Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Vad ca deocamdata merge sa intru, sper sa fi fost doar o eroare si atat.
Nu stiam ca site-urile raman oricum in history, multumesc ca mi-ai spus. Daca imi aduc bine aminte, mi se pare ca totusi le poti sterge de acolo, nu?
Maine se fac cozonaci? Aoleu, inseamna ca trebuie sa iau ingrediente sa fac si eu macar 2...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
zuzi.simona spune:
salutare
eu la vapor, de ieri seara, am facut schimbul de tura...
am pus si ultimile poze la gradina (de ieri), se vad geamurile noi, gardutul si lipsa buturugii
pt. maine eu nu fac nimica, sarbatorim prin munca , nici n-am chef, nici nu pot manca cozonac ca-s la dieta. am dat jos 6 kg , dar la umflaciunea de mine inca nu se vede
si o sarbatoare frumoasa maine!
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
Angel, da poti sterge istoricul.Bine un IT-ist daca vrea poata oricum sa afle pe unde ai navigat tu
Da maine e inaltare, sincer n-am nici un chef sa fac nimic.Acum ce am picat si tb sa ma apuc si de mancare , cozonaci si oo.
Noroc ca e liber maine, ca altfel nu stiu cand le faceam pe toate.Si asa seara pic franta de oboseala.
Ramona, merci , am sa mai caut si eu alimente bogate in fier.Oricum dupa ce termin de luat codeina pt tuse voi incepe cu tratamentul pt fier.
Urasc medicamentele, mai ales ca de o luna intruna iau si mi-e pana peste cap de ele.
Simo, felicitari pt kg pierdute si eu as vrea sa mai slabesc ca de ceva timp stagnez dar acum sunt cam stresata cu alte chestii si nu ma pot tine de un program cu tb si mananc haotic.
Ma retrag sa fac cozonacii.O seara minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anangel_lexi spune:
Simo, am vazut pozele, super! Sa atapaniti sanatosi noile geamuri!
Tumpi, ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus? Eu nu am mai reusit sa fac cozonaci, am facut doar o Kaesekuchen, in loc de pasca. Lipsa de chef, deh...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
tumpi spune:
Hristos s-a Inaltat!
Ieri am avut o stare tare naspa, toata ziua urat,ploaie, m-a terminat,asa ca n-am apucat sa intru deloc pe aici.La propriu am zacut.
Angel, da, am facut cozonaci, am rosit oo(nu multe doar 6 ca pt 2 nici nu tb mai mult) si i-am facut si sotului niste saratele ca saratele ca saracul de cateva zile top ma roaga si n-am apucat.
Voi cum ati petrecut?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
angiuta spune:
Ce mai faceti fetele?
Tumpi felicitari pentru cozonaci si oua! Eu am fost lenesa, n-am avut chef sa fac...nici la biserica n-am ajuns ca fiiumiu de dimineata nu vroia sa mearga,. s-a trezit pe la 11 ca el vrea la biserica, i-am zis de acum duminica baiete! Sa vedem Duminica daca o sa vrea sau nu..
Si pe mine m-a luat cu raceala, am o stare aiurea tare.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
zuzi.simona spune:
noi ieri tot pe drum, eu n-am gatit nimic, astazi am ajuns la nurnberg si cum nu se termina descarcarea am venit acasa
tocmai am terminat racitura, adica mama, eu doar ca ajutor , imi era demult pofta si cum maine pot manca carne...
bineinteles ca am tras o fuga la magazin sa mai iau cate ceva si erau floricele, iar am plantat pana la 9 seara , dar mai am si pt. maine, passiflora, le pun pe langa gard
alex mersi, maine mai avem un geam de pus si pe celelalte sa le curat ca au ramas ca dupa razboi , asta daca nu ploua tare
daca-i fain poate mergem iar cu bicicletele
pup
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
anangel_lexi spune:
Simo, ati fost pana la urma cu bicicletele? La noi a fost tare urat sambata, ieri a fost mai frumos si am putut iesi si noi mai mult. Azi iar e urat. Offf, oare cand o veni vremea buna?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
zuzi.simona spune:
am fost alex, duminica, vremea numai buna, nici f. cald, putin vant, am mers mai bine de 10 km, cam 3 ore, ma durea fundul seara, daca n-am antrenament
astazi ne-am intors la vapor, eu am tras o fuga si la munchen apoi de am luat pe cineva de la aeroport...
pup la fete!
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina