Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Tumpi: sta numai in casa, ca in curte e Dino, catelusul (85 de kg) care nu stiu si nici nu vreau sa aflu ce parerea ar avea. Plus ca stam exact langa padure si mai sunt vulpi si alte dihanii cu care n-am chef sa intre in contact. E mare, dar e rasa mare care ajunge la maturitate la 9-12 kg. Mancare ii dau uscata de la friskies junior si de la gourmet conserve de somon, iepure, vitel si legume. In rest ii mai da Carina peste de la ea sau pate sau branzica dar putin si o data la o luna. Tu ce ii dai?
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
Anda, ce rasa este Ed?Albastru de rusia sau British Shorthair?
Oricum, o pisica crescuta strict in apartament, care nu face miscare e bine totusi sa nu fie foarte grasa,bine nici cea care este crescuta in libertate e bine sa nu depaseasca o anumita greutate.E adevarat ca in perioada rece pisicile se ingrasa, ca intra in starea de hibernare.
Ed e castrat ca nu mai stiu.Defapt ce varsta are el acum?
Dupa parerea mea si a altora, Friskies, este cam echivalentul fast-food-ului la om.
Nu stiu daca in tara se gasesc produsele de la Miamor sau Animonda, eu asta folosesc, dar cu siguranza gasesti Roial Canin sau Hill´s.
Eu am ramas acum la cele 2 mentionate mai sus fiinca este destul de pretentioasa si nu mananca orice.Acum vad ca nici cele in sos nu le mai mananca, dar mananca cu placere conservele de pui cu orez, ton cu orez sau pui cu dovleac.
Hai ca din subiect de slabit pt noi am dat in meniuri pt pisici.Scuze fetele de
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Salutare!
Si de la mine la multi ani de 8 Martie!
Tumpi multumesc de frezii, si preferatele mele sunt! mi-a trimis si sora-mea un buchet virtual de frezii azi dimineata.
Andadragut matzoiu! si Carina e frumoasa tare.
si la noi e frig rau, azi dimineta erau -6 grade!
na va pupacesc pe toate, sa aveti o saptamana buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Anda, ce rasa este Ed?Albastru de rusia sau British Shorthair? Oricum, o pisica crescuta strict in apartament, care nu face miscare e bine totusi sa nu fie foarte grasa,bine nici cea care este crescuta in libertate e bine sa nu depaseasca o anumita greutate.E adevarat ca in perioada rece pisicile se ingrasa, ca intra in starea de hibernare ![]() Ed e castrat ca nu mai stiu.Defapt ce varsta are el acum? Dupa parerea mea si a altora, Friskies, este cam echivalentul fast-food-ului la om. Nu stiu daca in tara se gasesc produsele de la Miamor sau Animonda, eu asta folosesc, dar cu siguranza gasesti Roial Canin sau Hill´s. Eu am ramas acum la cele 2 mentionate mai sus fiinca este destul de pretentioasa si nu mananca orice.Acum vad ca nici cele in sos nu le mai mananca, dar mananca cu placere conservele de pui cu orez, ton cu orez sau pui cu dovleac. Hai ca din subiect de slabit pt noi am dat in meniuri pt pisici.Scuze fetele de ![]() Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
E chartreux. Nu l-am castrat inca, dar urmeaza. In mai face 1 an, pe 5 mai. Mie Friskies mi-a recomandat veterinarul ca au o gama facuta cu Purina pentru pisici de apartament care le ajuta sa digere parul inghitit. De primele 2 nu am auzit, dar intreb. Royal canin nu mananca, iar Hill's n-am incercat inca. Edi si pare mare din cauza blanei.
Claudia: multumim de complimente.
Abia astept sa ajung acasa sa fac mucenici cu pitica pentru maine la scoala. Voi faceti mucenici?
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
danitin spune:
Salut! Am avut un weekend cam nebun, m-am enervate mult cu diverse, nu le mai reiau ca ma turez iarasi … Nu m-am cantarit din cauza de cantar spart dar dupa cum imi simt blugii pe mine tare mi-e frica ca nu e de bine.
Mihaser, la Realitatea, nu la Pro. Cat despre instalatori, subscriu, sunt un factor important de amareala in viatza. Eu nu mai manac mezeluri, nu-I dau nici Lorianei, dar sotziorul e mare fan si cum el priveste chestiile astea cu viata sanatoasa ca pe un fel de moft, nu ma chinui sa-l conving, merg pe libertatea de alegere. Iti multumesc de urari …
BB Yasmi, multumesc. In suflet nu ma simt baba, dar cu energia stau mai rau ….
Claudia, multumesc de urari, in 10 e ziua ei dar am sarbatorit in avans ca sa prindem un weekend pentru afacerea asta.
Ruxi, La multi ani, sanatate, fericire si o viata superba!
Eftimie – sanatate multa!
Carina – eu as vrea sa combin mancatul sanatos cu cura de slabire. Cateva exemple: la gustarea de dupa amiaza nu ma mai atig de corasante, chipsuri, tot felul de prefabricate din care rontzaiam altadata ci mananc cate un mar – eu zic ca e sanatos si clar cu mai putine calorii. La fel, la cina, in loc de mezeluri + omleta sau altele de genul asta, mananc cate o salata cu foarte putina carne fiarta sau pe gratar (sic and spun putina inseamna cateva bucatzele care sa de gust mai deosebit salatei, mai putin de jumatate de pulpa de pui, de exemplu). Sucurile din comert le-am inlocuit cu sucuri proaspat stoarse … cam asta este linia generala. In alta ordine de idei, am vazut si eu pisoiasul, super frumos, sa-ti traiasca!
Meniul zilei:
- O felie de paine prajita cu somon afumat si cafea fara zahar
- Suc de portocale
- Ciorba acrita cu bors
- Salata verde cu ridichi si carne de pui gril
- Un mar
La multi ani tuturor de 8 martie!!!!!
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne stilate si frumoase!
La Multi Ani de ziua oficiala a mamei (femeii??), sa aveti o primavara senzationala!
La Bucuresti ninge si e super frig! N-am idee unde e primavara despre care vorbeam...
Anda, Ed este super-mega senzational de frumos si l-as pupa pe botic si musteti fara incetare! Unde doarme? Cum spune si Tumpi, Frieskies nu e mancare tocmai sanatoasa pentru pisici; chiar deloc as spune... Cele mai indicate (sanatoase) si care au grija de pisici pe termen lung sunt mancaricile de la Hill's si stiu de bine si de Eukanuba.
Tumpi, tu nu ai poza cu pisi a ta? Sa o pupacim si pe dumneaei pe musteti?
Of, abia astept sa ma mut si sa-mi iau si eu pisici! Doua luam, asa am hotarat (eu si Mara, C nu e inca convins... dar o sa-l punem in fata faptului implinit si nu va avea de ales!)
Ruxi, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai un an senzational! Am vazut ca ti-ai modificat orasul... te-ai mutat deja la Sibiu?
V-am spus de aventura mea la ultima eco, care a durat 4 minute; am facut plangere, mi-au trimis mail, azi m-au sunat. Am maine o programare.. .sunt curioasa cum o sa fie!
O zi buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Anda, no comment in legatura cu vetul, am auzit atatea cazuri ca mi se ridica parul maciuca.Bine mcara nu nu vi l-a castrat inainte de 9 luni mai ales ca este baietel.Cat de marime, tu ziceai ceva de kg lui, din poza nu-mi pot da seama.Cum ziceam a mea face 3 ani anul asta si abia cantareste 4,5 kg si asta in conditiile in care ea cand iesea cantarea 3- 3,5kg.
Bine sunt multe de vb despre pisici si hrana, da nu este locul potrivit.
Gabi, am ceva poze,da nu le-am mai descarcat.
Asteptam pareri de la urmatoarea eco.
Danitin
Gata fug, abia ce am venit si , am mancat putina branza de vaci si sa ma duc sa fac mucenici.
Anda tu de care faci?moldovenesti sau cei in zeama?Parca si anul asta as face moldovenesti.De cand sunt in De in fiecare an am facut ambele feluri.Da asta inseamna sa fac maxim 4 ca daca nu ajung ori sa-i mananc ori sa ii arunc ca al meu mananca in ziua aia apoi gata ca nu-si ia la el si ma gandesc ca atata munca pt nimic.De aceea nici nu prea fac prajituri, imi place, da nu suntem devoratori de dulce.De vineri si acum mai am vreo 3 praji cu banane si am avut facute in forma de muffin, cam 2 tavi,adica vreo 16 buc.
gata fug.....
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
La multi ani de 8 Martie, doamne stilate! Sa fiti frumoase si iubite!
Cu intarziere: La multi ani, Ruxandra! Iti urez multa, multa fericire! Esti un om special si meriti asta.
Eu mi-am luat concediu saptamana asta (am intrat oficial in burnout), dar bolesc si ma mut dintr-un pat in altul. Trebuie sa ies intr-o dimineata sa ma duc sa-mi fac niste analize, dar cand vad cum e afara ma bag mai tare sub plapumi. Oare unde e primavara? De la atata incalzire globala cred ca s-a speriat si a fugit...
Delia, am citit pe diagonala si am vazut ca m-ai strigat, dar n-am avut timp sa raspund. Promit ca ma repar si ne vedem, poate se repara si vremea asta, ca dau in depresie daca mai vad ca ninge (acum ma uit pe geam si ninge de parca e decembrie...).
Va pup pe toate, spor la slabit, mancat sanatos si sport!
Daniela
louisea spune:
Ruxi la multi ani!!! Sa fi fericita si impliniri pe toate planurile
Anda cat de scump e pisi
Ce l-as zmotoci
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
La multi ani Doamne dragi.
Ruxi sa ai un an excelent si toate visele sa-ti devina realitate.
Te-ai mutat deja?
Anda e superb miau-miau . Chiar ca-ti vine sa-l smotocesti si sa-l pupicesti toata ziua. Si Carina e o domnisoara super frumoasa.
Carmen felicitari pentru sala si cele 59 kg.
Eu mi-s "intoarsa din vrej" asa ca va urez tuturor o zi superba.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)