Hai Cata!Bv Silvia, Miruna, Lori! Iepu 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cenia pt mamicile cu copii plingaciosi: dati drumul la uscatorul de par sa functioneze si e calmeaza instant. sau pusi in cosul de la masina pe masina de spalat in functiune. eu am probat pe fata mea si a mers de fiecare data! ia uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=ANgLcpO6tiI sa mai dai drumul la apa, dar asta la mine nu a functionat: http://www.youtube.com/watch?v=P-TowUdBznc&feature=related am ars un uscator de par dar a meritat, uneori il indreptam spre burtica (fara sa o ard) cind avea colici noaptea si adormea instant ce se incalzea. merita sa tineti minte! nu stiu daca au timp proaspetele mamici sa citeasca dar sa le reamintiti metoda asta testata de multi parinti inclusiv de mine. |
Foarte tare ( ca sa ma exprim asa!). eu stiam ca se calmeaza cand aud in functiune motorul masinii...dar desigur cand esti in casa e mai greu sa aplici faza cu masina asa ca uscatorul de par e mult mai la indemana!
Oricum e bine de stiut...ca cine stie...la cat de disperate vom fi dupa cateva nopti de nesomn, o sa fim dispuse sa-i bagam si la microunde!

Se pare ca e vorba de acest "white noise" care ii calmeaza!
Mersi mult ptr info Cenia

33 +
Riccardo
freedelia spune:
Wow -- bravo Greenfrog, bine ai venit pe lume bebe Petru!!! Refacere usoara si laptic mult!!!
Abia acum am citit, ca pana acum am recuperat la celalalt capitol...
Postez ce am scris pana acum, ca sa nu se piarda, apoi citesc si capitolul asta...
Neatza!!!! AMR 4 zile!!!!
Am avut asa niste vise ciudate azi-noapte si am dormit foarte prost, ma trezeam, adormeam la loc si se continua visul... nu imi mai amintesc nimic, dar a fost ciudat. De dimineata Coleman s-a trezit bolnav (era de aseara, a mers la doctor si i-a dat niste medicamente, dar azi dim era mai rau) asa ca m-am imbracat si am dus eu copiii la scoala. Acum am venit inapoi si citesc repede sa vad ce ati mai facut de aseara...
Bobitza -- iarta-ma ca am intrebat, mi s-a facut pielea de gaina, cred ca afost groaznic mai ales ca a venit din senin...
totul o sa fie bine de data asta, Doamne-ajuta!!!
Miria -- daca vrei iti dau nr de telefon al lu' tanti aia de i-am recomandat-o si lui Vladi. Face curat super bine, dar vorbeste multisor...
Cristina -- bafta si nastere usoara!!!
Selina -- sa stii ca bancul cu suzeta si cainele nu este 100% banc. Eu la primul copil am fiert biberoane pana spre 2 ani, cu suzeta nu mai zic de atenti eram. La al doilea copil, nu imi mai amintesc exact cum era la inceput, dar cand a mai crescut, o luam direct de pe jos, o stergeam cu mana si i-o dadeam inapoi. Sa vedem cum o sa fie la bebele asta, momentam sunt complet lipsita de stres...
Delia -- eu nu am avut sterilizator, cred ca am mai spus, la primul copil nici nu auzisem de asa ceva, al doilea a fost alaptat pana mai tarziu, cand deja nu mai manca decat 3-4 biberoane pe zi (iar celelalte vase nu le sterilizam, deh, al doilea copil, cum ziceam mai sus, nu te mai stresezi). Asa ca noi am folosit cratitza cu succes. Acum nu am luat inca sterilizator, dar daca Doeamne fereste nu voi putea alapta, voi lua, ca mi se pare mult mai practic si mai usor cand ai de sterilizat 8-10 biberoane pe zi, plus suzete, eventual pompa... Dar nu te grabi, poate vei alapta exclusiv 6 luni, si dupa 6 luni daca mai bagi cate o sticla sau doua pe zi, nu ai nevoie de sterilizator, care ocupa si loc mult si e si scump.
Diana -- unde vreti sa plecati? Nu veniti aici, ca asa mi-e dor de biserica intr-o limba pe care sa o inteleg... Si se cauta aici doctori la greu, spitalele internationale se dezvolta, deschid sucursale noi, apar spitale noi mereu... poate reusesc sa te tentez...
Andra -- stiu ca sunt moara stricata, dar incearca sa il tii intr-un wrap (chiar si ceva improvizat merge in casa), doar in scutec si tu in pielea goala pe sub wrap. Daca e frig, poti pune un sal sau o patura peste voi amandoi. Si sa te plimbi cu el prin casa si sa il bati usor la funduletz. E o metoda aproape garantata, chiar daca nu trec de tot, se amelioreaza mult colicii.
Ella -- am ras in hohote la faza cu sotul tau cu "Iau geanta" mi se par asa de amuzanti barbatii adstia cand sunt depasiti de situatie. Pai na, ce altceva poa sa faca el in afara de a lua geanta?? Ca doar nu poa sa iti ia durerea. Asa e si Coleman -- cand am avut contractii mai regulate si l-am anuntat m-a intrebat daca am bagajul gata ![]()
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5 zile maxim!!!
POZE
freedelia spune:

Hai Stefi 

Andira -- si celelalte fete "ingrijorate" io nu pricep ce garantie aveti voi ca DUPA ce se naste bebe totul o sa fie ok?? EU una am mai multe frici legate de dupa nastere, de exemplu ceva care ma dispera, pentru ca nu poti face ABSOLUT NIMIC este SIDS (moartea subita). Anul trecut cam pe vremea asta i-a murit unei mamici de aici o fetita de 10 saptamani, copil normal, dormea pe spate, avea si suzeta, singura in patul langa patul parintilor... Mie mi-e mult mai frica de asta decat de ce afectiuni ar putea dezvolta copilul intra-uterin de la cola pe care o beau eu sau pestele crud pe care il mananc...
Asteropi -- io zic ca se apropie nasterea dupa simptomele tale... bafta si sa te simti mai bine...
Gaby -- nu nasc ma, gata, m-am resemnat, numar zilele pana marti. Voiau astia sa ma internez de luni seara, da le-am zis clar ca nu, marti inainte de ora 8 ma prezint, au timp destul 4-5 ore sa imi faca tot consultul pre-op, analize, sa vb cu anestezistul, sa le dau instructiuni clare sa nu ia copilul, sa nu il vaccineze, etc... Si cu Coleman, o sa fie jale ca de fiecare data cand mergem la doctor il vad ca are picioarele inmuiate...
Ella -- la mine nu se potriveste absolut deloc, insa la barbata-miu exact cum zici, parca ar fi pus camera ascunsa in baie...
Gata, am terminat de citit, mi-a luat aproape 2 ore!!! Ati avut ceva spor. Acum ma duc sa imi pun un film si sa mananc seminte langa Coleman in pat -- ca tot e bolnav si nu suporta nici cand e sanatos. POate trag si un pui de somn pana va treziti.
Va pup!
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5 zile maxim!!!
POZE
freedelia spune:
Revin -- uitasem sa schimb semnatura si AMR-ul...
39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 4 zile maxim!!!
POZE
stefimic spune:
Neata fetelor, am intrat sa va salut pe fuga, ma imbrac si plec la spital.
va pup si sa ne tineti pumnii.
SILVIA sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
IOANA
ASTEPTAM MINUNEA
GabyHila spune:
Haideeeee steefiiiii!!!!!! Haide puisor Ioana!
Tin pumnii sa fie totul perfect!
Gaby & Joy
CoriMami spune:
Hai Stefimic!!!!!

Neatza tuturor!
Va invit la un cappuccino delicios si niste paine cu unt (ca doar detin recordul la kg in plus
)
Tot astept sa intre Oana, sa ne povesteasca cu manutza ei despre Eric.
Intre timp am admirat-o cu sotul de dimineata pe scumpa Briana, pe el il luara toate emotiile cand si-a imaginat ca asa mica si dulce o sa fie si fi-sa
.
Oricum, e clar, al noi la odisee se fac numai copii frumosi si sanatosi

36+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
ioanaa28 spune:
mai fetelor, am citit in dimi asta ce ati scris voi ieri...da sunteti duse rau

Nu mai tin minte toate cele da am ras cu lacrimi !!! mai ales de faza cu dusul
, ce sa mai zic de fixativ, bere, zahar alb sau brun....![]()
M-ati bine dispus de dimineata
HAI STEFIMIC!!! TINEM PUMNII !!!
Vio, felicitari pt bebe grasunel !!! burtica sa nu te ingrijoreze, e normal, dar sa ai mai multa grija de tine de acum incolo !!!
Astero, se treaca starea rea, hai mai rezista un pic, noi avem DPN apropiat, nu te grabi![]()

...nu mai tin minte multe...
, revin mai tarziu...mergem la cumparat carucior![]()
mamici cu bebei si mamici cu burtici 

Ioana,
37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
honeybaby spune:
Nafi – eu vreau pe 1 apr. Dupa 30 martie inclusiv, orice zi e buna. Nu 6 apr, aia nu e buna![]()
Gaby – eu cred ca vreau sa compensez faptul ca am pisica si catel si sterilizez tot ce apuc.
Calgonul nu e bun, strica partile de cauciuc.
Cred ca o sa-mi treaca dupa de nasc !!! sper.!!
V-am povestit ca in perioada cand avea honey pui nu avea nimeni voie incaltat in camera unde stateau ca sa nu aduca boli la pui ???
Ce m-ati amuzat cu bolile voastre de la fixativ.....
Eu zic ca daca e sa ai ghinion aia si gata!!!!!
Aseara s-a gandit sotul ca ar fi cazul s-o las mai moale dupa ce bebeluna facea burta in colturi si lui era frica ca poate se rupe apa.
Azi i-a trecu. M-a sunat cand ma duc dupa tevile de cupru sa trec si pe la banca si pe la termopane si la supermarket si sa iau polistiren....
. Pana diseara se mai gasesc si altele de facut.
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna