Buna.
De cateva zile mi-au aparut pe obraji pete rosii si grunjoase. Ce poate fi? Ma deranjeaza, ma ustura si am si o usoara mancarime.
Poate fi alergie, poate fi o eruptie, poate fi...multe.De la mancare, de la un produs cosmetic, de la caldura prea uscata a caloriferului...
Si eu am avut asa ceva, m-am trezit dimineata cu "bucuria" asta pe fata, pe mine ma si ardea fata. A doua zi, mai rau.CE m-a ajutat pe mine:uleiul de catina! M-am facut pe fata (e portocaliu rau de tot, dar e bun) am stat cateva ore, m-am spalat si m-am dat cu ulei de samburi de struguri(poate fi ulei de masline sau o crema hidratanta dermato-cosmetica, am mai folosit dupa uleiul de catina si Cicalfate de la Avene). De la prima utilizare mi-a calmat fata.Foarte bun!! Incearca si tu, sigur te ajuta.
Si eu am avut, imi apareau cand eram stresata. Dermatologul a zis ca e pitiriazis rosea si mi-a dat sirop claritine si un unguent, nu-i mai retin numele. Oricum, ideea e ca au inceput sa imi apara din timpul bacului, apoi imi apareau numai in sesiuni. De cand am scapat de scoala nu mai am probleme..