Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

alex , ramasesem singura.....

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Simo, voi pe unde sunteti acum?
Restul fetelor?
Eu cand am venit din concediu, am gasit aproape toate florile din ghivece uscate, desi le lasasem sticlute cu apa. Sunt bucuroasa insa ca am reusit sa revigorez cateva ghivece, doar unul sau doua mi-au murit de tot.
Vad ca saptamana asta se anunta ploaie la noi, asa ca nu ma voi stresa prea tare nici cu udatul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

suntem pe main, mergem iara spre ungaria..
si mama s-a luptat cu seceta rau tare, uda tot timpul si degeaba, si iarba s-a uscat, acu au mai inviorat toate si vad la prognoza ca nu mai sunt calduri
fata e cu verisoara ei pana incepe scoala, are ocupatie ca nu plecam nicaieri, le-am luat abonament la piscina dar nu au fost decat de 2 ori, ori era prea cald pe drum (au 6 km pana acolo), ori e frig ca acuma...
le-am adus putin la vapor si am fost la Europa parc, langa freiburg, a fost fain, ele s-au dat in toate celea, dar f. aglomerat si doar era marti...
cam atat de noi, ce face cristi cu germana? n-a gasit serviciu?

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Ce fain ca Toni are musafiri si are cu cine sa-si umple timpul (nu ca altfel nu ar avea, dar sunt convinsa ca se distreaza de minune amandoua).
Florile mele si-au revenit majoritatea, cred si eu, de la atata ploaie...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput