Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu din cate citisem parca azi ii tinea danitin ziua buburuzei lori! am vazut ca in 10 martie este ziua ei! LA MULTI ANI de pe acum!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ruxi la multi ani sa ai parte numai de lucruri bune si tot ce iti doresti.

Va servesc cu cafea si tot ce va doriti si azi e frumos la noi .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

gusta multumim!

ruxi la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce visezi sa devina realitate. Sper sa te poti muta la Sibiu cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
Marilena buna cafea faci, multam fain!
Ruxandra, la multi ani si tot ce iti doresti, sa ti se indeplineasca toate visele!

e soare si la noi, dar frig brrr! sunt inca -4 grade.

Lui Marc i-a placut tare mult ieri la ziua baiatului, mi-am facut griji degeaba, nu a vrut sa vina acasa, asa ca a ramas cu o ora mai mult.
azi vrem sa mergem la inot, desi mie mi-e cam groaza de partea cu imbracatul-dezbracatul, mai vedem.

na va pupicesc si va doresc o duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Ruxi, mult noroc si succes pe toate planurile!

Eu sint aici, ma doare o ureche, ieri am stat in casa dar azi nu mai vreau, e prea frumos afara. Si e baba mea.

Miha, si eu am dat o pauza la mezeluri, le-am inlocuit cu brinza si tofu.

Danielaaaa, pe unde mai calatoresti?

O duminica frumoasa tuturor.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Ruxi, multe impliniri si cat mai multe visuri realizate.O zi minunata asa ca pestru o fata minunata.

Wow Claudia, atatea ore la un film?m-as plictisii.

Adevarul e ca si noi ieri am vazut 3 filme, da am mai facut si pauza.Cum ieri a nins mai toata ziua nu am iesit din casa(brr, baba mea, noroc ca a mai iesit si soarele putin).
Am vazut ieri The Proposal cu Sandra Bullock (imi place la nebunie actrita), de mult voiam sa-l vad.Un film de dragoste potrivit unei zile de sambata alaturi de iubit si am incheiat cu Old Dogs cu John Travolta si Robin Williams.Am ras cum n-am mai ras demult, de radea si al meu si de rasul meu si de film

Delia, intrebasem si eu la un mom dat cum consumati voi tofu, ca parca nu l-as manca asa simplu.

O zi minunata sa aveti

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! In sfarsit imi merge si mie netul acasa..am tot avut probleme in ultimul timp. De la servici nu am mai putut intra, am multa treaba si am avut si multe drumuri de facut.
Va multumesc pentru urarile la adresa finutului Este un grasan frumos. Cand ajung acasa fac ce fac si fug la el, au venit vineri acasa. Stam pe aceeasi scara, asa ca doar cobor un etaj pana la el Sunt lesinata dupa el, este un grasan frumos. Ce mult mi-asi fi dorit sa mai am si eu un bb...

Am citit ce ati scris de babe...inseamna ca baba mea este maine, ziua mea de nastere este pe 26..asa ca 2+6=8...sa vedem cum este maine In rest, cu dieta stau bine, doar ca astept rusii si sunt cam umflata.

La multi ani, Ruxi! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele

Eu am ceva de lucru acasa...sunt la pc si mai bag un ochi si pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ruxandra!Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si mai ales, sa fii iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare, fete dragi.

Ruxandra, La multi ani! Sanatate si o viata plina de iubire!

Zuzi, multumim pentru actualizarea primei pagini.

Maine sarbatoresc doua luni de cand merg la aerobic, 6 zile pe saptamana. Hainele cad mult mai bine pe mine acum, iar cantarul imi arata 59.3 kg. E de bine, sunt multumita!

Ne pregatim sa mergem la aniversarea unui prieten, sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Eu sunt racita si ma simt groaznic, dar asta nu m-a impiedicat sa ma distrez cu gasca azi-noapte (surpriza baietilor de 8 Martie)
Vineri am avut serbare la gradinita.Prima parte de nota 10 si copii si doamna...a doua parte, dezastru, ca de obicei.Si ca sa va faceti o idee, copii au dansat "Pinguinul"9varianta de 7-8 minute) si "Foaie verde 5 chiperi" ...No comment!
Cea mai emotionanta parte a fost cand am primit de la Edi felicitarile facute de el la gradinita, special pentru mine
Carmen felicitari pentru sport!As vrea si eu sa am ambitia ta.Eu ma simt cam rau in ultimul timp si nu ma pot concentra la sport si dieta, desi se vad ceva rezultate la kg si ma bucur.
Ce fac ochisorii albastri?
Yubi cu intarziere iti urez si eu la multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca

Mergi la inceput