Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Ninia81 spune:
Bluel, ce veste minunata! Eu zic ca acum poti incepe relaxata proiectul bb2!Ce zici? Te bagi?
Cristela, ce bebe cuminte ai! Pe cat e de cuminte in burtica pe atat o sa fie de agitat cand va iesi afara!
Silvia, lasa ca trece el si 1 an! E mult, dar pentru bebe facem orice sacrificiu!
Lyly, imi pare asa de rau ca te doare burtica!sa treaca!
Visul nostru
cristela spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!
Cryss, ai nascut???? Sper ca esti bine! Te pupic!
O duminica frumoasa de Florii tuturor!
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
Ninia81 spune:
La multi ani de Florii!
Eu va invit la o feliuta de tort pentru ca azi este si ziua mea!
Visul nostru
aschiutza spune:
Ninia, La multi ani! *si multzumim de tort, eu iau o felie *
La multi ani tuturor Florilor! Sanatate si sa vii se implineasca dorintelecit mai repede .
------------------
Still looking for pieces of heaven...
mayaione spune:
La multi ani pentru ziua de ieri!. Am ajuns la alt medic si mi-a spus ca o portiune din uter e fibromatoasa, dar nu e un fibrom bine diferentiat. Portiunea e de 3.4 cm, dar nu se observa ca o galma cum mi s-a spus prima oara, a zis ca e doar o portiune mai fibroasa. Voi ati mai auzit de asa ceva? Tot nelamurita sunt, daca ma duc si la al treilea poate dispare detot.
tanimi spune:
La multi ani (cu ceva intarziere) tuturor Florilor si sa se implineasca toate dorintele!!! ... si cat mai repede
Silvia ma bucur ca a trecut cu bine operatia; cat despre asteptare ... nici nu o sa stii ce repede trece un an!
Cristela in primul rand incearca sa fii cat mai linistita si sa gandesti pozitiv. Las, nu conteaza ca cresc fibroamele, bebe sa fie bine. La mine a crescut in sarcina aproape 7 cm si in ultima perioada si statea pe jugulara gongutzei, dar D-zeu are grija! Dureri am avut si eu, de 2 ori am ajuns chiar la urgenta la 2-3 noaptea, odata chiar fffff puternice (atunci am crezut ca e gata totul) dar mi-au dat no spa si atat. Ah, si eu am luat utrogestan toata sarcina.
Bluel cat ma bucur pentru tine . Asa ca apuca-te de bb2, ca dupa poate dispar toate . Eu am hotarat sa incerc homeopatia si sa la MIrena sa mai astepte. Sper sa functioneze !
Cryss , poate la ora asta il tii deja in brate pe puiutz!
Gina ma bucur ca sunteti si tu si bb bine. Sa dea DD sa treaca repede si bine timpul care a mai ramas pana ve veti intalni!
Ninia tinem pumnii! Doamne ajuta!
Aschiuta nu te nelinisti!
Mayaione draga, la mine s-a minunat jumate de clinica si isi dadeau cu parerea de ce ar putea fi (le-am zis ca eram diagnosticata dinainte de sarcina cu FU) - ca e fibrom, ca e sarcina gemelara (au venit acolo cand mi-am facut TT 5 medici sa isi dea cu parerea ce e , ca arata nu stiu cum). Asa ca nu stiu cum ar trebui sa arate la echo un fibrom, se pare ca iau "infatisari " diferite, si mai cred ca depinde si cat de bun "cititor" e medicul.
Lyly cum mai esti? Cum e burtica?
Mie mi-a intarziat CM - nu stiu daca e de la tratamentul homeopat pe care l-am inceput de vreo 2 saptamani, oricum ma bucur.
Va pup cu drag pe toate!
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanimi Mie mi-a intarziat CM - nu stiu daca e de la tratamentul homeopat pe care l-am inceput de vreo 2 saptamani, oricum ma bucur. Va pup cu drag pe toate! Nina, mamica Iarinei |
Tanimi, la mine singurul motiv in afara de bb de intirziat ciclul a fost banala raceala. Asa ca tinem pumnii sa fie cu noroc "intirzierea"!
------------------
Still looking for pieces of heaven...
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ninia81 Bluel, ce veste minunata! Eu zic ca acum poti incepe relaxata proiectul bb2!Ce zici? Te bagi? Cristela, ce bebe cuminte ai! Pe cat e de cuminte in burtica pe atat o sa fie de agitat cand va iesi afara! Silvia, lasa ca trece el si 1 an! E mult, dar pentru bebe facem orice sacrificiu! Lyly, imi pare asa de rau ca te doare burtica!sa treaca! Visul nostru |
Legat de bebe cuminte, m-am cam speriat aseara -am fost la doctor cu niste analize si sa-l intreb de arefam, cat mai iau si i-am zis ca eu n-am simptome de sarcina deloc- greturi, somnolenta, etc. A inceput sa ma intrebe el daca aia simt, aia simt, eu ma simt foarte bine, chiar nu ma simt insarcinata si l-am vazut ca i s-a parut totusi un pic ciudat sa nu apara nicio schimbare si evident ca m-a trimis la eco. Dar m-am linistit, la eco bebe avea batai puternice de inimioara si se misca pe acolo, chiar daca e micut- 3 cm. E doar un bebe cuminte!
Voi ce mai faceti, fetelor?
De Cryss ati auzit ceva, pe undeva, pe alt forum eventual (eu nu stiu daca mai scria pe undeva)?
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
Ninia81 spune:
Cristela, eu ti-am zis ca este doar un bebe cuminte!Nu te mai speria ca bebicii de fete cu fibrom ai vazut doar ca sunt luptatori!
Doamne ajuta sa am si eu unul in burtica! Mai am 4 zile pana la testare si deja nu mai am rabdare! Nu m-a mai incercat de mult o asa stare de a face test!
Visul nostru
ina40 spune:
Buna seara fetelor. Sanatate multa si impliniri. Am aparut dupa ceva timp si am sa incerc din nou o ecografie vaginala dupa cateva luni bune de acupunctura, homeopatie si progesteron. Dupa Paste sper sa reusesc sa ajung la doctorita mea. Va tin la curent. Va imbratisez pe toate cu drag, Ina