Dovlecei de sept-oct 2009 *91* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 15
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
E pentru omnebun aia... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Uka, nu esti deloc atenta! Punctul e la sfarsit! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||||
Ce zice, ce zice? a mers ? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
NU. E bine cunoscut faptul ca eu intru la baita in jur de 10 adicatelea 12 la voi.
Baga Mada alta scuza, hai sa te vad
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Recunosc ca am pierdut episodul...
Mea culpa!
Citat: | ||
E pentru omnebun aia... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
happy_uka spune:
Carina oricum are 1 an si 5 luni
madalina84 spune:
UKA,iar a fugit LUTO ,astept si eu sa vad daca mai e supi
Azi era sa-mi iau amenda de la comunitari,cica am intrat pe intrat pe interzis(asa e) dar am bagat-o repede p-aia ca nu sunt locuri pt handicap si le-am aratat mandra tare semnul ala albastru dupa portbagajul masini:"suntem oameni si vad dam doar un avertisment,faceti-va ca semnati aici ca sa vada domnu acela(unu de isi lua amenda)"
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Girls, io zic sa nu va lasati induse in oroare de Hepilica! E pustoaica dle, va zic io ca am vazut-o! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
flori, flori..multe flori pentru fragutza..flori, flori
...hai ma..... zi mai bine cum m-ai tinut sa nu cad si cum era sa intru cu masina-n gard...(ce sa fac daca m-au lasat reflexele si obisnuintele..?). la o singura obisnuinta nu pot renunta, da' nu va zic care... CONCURS, CONCURS?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
madalina84 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
NU. E bine cunoscut faptul ca eu intru la baita in jur de 10 adicatelea 12 la voi. Baga Mada alta scuza, hai sa te vad Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Daca asta nu a mers,poate merge aia cu stiam ca te intretii cu Davidosul,ca sa nu mai mananci seara
happy_uka spune:
citat din mesajul lui madalina84 ...faceti-va ca semnati aici ca sa vada domnu acela(unu de isi lua amenda)... |
Romania is my country!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Carina oricum are 1 an si 5 luni Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Påi daca scumpa ta are 1 an si 5 luni atunci Brucu are 2 ani si 5 luni ca vorba aia o luna=un an.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå