Dovlecei de sept-oct 2009 *91* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 15

Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
E pentru omnebun aia... ![]() ![]() ![]() |

Lali Lacra

Paul-Iulian
Paul si mamica lui
Nasterea lui Paul_Iulian

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Uka, nu esti deloc atenta! Punctul e la sfarsit! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

lutoniana spune:
Citat: | ||||
Ce zice, ce zice? a mers ? ![]() ![]() |
NU. E bine cunoscut faptul ca eu intru la baita in jur de 10 adicatelea 12 la voi.
Baga Mada alta scuza, hai sa te vad

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

suede spune:
Recunosc ca am pierdut episodul...
Mea culpa!
Citat: | ||
E pentru omnebun aia... ![]() ![]() ![]() |
Laura

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

happy_uka spune:
Carina oricum are 1 an si 5 luni Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009

madalina84 spune:
UKA,iar a fugit LUTO ,astept si eu sa vad daca mai e supi
Azi era sa-mi iau amenda de la comunitari,cica am intrat pe intrat pe interzis(asa e) dar am bagat-o repede p-aia ca nu sunt locuri pt handicap si le-am aratat mandra tare semnul ala albastru dupa portbagajul masini:"suntem oameni si vad dam doar un avertisment,faceti-va ca semnati aici ca sa vada domnu acela(unu de isi lua amenda)"

hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Girls, io zic sa nu va lasati induse in oroare ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

...hai ma....

h.

Multumesc lui DD.

madalina84 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
NU. E bine cunoscut faptul ca eu intru la baita in jur de 10 adicatelea 12 la voi. Baga Mada alta scuza, hai sa te vad ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Daca asta nu a mers,poate merge aia cu stiam ca te intretii cu Davidosul

happy_uka spune:
citat din mesajul lui madalina84 ...faceti-va ca semnati aici ca sa vada domnu acela(unu de isi lua amenda)... |
Romania is my country!

Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Carina oricum are 1 an si 5 luni ![]() ![]() ![]() |
Påi daca scumpa ta are 1 an si 5 luni atunci Brucu are 2 ani si 5 luni ca vorba aia o luna=un an.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå

Bruce, minunea noastrå