Nou stil de viata (291)
Raspunsuri - Pagina 16
Eftimie C. spune:
Dragele mele colege, eu nu stiu cand si daca voi reusi sa intru maine, deci profit de ocazie sa va urez LA MULTI ANI, multa sanatate, spor la slabit si sa fiti iubite!
Delidana spune:
Buna,
Ce baba insorita si friguroasa am avut azi, brrr...
Tumpi, mi-a placut si mie The Proposal. Inca n-am vazut si celalalt film dar l-am notat.
Ca tot intrebai de tofu, eu il maninc prajit la teflon, fara ulei, taiat felii (e un soi de tofu mai tare) si apoi il pun pe piine, ca un sandwich - sau il poti taia cubulete impreuna cu niste ardei gras, broccoli sau conopida, ceapa, ciuperci si ce vegetale iti mai plac tie, totul prajit cu putin sos de soia - sau il faci salata, prajesti cubuletele de tofu la teflon fara ulei, le pui in castron cu masline, ardei, ceapa si putin ulei de masline.
In Tailanda era un soi de tofu care-mi placea foarte mult, avea un gust vag de ou, il prajeam la teflon cu morning glory si ardei gras rosu + sos de soia, era o bunatate!
Depinde foarte mult si de tofu, aici in Bucuresti am gasit unul care e ok insa un pic cam sarat (e in cutie in saramura), de aceea nu pun nici un strop de sare cind il gatesc.
Carmen, felicitari pentru aerobic, e bine ca ai gasit ceva care iti place in materie de sport.
Mie mi-e dor sa mai fac yoga...
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna seara!
Ruxi, La Multi Ani! sanatate, fericire si noroc!
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de reusite si pe cat posibil mai calduroasa, desi s-a anuntat tot frig.
Eu m-am saturat de atata frig, ninsoare. Vreau soareeeeeeee!
Pupici la taote fetele
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI!! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME, SA FITI IUBITE, PRETUITE SI APRECIATE!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
liris spune:
Doamnelor si din partea mea sanatate si o primavara cu caldura si cu bucurii!
La multi ani de 8 Martie!
CRISCOSTY spune:
La multi ani, doamne stilate! Sa fiti sanatoase si fericite!
Azi cica este baba mea....cam urat este
puskin spune:
Neata,
O primavara calda si insorita sa aveti !
Multumesc pentru urari si un : Gusta, Mihaser, Claudia, Delia, Tumpi, Crys, Carmen E, Carmen (Mephala), Violeta!
Aici e un frig . Vreau sa vina primavara...
carina spune:
Salutare,
Ruxi: La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata!
La multi ani tuturor de 8 Martie. Sa fiti fericite si zambitoare tot anul.
Liris:
Lou: foarte bine ai sintetizat partea cu discutiile intre participantii la subiect.
bb-yasmi: in momentul in care ii dai organismului mai putina energie (calorii) decat are nevoie, se va obisnui asa si rata metabolica o sa scada. In plus corpul intra in stare de alerta, si cu prima ocazie va depune/ va face provizii pentru perioade de deprivare masiva.
Tumpi: in sfarsit am pus poze cu pisoiul: http://www.flickr.com/photos/andaoana/4415980985/in/set-72157621652877031/
Danitin: este foarte important sa mancam sanatos, dar te rog nu face greseala sa crezi ca mancat sanatos=slabit. Fetele stiu exemplul meu: sotul meu mananca sanatos dar e la cura de ingrasare. Deci totul se reduce la cat consumi versus cat folosesti din caloriile mancate. Daca mananci si sanatos si faci si sport, e minunat.
Carmen: felicitari pentru aerobic si La multe luni!
Zuzi: ma bucur ca esti mai bine. u mancatul/ sportul cum stai?
Miha: aici sunt
Delia: cand mai mergi in Thailanda?
Marilena: si eu m-am distrat pe subiectul ala.
Claudia: si eu sunt la fel de panicoasa cand are de mers prunca undeva
Gabi: pupici pe burtici.
Sabinut: cum mai esti? Nu ne-ai mai vizitat de ceva vreme.
Tzuni:
Mie mi-a reintrat creierul in amortire din cauza frigului, dar vine ea si primavara. Va pupic si va doresc o zi minunata
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tumpi spune:
La multi ani! sa aveti o primavara frumoasa, insorita,plina de pasiune si iubire.
Pentru voi un buchet de frezii, ca tot sunt preferatele mele.
Cris, la mine e frumos, soare, chiar daca este frig,daca vrei te declari oficial azi ca locuiesti in DE
Anda, vazut pisu mumos.E un dulce , iti vine sa-l smotocesti in continuu, parca ar fi de plus.El iese si afara,sau sta doar in casa?
E putin dolofan pt varsta lui totusi si eu imi doream ca Mitzi a mea sa fie mai grasuna(acum ca sta in casa in 6 luni cred ca a luat 2 kg), dar stiu ca nu este bine sa aibe ceva kg in plus.Ce-i dai sa pape?Daca stiu ca de mine nu prea stiu sa am grija de Mizulina mea incerc sa am.
Azi sunt in pauza de abdomene,dupa cum spune antrenorul Nicoletei Luciu, e bine ca pauza dintre ex pt abdomen sa fie de 48 ore.Cum eu am facut si sambata si ieri, e cazul ca azi sa fac totusi pauza daca maine vreu sa mai fac cateva ca deja se simte putina febra.
Ruxi,, esti de vis, jos palaria
Tzuni nu mai zic
Meniul de ieri:
MD: un ou fiert, o felie de paine prajita cu dulceata si una cu branza si 2 buc mici de salam + un ceai
Gustare: cafea+ o praji cu banana
Pranz: vreo 5 buc de slaninuta cu 2 felii de paine si putina ceapa rosie
Cina:spaghete integrale cu negru de sepie si 2 clatite jumate.1 umpluta cu capsuni si frisca, 1 jum cu dulceata
revin mai tarziu cu meniul de azi
O zi minunata va doresc
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)