Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Claudia am uitat sa-ti zic, esti tare slabuta, sub 60kg la inaltimea ta e extraordinar, fotomodel nu alta! Dar chiar mai vrei sa slabesti?Ma intrebasei de merg copiii la gradi, de miinecica. I-am tinut mult acasa ca sa o protejez pe Letizia de ce ar mai putea ei culege acolo, dar si pt ca Nadja inca nu era pregatita pt gradi si am zis sa mai aminam. Si mi se parea cam aiurea sa-l duc cu noaptea in cap numai pe Aldo, vroia si el sa stea cu noi la caldura:) Era cam not fair singurul din casa care trebuia s aplece la program, oricum din vara incepe scoala si tot o sa aiba timp de program fix.Dar Nadja vrea acum neaparat la gradi si ma rog sa vedem cum o fi.Ca am fost aici in foc continuu, singura acasa cu 3 copilasi din care unul nou nascut si mai venea si vecinul, prietenul lui Aldo. Si mergeam si la supermarchet cu ei 3, mincare asa mai rapida dar oricum si jucat, imbracat Nadja, ajutat la n chestii ca inca e mica si nu poate chiar tot. Nu ca ma pling, am copii buni, asta mica doarme binisor noaptea, Aldo ma ajuta f mult, Nadja pt aproape 3 anisori se descurca la multe chestii singurica. Dar parca ar merge un relax asa, sa am juma de zi numai pt mine si Letizia.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Happy, felicitari fetitei tale !

Vik, cind scrii de cum e cu 3 mimitei ma apuca duiosia ca asa eram si noi. Un sfat : ca sa ai mai mult lapte ai grija sa nu-ti fie frig, stai bine incotosmanita si alt sfat : in casa nu purta sutien decit daca sinul e mare si te doare. Pup you.

La mine nimic special decit ieri o ora de tenis de ma doare bratul drept.

O saptamina excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!ce faceti? la noi e vant mare, pomi rasturnati, of, speram ca pana dimineata sa treaca ca lui Marc al meu e tare frica cand e asa vant de ne ia pe sus.
vik cred ca ai gresit cand mi-ai scris acolo 60 de kile, as vrea eu.l-am tocat pe al meu la cap si mi-a promis pana la urma ca daca ajung la 60 kile ma lasa sa ma siliconez, cred ca stie el ca nu sunt in stare, de aia mi-a si promis.
Aldo face 6 ani anul acesta? oau. de lapte nu stiu ce sa-ti zic, bea lichide multe, eu la Luca nu am avut asa mult ca la Marc dar era mult mai gras si a fost totusi suficient, iar pieptul nu mi-a curs,astfel incat nu am avut nevoie niciodata de tampoane din alea in sutien. dar sincer, eu abia am asteptat sa-i intarc pe amandoi. cresc ei mari si frumosi si cu sticla
lou ce faci, plecati in ro? ce face bebitzu? n-am ajuns la spirat ca am fost la 2 benzinarii si au iesit toti ca furnicile sa isi aspire masinile, ca deh era timp frumos si sambata, dar am sa ma duc candva in cursul saptamanii cand nu e asa aglomerat.
Mik vreau si eu sa ma apuc de tenis.

va pupicesc, ma duc sa pregatesc copii de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Mai rar pe aici, dar cand intru citesc tot din urma.

Luca, Sigrid, Liris La Multi Ani!
Eduard Costin, sa cresti mare si frumos! EftimieC sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el

Eu, cu moralul stau cam prost, asa ca nu zabovesc prea mult.
Va doresc o saptamana frumoasa si insorita, cu multe martisoare!

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Claudia, Tumpi, Gusta, Mihaela, Louisea, Vik, Adriana, multumesc ptr urari, si eu va doresc sanatate si numai bine!!
doamnelor, sa aveti un 1 Martie frumos si vesel!

eu va citesc regulat. am vrut sa dau si eu raportul, ca in fiecare 26 ... chiar dc ultimul 26 cind am dat raportul a fost 26 noiem. n-am avut insa timp, ieri am facut un mic party si smotrul si citeva prepataive mi-au mincat timpul si energia. pe 26 feb deci aveam 71kg. am scazut la 26 dec pina la 68 de kg ... si am urcat din nou in perioada care a urmat.

ma duc sa-mi culc puii. sa aveti o saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

O primavara cat mai frumoasa si cat mai multe bucurii.

Tumpi as da cu parul daca as fi fara de pacat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

O primavara insorita, plina de realizari si bucurii.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello! Si eu va doresc o primavara frumoasa si plina de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

A venit primavara!
E o zi asa de frumoasa, pacat ca ma incearca o raceala si ma doare si o ureche si stau azi in casa.
M-am cintarit si eu, oscilez intre 66 si ceva-67 si ceva, azi dimineata aveam 66.7kg.

cu intirziere urez si eu pentru Liris si Eduard Costin.

Tumpi, niste palinca mai lipsea linga bucata aia de slanina cu ceapa.

Carmen, Daniela, .

Pup toate fetele.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
Nu am reusit sa citesc tot din urma, dar va multumesc din suflet pentru urarile adresate lui Edi .
A fost tare fericit de ziua lui si am petrecut 2 zile si o noapte cu prieteni si rude
Va fac cinste cu si un pahar de sampanie .Avem si meniu de post

In cazul in care nu reusesc maine sa intru, declar ca m-am porcit in weekend (si accept bicele) si raportez 91kg

Mergi la inceput