Senioare mari,mijlocii si mici (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

aliooooooooooo,bucurestiu??
pot sa va intreb ceva??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

daaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mi-am facut programare la jumulit si la tratament cosmetic

Mergi la inceput

de ce nu va intalniti voi duminica?

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Mayan, ti-am trimis-o pe soacra-mea. O recunosti dupa basmaluta. Si e insotita de cumnatica si o verisoara

E tipa aceea draguta cu basma rosioara ? Pe cumnatica si verisoara le stiu deja ...da nu eram sigura de basmaluta socrelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Galli, iti dai seama ca duminica o mai dedicam familiei, iesitului cu sotul undeva, e mai bine lunea. Fetele, deci cine face rezervarea? Daca vreti, ma ofer eu. De asemenea am si eu 4 locuri in masina, in teorie pot sa va duc oriunde, mai la indemana imi este zona 13 Septembrie-Cotroceni-Marriott-Academia Militara.

Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png

Mergi la inceput

si eu am 4 locuri in masina...libere...si pot sa culeg si las pe oricine pe ruta....Bucurestii Noi-Pta Chibrit-1 Mai-Victoriei.

Mergi la inceput

am capatat inca 2 voturi,da nu mai stiu de la cine
pt acestea!

breeeeee,unde ati disparut?

Mergi la inceput

io am spalat vasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

io m-am uitat la tv, asteptandu-l pe domnul sot. Care nu mai vine... si pe care sper sa-l prind totusi maine, poimaine pe acasa ca sunt urmeaza z12 si z13, cele mai bune ale mele Ce zombie sunt. Desi e evident ca ceva nu merge. eu tot mai sper ca iese ceva natural.

Mergi la inceput