Dovlecei de sept-oct 2009 *91* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 12
madalina84 spune:
BIANCA multumesc mult de sfat.acu trebuie sa-i dau macar o lingurita ca asa sunt eu cand mi se pune pata
IULIKA ia zi tu repede ce-ai papat cu usturoi?gratare cumva?
lutoniana spune:
Mada tu ai ceva cu mine ?
Bine ca fugi repede in brate la Monica cand eu am strigat aici ca stiu sa mixez orice fructe pentru diversificarea fiului meu, adica eu ce am ?
Si mai stiu si sa le combin sa nu fie atoase, apoase, acre sau constipacioase.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Iulika, Uka ma bag in gasca voastra!!! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
The Smelly Gang?
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
The Smelly Gang? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
doris_79 spune:
Fetele pt o nestiutoare ca mine unde se tine baby expo tot in Baneasa?
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
miha74 spune:
am ras cu lacrimi de concursul vostru. super tare!
hepi - hai ca tinem aproape
vik- si eu am implinesc anul asta 18 (tot pe un picior)
doris- si eu culc copii 20-20.30, si e asa de fain ca am timp de restul familie, mancam si noi la masa, si povestim ce s-a intamplat in timpul zilei.
Matei se scoala la ora 7-7.30, iar Iris la 4-5 si papa, si apoi doarme pana pe la 8.00, dar depinde si de cat e Matei de galagios, ca s-a intamplat adesea sa o scoale
happy_uka spune:
citat din mesajul lui madalina84 DANA,VIK sarumana pt raspuns,cred ca o sa-l fac in blender,acusi fug sa o intreb si pe MONICA pe mess ca parca si ea ia dat lui Zgatix |
Fugi la alt calculator?
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
The Smelly Gang? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui madalina84 IULIKA ia zi tu repede ce-ai papat cu usturoi?gratare cumva? D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
Nu ,draga mea!! Niste copane de pui la pungå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
BiancaM spune:
citat din mesajul lui Dana15 BiancaM ma tot tin sa-ti spun ca ai niste copilasi de revista! Amalia..wow!!! |
Multumesc!
Mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi zica lumea pe strada ca ar trebui sa-i trimit poza la firme de astea cu reclame, dar am zis ca ea e cam salbatica pentru asa ceva, plus ca nu intelege engleza
Grasanu meu, l-am dus ieri la medic, ca nu-mi manca de vreo 2 sapt, si am zis sa mi-l cantareasca, ca poate a slabit, de unde, are 8kg. Mi-a zis dr ca arata ca un copil de 1 an.
dovlecii
Mami de Amalia si Andrei