Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Noi am votat doar de 3 ori. Si mie mi se pare incredibil ca Ro n-a primit nici macar un amarat de punct de la nemti. Oricum concursul asta n-a fost niciodata corect, anul trecut am zis ca nici nu ma mai uit si uite anul asta iarasi m-am uitat...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Si eu am votat de 5 ori, chiar mi se pare strange ca nu s-au adunat acolo de-un punctuletz amarat macar. In fine, locul 3 e oricum formidabil si mai mult decat onorabil, m-am bucurat tare de rezultat.

In schimb am pierdut 10 euroi, am pariat cu sotzul, ca romanii se clasifica inaintea nemtzilor (cum era regula pana acum ) .

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

seara buna fetele
iaca am aparut si noi la orizont, deocamdata abia am intrat, la passau, tare s-au miscat greu ungurii la treaba, am prins si lunea libera...
alex, cu mare intarziere (ca nu-s ce am avut de n-am vazut la ultimul post), LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti!
l-am tot batut pe-al meu la cap sa vizitam budapesta cu bicicletele si am plecat noi voiosi din bazin, mai intai cu catelul in rucsac, intr-un parculet din apropiere, ca in bazin era totul o mizerie si nu calcase sarmanul de zile bune la mal, l-am adus inapoi la vapor si apoi am plecat spre centru. bicicleta a fost de ajutor doar pana la intrarea in oras, bazinul unde eram fiind la ceva distanta, ca in rest m-am facut numai vanatai de cate ori ma urcam si trebuia sa cobor, am gasit o singura pista (ori de navetisti, ori de antrenament!) flancata de un gard viu f. inalt spre apa (de nu vedeai nimic nici dupa bicicleta) si de un gard mai mic metalic sa nu cazi pe sinele de tren/tramvai...
am luat-o la picior pe langa biciclete, am facut poze, plin de turisti, am numarat a doua zi 17 pasagere!, ne-am certat cu politai sau ce era de pazea trotuarul de la cladirea parlamentului! care oricum era imprejmuit cu gard, noi faceam poze dinspre partea libera a gardului dar ne-a gonit de acolo, fiecare in limba lui...ca nu stia alta, mi-a placut o expozitie inedita de incaltari, exact pe dig, la malul dunarii, am traversat un parc si pt. ca erau constructii trotuarul se termina f. brusc (aici imi pare rau ca n-am facut poze!) a trebuit sa sarim un gard cu biciclete cu tot, asa faceau toti oamenii!, am mancat inghetata la mc apoi in centru, apoi iar la mc! (mult mai buna la mc si mult mai ieftina), am mancat putin, prost si scump la o terasa, am uitat banii schimbati la vapor si am schimbat iara, dar nu va temeti ca mi-au ramas, i-am terminat pe toti la tesco , ne-a placut f. mult cladirea teatrului dar a trebuit sa intreb pe cineva sa ne spuna ce reprezinta! asta a fost PESTA cred!
a doua zi planul era pt. cealalte parte BUDA, dar dupa experienta aia n-am mai vrut cu bicicletele asa ca am plecat cu masina, am lasat-o pe malul dunarii si am urcat la citadela. aici mi-a placut mult mai mult, chiar daca a trebuit sa fac popas de mai multe ori, tot dealul ala e un parc, f. ingrijit, sus la o terasa unde ne-am adapat nu ne-a bruiat nici un cantecel linistea, doar pusa ce mai latra la toti cateii din jur, iustin a spus ca-i ia zgarda antilatrat! altceva n-am mai vizitat ca era si tarziu si s-a si enervat al meu ca-s inchise mare parte din strazile principale de pe maluri, se construieste la greu, si nu-s semnalizate rute ocolitoare
asta a fost!
noapte buna!

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

deja e 31, LA MULTI ANI lui david, didialex sa-ti traiasca juniorul!

si am uitat sa spui si eu 2 vorbe despre eurovizion: anii trecuti am tot votat de pe toate tel, germ. nika, ca si acum aud, anul asta cum spuneati si voi imi propusesem sa nu ma uit dar cred ca tot ma uitam, noroc c-am fost rupta de net si am auzit eu cand va fi dar nu mi-a ramas in cap, astazi am vazut la stiri ca ro a luat locul 3 bravo lor! si melodia nemtoaicei o stiu, cred c-a tot fost la radio si eu in masina stau numai pe radio

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

LA MULTI ANI lui David, copilasul didialex!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, David de Didialex, cu intarziere!
La multi ani tuturor copiilor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

buna fetele
ce mai faceti?
ioana, sa nu uiti sa schimbi lista sarbatoritilor!
noi suntem pe main, pe duminica sper sa ajung si eu pe acasa

miha-ha, ce-ti face burtica? cand nasti?

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina

Mergi la inceput

Simo, drum bun in continuare, inca putin si ajungeti.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu va las cu bine, maine dimineata zburam spre Romania, eu si gaza. Tati ramane sa munceasca, asa le sta bine nemtilor, nu? A programat deja concediul pt august si cum s-au dat niste planuri peste cap a ramas asa: noi in iunie in Romania el in august pe unde om apuca sa mergem in trei.
Nu stiu daca voi avea net in Ro.... Ne-auzim peste o luna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska, drum bun in Ro si relaxare maxima!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput