Fetele din germania si prietenii lor (cap. 36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

zuzi.simona multumesc
Ti-am admirat gradina, dar ai nu gluma, ffffff frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

mersi ioana
pt. ziua ta din gradina mea

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, puiul! Sa fii fericita si sanatoasa! Esti tauroaica, asa ca mine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Frumoasa gradina ai, mai Simo! Felicitari!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ioana, La multi ani, o zi minunata si cat mai multe dorite sa devina realitate.Bafta cu pass-ul.

Mey, da ce pb aveti voi cu Bonn-ul, nu-s al meu cand si-a facut anul trecut n-a avut nici o pb, sau poate or fi fost in co tantiile fara chef.

Claudia, tocmai pt a nu se mai isca discutii de genul am deschis un nou capitol.Stiti vb aia " cele bune sa s-adune, cele rele sa se spele".

Cui ii face placere sa scrie, cui nu, asta e.Eu recunosc ca mai intru cateodata si citesc,da nu scriu, ca n-am ce si am obs de multe ori ca parca e un facut ca pe unde as scrie dupa se asterne linistea, asa ca ma limitez la a citii.Nici nu prea am ce scrie, mai ales cu vremea asta...as vrea in co,desi abia ne-am intors din Ro(bine pt noi Ro nu e co, dar asta e alta mancare de peste),as vrea soare, as vrea o gradina....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Cui ii face placere sa scrie, cui nu, asta e.Eu recunosc ca mai intru cateodata si citesc,da nu scriu, ca n-am ce si am obs de multe ori ca parca e un facut ca pe unde as scrie dupa se asterne linistea, asa ca ma limitez la a citii.Nici nu prea am ce scrie, mai ales cu vremea asta...as vrea in co,desi abia ne-am intors din Ro(bine pt noi Ro nu e co, dar asta e alta mancare de peste),as vrea soare, as vrea o gradina....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Tumpi hai ca m-ai facut sa rad .
Nu cred ca are nimeni nimic cu tine si nici nu cred ca lucrurile pe care le spui sunt neinteresante. Asa ca mai scrie...

Si eu am o stare nasoala si de la vreme si de la oboseala provocata de curs (tot de germana), m-am dezobisnuit sa-mi mai folosesc creerasul si asa pe jumatate adormit si-mi e tare greu.
Noi plecam in Ro abia pe 26 iunie asa ca mai avem destul de asteptat..

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Citat:
Cui ii face placere sa scrie, cui nu, asta e.Eu recunosc ca mai intru cateodata si citesc,da nu scriu, ca n-am ce si am obs de multe ori ca parca e un facut ca pe unde as scrie dupa se asterne linistea, asa ca ma limitez la a citii

Mai si mie mi se intampla la fel si de asta am faze cand nu scriu deloc pe nicaieri

Citat:
Claudia, tocmai pt a nu se mai isca discutii de genul am deschis un nou capitol.Stiti vb aia " cele bune sa s-adune, cele rele sa se spele".

Scuze, mi-ai mai spus dar am uitat, si am zis ca sa raspund si eu la intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Fetelor va multumesc mult pt urari si numai bine va doresc si voua.

Mergi la inceput

Angiuta, si noi tot pe 26 iunie plecam spre Ro.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

mai, a venit si la voi iarna, ca eu iar am dat caldura la maxim

angiuta, ai mei au fost tare agitazi la U7a, vorbeau tot aiurea, cat au fost cu asistenta tot cantau: "Dr B. sta pe chiuveta, dr B sta pe chiuveta hahahaha", cand a intrat dr l-au intrebat: " ce ai acolo, un otoskop?" saracul o ramas interzis, dar pozele 3D nici ai mei nu le-au recunoscut, insa nu mi-au spus sa le fac test de vedere ca si claudiei.

De logoped si eu stiu ca de la 4 ani se recomanda, Alex al meu nu-l pronuntza pe "sh", in loc de "ce" spune "tze" si "tzi", eu tot sper sa se corecteze de la sine, daca nu il duc si eu la dr.

Noi plecam saptamana viitoare in Ro, la botezul nepoatei mele , abia astept s-o vad in sfarsit.

O zi frumoasa va doresc si mult soareee!!

Mergi la inceput