletul mic pt ca ieri mama a facut o eco si o radiografie si are saracuta hernie de disc cu spatiere f mare si un chist pe ficat, plus tensiune 20. Cand vine la Bucuresti o trimit sa i se faca un computer tomograf sa vedem ce si cum. Urmeaza controlul cardiologic, ginecologic si neurologic la Tulcea si in functie de rezultate, continuam aici. Uffff...Cred ca a exagerat cu munca...De aceea caut pe cineva pt menaj zilnic, ca mama sa nu mai faca nimic, doar sa o educe pe Alexia. Ma simt vinovata pt ca ea se tot plangea si eu nu am facut nimic crezand ca e ceva pasager...

Fetelor, eu nu mai pot sa slabesc, de fapt, nu ma mai pot abtine de la chestii care nu ar trebui sa existe in mniul zilnic. Nu mananc mult, sunt carnivora insa sunt dependenta de cola...Sunt sigura ca de aceea nu slabesc....

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Acum m-am adunat la calculator, asa ca va raspund.

Nu e vorba despre zodii ci despre momente emotionale foarte puternice in jurul carora se organizeaza alte viitoare evenimente. Daca va luati dupa zodii o sa cititi totul mot a mot si nu o sa vedeti padurea de copaci; ganditi-va ca un ovul se impregneaza cu informatie o luna, ca mai vine si nasterea cu marja ei...De aceea, zic eu, ca la intervalul de 12 luni, un plus/minus de 1 luna este tolerabil. E bine sa urmariti coinicdentele, nu doar de date ci si de nume...pentru ca ele ne indreapta de multe ori inspre interpretarea corecta. Si, mai sunt importanti fratii nostri, cei care ne marcheaza copilaria, cu conflictele sau complicitatile pe care le avem impreuna.

Lisa, la tine se vede foarte usor ca esti fata lu' tata. Ai luat si tu o parte din dependenta lui - se poate observa in preocuparea pe care o ai pentru gatit; iar Cristi e schimbat doar obiectul de interes, care nu mai e alcoolul ci hrana (taur, deh). Ai fost inspirata renuntand la primul tau partener, aceasta a mai atenuat patternul. IAr Ana e conceputa de ziua lui Cristi, deci taote lamurite.

Bebelusi, acum e clar? La voi totul e in jurul inceputului de an, poate mama lui tata a fost nascuta ( sau a murit) atunci...

Andra :), am fost tentata sa cred ca tu ai scapat...dar mi-am amintit ca sotul tau a fost sarbatorit chiar saptamana asta, adica e un fel de peste - varsator. Ce sa zic, temporal ( dar si temperamental) tatal tau pare a fi la mijloc intre sot si copil). Oricum, vad ca iarna e puternica la tine ( cu mama sagetator), pentru ca ai fost conceputa in dec., iar Lachlan s-a nascut tot in dec..

Naty, eu as mai sapa...Ioana, fata, primul copil, mari sanse sa fie a lui "ta-su". Depinde de la cine a venit surplusul de emotie, insa cf. teoriei, mai degraba Nadia ti-ar semana.

Am citit in urma, vad ca David e ok, iar CArla face primii pasi, bune vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Axis, multumesc frumos Asa-i, se pare ca iarna e dominanta la noi in familie, si tatal sotului e nascut tot in decembrie, fratele meu a fost conceput la sfarsitul lui noiembrie... si tot asa.

Vad ca vorbiti despre creme si celulita. Despre celulita nu zic decat ca iegzista si, cum sunt si pofticioasa si lenesa, nu prea ma vad in stare sa scap de ea lesne. Creme...pai dau cu crema de ochi cel putin o data pe zi, cand sunt constincioasa de 2 ori (acum am de la L'Oreal), crema hidratanta cu SPF ziua si crema nutritiva seara (acum am de la Gerovital), crema de corp de cate ori imi aduc aminte dupa dus/baie, o data pe saptamana gomaj, din cand in cand cate o masca si... cam atat. Sunt destul de low maintenance desi mereu imi propun sa fac si sa dreg... ce am totusi grija e sa ma demachiez seara (asta dupa ce multe dimineti m-am trezit cu fete de perne colorate si ochi de panda).
Cred ca Bebelusi se referea la PARABENI, majoritatea cosmeticelor au asa ceva in componenta si ...cica nu fac bine la sanatate. Exista si cosmetice fara parabeni - eu am gelul de baie al lui bebe de la Tesco, sau crema de dus+sapun lichid Tisserand cadouri de la soacra-mea - dar sunt mai scumpe.

Irina, sanatate multa mamei tale! Neaparat sa mearga sa-si faca analize.

Bee, multa sanatate si mamei tale, intr-adevar, ar fi bine sa se mai odihneasca si sa gasiti voi pe cineva sa va ajute cu ce e de facut in casa.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bee, sanatate mamei .
Dark, mi se intampla si mie sa ma culc machiata, noroc ca acuma ma machiez foarte discret, cand eram stundenta aveam obiceiul sa-mi fac o coada neagra in prelungirea ochilor, plus rimel, plus eye shadow, ca de.. asa era moda .Dimineata eram si eu ceva de speriat cand ma priveam in oglinda.

PARABEN- one of the most commonly used grups of prezervatives in the cosmetics, pharmaceutical and food industry, parabens provide bacteriostatic and fungistatic activity against a diverse numbers of organisms, and are considered safe for use in cosmetics.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neatza!

La multi ani Maya!

Dya, va dorim numai bine, bucurii, fericire, sanatate, sa aveti cu totii o viata frumoasa si implinita!

Irina,Bee doresc multa sanatate mamelor voastre! Sa nu fie nimic grav si sa va stea alaturi pana la adanci batraneti!

Fetelor, revin cu rugamintea de a mai trimite poze.
Nu mai e decat o saptamana si sunt o groaza de fete care nu au trimis.

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATAAA!!!

CAMI, cei din urma vor fi cei dintai (la mers cel putin)

MICOLAeu am lasat-o pe Clara pe jos pe mocheta de la 6-7 luni cu jucarii, cu telecomei...etc.Cu toate astea a luat-o deabusela la 9 luni cand s-a ridicat singura in picioare tinandu-se de diferite chestii (pat, ghiveci de flori etc).Ea se deplaseaza foarte bine tinandu-se de diferite chesii sau de mainile noastre, de antepremergator,dar singurica nu a facut inca nici un pas

LISA o sa incerc si eu ompleta, cred ca chiar azi

IULIACRIS, Carla este haioasa foc, cum merge ea, zici ca e cetateanul turmentat

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Maya!!!!

Sanatate licuricilor muciosi.
Sanatate si mamelor de mame de licurici. Sa fie totul in regula si sa treaca problemele.

Noua ne iese dintele nr 4 asa ca dormim din 2 in 3. Taman bine cand ma apucasem si eu sa il indop la masa de seara Pana acum am scapat fara reactii la vaccin, sper si peste o saptamana sa fie ok.
Va pup ca azi la mine e ziua aia plina cu de toate trebile gospodaresti Da maine cica stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
la multi ani Maya!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita!!
Dya mai treci pe aci... ai la absenteee...
Iulia, asa si noi, nu putem sub nicio forma sa dormim cu copiii in pat. Patrick mai vine peste noi noaptea dar se muta singur sau convins inapoi la el.... ca zau daca putem respira
Dark, bine ca e ok Mister dupa vaccin. super parametri
Irina, multa sanatate mamei tale!!! ma gandesc si la o eliminare mai dureroasa de calcul urinar? pupici!
puah, fug la munci, am o migrena nasoala de la ceata asta joasa si groasa.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput