Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 21
Eftimie C. spune:
Va salut si eu inainte de inchiderea subiectului si declar -1 kg (raceala si-a spus cuvantul.Deci la final de concur am ajuns la 90kg.
Nu e rau, dar se putea si mai bine daca nu aveam oarece abateri
Merg sa din urma.
ClaudiaH spune:
Andre_ea, nu-i musai sa faci sport dar ajuta mult daca reusesti sa faci. Cel putin la mine a ajutat. Si eu am doi nastrusnici dar am si un sot. O data pe saptamana ma duc la piscina si in rest dupa ce culc copiii pedalez juma' de ora. Bineinteles ca uneori n-am chef, alteori sunt obosita, alteori am chef doar sa stau cu sotul la povesti si sa bem un pahar de vin. Suntem oameni, nu roboti insa atunci cand se poate e bine sa facem loc si sportului.
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Azi n+am timp de nicio culoare, e nebunie mare la lucru, tot timplu vrea cineva ceva de la mine. Asa ca, pe scurt, multumesc celor care m-au felicitat pentru scaderea in greutate si vad ca putem deschide un club al sotiilor cu jumatati suple fara prea mare efort. Al meu nu merge la sala, nu face alta miscare in afara de ajutorul la curatzenie si plimbat din cand in cand catzelu, dar nu are pic de grasime si chiar mananca ce si cat vrea.... In alta ordine de idei, eu insist sa cred ca mancatul sanatos, cel putin asa cum il practic eu, implica si o scadere in greutate. Si mai detaliez odata: - in loc de sucuri din comert (toate cu zahar sau indulcitori, ca sa nu mai vorbim de E-uri), sucuri proaspat stoarse de fructe - prune, portocale, mere. - salata in loc de cina clasica - carne fiarta sau pe gratar in loc de mezeluri - cate un mar ca gustare, in loc de chipsuri, croissante sau tot felul de chestii de patiserie de la magazinul din colt - zilnic, cate o portie de supa de legume sau ciorba acrita cu bors - la mine asta clar limiteaza pofta pentru felul doi. Si ar mai fi, dar cum va spuneam, sunt in maaare viteza. Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
Danitin: mancat sanatos+controlul portiilor=slabit. Mancat sanatos cat poti duce=ingrasat. Despre asta e vb.
Ai mei, copil si sot, au avut azi la pranz lasagna. E facuta sanatos: paste inegrale facute in casa, spanac calit in ulei de masline, sos ragu facut cu carne de vitel, suc de rosii de la mama, morcov si lapte, mozarella si parmezan. Dar, o portie nu foarte mare acopera mai mult de jumate din necesarul de calorii al unei persoane care vrea sa slabeasca.
Migdalele crude sunt sanatoase, dar au multe calorii, deci e important ce inseamna o portie.
Nu ma intelege gresit; e extrem de important sa invatam sa mancam sanatos dar nu e corect sa spunem ca mancatul sanatos fara alte restrictii inseamna slabit.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Delia,BB-yasmi, multumesc inseamna mult pentru mine, este un pas inainte in a-mi indeplini visul.
ClaudiaH, felicitari pentru reusita
Cuscra,Tumpi
Am facut si eu mucenici muntenesti, cu zeama...am mancat azi, mi-au iesit super buni
Felicit si eu fetele care au slabit concursul acesta si sunt curioasa sa vad cine a castigat pana la urma.