Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 7
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina La fete se numeste EPISPADIAS. ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Mai, tu le gogomanesti pe fetele cu fete!!!
31+
Radu Alexandrupoze
andira spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina Ma suport destul de greu pe mine, inca un berbec ar fi prea mult pe metru patrat. |
Si eu vreau 2...
Pe langa soacra-mea si cumnata mea, care sunt tot berbece...
33+
miria_cristina spune:
ANDIRA - Rad ca proasta pe tastatura.

Tu ai vrut-o, e? Ce mai zici acu?

Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui annya9
Mai, tu le gogomanesti pe fetele cu fete!!! |
Eu nici nu mai indraznesc sa googalesc, sa vad ce si cum...
33+
andira spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina ANDIRA - Rad ca proasta pe tastatura. ![]() ![]() ![]() ![]() Tu ai vrut-o, e? Ce mai zici acu? ![]() ![]() ![]() |
Hi hi, daca te incalzeste, nu esti singura, chiar m-am binedispus...
33+
nafi spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina NAFI - Eu nu-l vreau berbec, ca daca ar fi sa se nasca dupa capul lui ar iesi taur, asa ca, nu-i schimb zodia. Asta ca doctorul imi propunea sa vin la cezariana pe 20 aprilie. Dar nu ma prinde! Ma suport destul de greu pe mine, inca un berbec ar fi prea mult pe metru patrat. Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Eu nu cred ca am incotro! iese berbec oricum as face! doar sa-l nasc pana pe 20 martie sa fie peste! dar prefer sa raman eu "sirena" familiei si sa iasa bebelu berbec..

33 +
Riccardo
kossir spune:

Clar nu aveti toate tiglele pe casa, dar sunteti simpaticeeeee 

http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
Tulai tuso! stau departe o jumatate de zi si se face un capitol jumatate!
Incep cu ce tin minte: traiasca Petru Gabriel si mamica Silvia! sa te refaci exemplar si sa ai lapte pt bebel! asta micu sa suga cu forta si sa se faca vanjos!
Honey - Ella si Roxana m-ati facut praf cu pompa minune! Honey vezi ca orice sterilizator are capac. Intoarce capacul cu fundul in sus si pune acolo elementele pana le sterilizezi. Si pune mana pe ele, da spalata bine si monteaza pompa. Mie imi aducea Bogdan pompa sterilizata in spital in pungi de unica folosinta. Si vb Roxanei, eu clestele l-am folosit in prima zi. In rest pun mana. VA rog frumos nu incercati sa faceti mediu steril pt bebei, ca nu puteti! cred ca nici la incubator nu e steril! Scrie de ex in toate cartile, ca tzaticile se vindeca si se protejeaza de rani daca intinzi cateva picaturi de laptic pe sfarcuri si mameloane. Aia nu mai e steril clar si va spun ca Joy nu comenteaza:) Din punctul meu de vedere, chestiile nasoale sunt daca nu te speli pe maini dupa schimbat scutec, dupa ce ai venit de afara, pus mana pe animale.. etc!
sar`mana Roxanei care acuma cateva sapt bune facea instructie cu mine in alea sterilizatului! datorita ei m-am oprit sa nu fierb bucataria in cloramina... honey.... esti plecata zau! vezi sa nu strici masini? ai adaugat calgon la fiecare spalare?:))
Ella draga Geo e deja cavaler la 3500 ! te admir pt curajul de nastere normala! au facut astia de la life care si creme pt readus elasticitatea duzii?:))))
Andra au insirat deja fetele toate siropurile! incearca infacol! s-ar parea ca toate mamicile care l-au incercat zic ca e ok! rog pe una din fete sa caute explicatia lui Vladi despre cum scoatea ea gazele din burtica lui Vladimir! Mie imi spunea o prietena, ca ea strangea putin burtica fetei care statea pe spate si ii aducea ambele picioare cu genunchii la piept de cate 10 ori! zicea ca la bebe ei, de pe la 6 incolo incepeau parturile!
A mea bulina a fLOTANIT toata noaptea si azi dimi pana la 7! a dormit 3 ore toata ziua si in rest a stat cu ochii mari si a chitait! am linistito la un moment dat, dezbracand-o. am lasat-o doar in pampersi si am invelit-o intr-o paturica super molicica si am adormit-o in brate. dupa 10 min, am mutat-o in pat si a domrmit 4 ore!!!! eu incerc orice numai sa taca. mama mea vine si o infaseaza daca o aude ca urla, eu o dezbrac, ii bag picaturi, o pun pe burta lu taicaso.. orice!!!
Ramy
imi inchipui ce lesinat e tatal! bogdan al meu ii spune ca o iubeste la fiecare 10 min, iubirea lu tata, hai la tata sa pupam manutele, sa pupam talpicile, miroase a trandafiri kaka lu fi`sa... etc! tare ma minunez si eu cateodata! ![]()
Dellioooo tu nu oi vrea sa nasti asa si nu ne anunti? Coleman e prin jur! sper sa nu ii mai arate aatia parti de chisturi sa cada lesinat prin spital! doamne Ella imi aduc de dr ta care a zis ca nu lasa taticii la nastere ca nu au sala de resuscitare pt ei:)
Castelana jur ca nu mai stiu ce ai scris
Please forgive me si primeste pupici din partea fetelor! 
Kossir ma bucur ca ii place fetei baita si ca tie ti-au trecut stresurile!! si tatal a facut progrese considerabile! sa fie oare ca e fetita si ii bate dragalas din gene??? aaaa si nu te ingrijora cu linistea, sa vezi tu numa catamai tignalu are bulina dupa 2 saptamani jumate! 
ANDIRA si tie am vrut sa iti scriu si nu mai stiu ce....
Dianami am retinut ceva ca sta pe undeva prin Crangasi? desi eu habar nu am de bucuresti, neuronu meu a retinut... dont know why!
Miria bine ai revenit! se dadeau fetele de ceasu negru ca ai nascut si nu ti-au tinut lumanarea!
Rebiana sa se faca Luca bine! mama parca ma dadea cu alcool mentolat si nu ma manca asa tare!
Ne place in carut la maxim. desi sunt niste hartoape de toata jena in cartierul meu din capitala culturala, doarme asta mica ca lemnul in carucioR! cand ajungem la destinatie e clar ca deschidem gura mare ca ne e foame! si inapoi la fel...
Asteropi stai cum te simti tu mai bine. Mie in pat nu mai imi placea.
Mai fetelor cu spatele asta sa stiti ca nu e asa roz.. pe mine tot ma doare! si ma doare rau de tot! vine o dna sa imi faca masaj si mie si
bubulinei odata pe sapt si zice ca am facut lombardoza de la sarcina. Bagam masaj si mi-e mai bine!
na cui trebe sa mai scriu?
AAAA... stefimic nastere usoara maine!
de la sibiu, sa scapi repede si fara dureri extraordinare!
ma duc sa cercetez de ce e asa de tacere din patul pruncului... hmmmm
ellanik spune:
| citat din mesajul lui andira Ella mama, iar ai dat-o... 33+ |
Ce simpatica sunt!!!
Asa e. Andra e gagica cu tzitzili mari,nu?Si cu bebe Ianis .Auzi fata, ia arata-ne tzitzili ca io am o vaga banuiala ca si tu le ai si te cotesti ca sa ma faci de kko.
+38 cu
George-Theodor AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici