Fibrom uterin (27)
Raspunsuri - Pagina 16

cristela spune:
Mayaione, ma bucur ca e totul OK, asa se trezesc unele cadre medicale (asistente/ chiar si doctori) sa vorbeasca aiurea, de mai mult te sperie degeaba...
Si eu astept in continuare rezultatul de la bitest...l-am facut pe 15.04 si trebuie sa fie gata in 10 zile lucratoare...mi-am pierdut rabdarea...
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

cristela spune:
Buna fetelor! Iar bate vantul pe aici!
La mine bitestul a iesit OK, la fel si celelalte analize. Eco mai fac saptamana viitoare, la 16 saptamani, ca duminica viitoare pe 16 mai plecam in concediu si vrem sa ne asiguram ca e totul in ordine.
Eu ma simt mult mai bine, adica durerile vad ca au cedat de tot si week-end-ul asta am mers o gramada, ne-am plimbat pin Balcic, dar si la Albena, Varna, n-am avut probleme, doar ieri am fost cam obosita la birou si m-a durut capul.
Voi cum v-ati distrat de 1 mai? Cum va mai simtiti, ce mai faceti?

aschiutza spune:
Cristela, felicitari pt teste
La mine e bine, de cind dorm cu perna speciala nu mai apar durerile asa de puternic, doar cind sunt obosita sau cind ma misc mai straniu.
De 1 mai am avut asa o vreme de urita, nu tu sansa de picknik cum imi doream...
------------------
Still looking for pieces of heaven...

mayaione spune:
Cristela felicitari pt rezultat, bravo. Eu tot saptamana viitoare mai fac eco si tot 16 sapt. Vroiam sa te intreb daca il simti zilnic pe bebe si cat de tare. La mine in ultima saptamana f rar mai simt cate ceva, ma cam sperie.
Aschiutza imi pare rau ca nu ai avut sansa la picnic. La noi a fost f cald, am fost la padure, ne-am si bronzat, a fost f frumos si relaxant.

cristela spune:
Mayaione, eu nu l-am simtit deloc pe bebe pana acum sau poate nu mi-am dat seama, am doar 15 saptamani si am inteles ca la prima sarcina se simt miscarile abia dupa 18-20 saptamani, chiar mai tarziu, la 22. Deci chiar nu ma agit. Tu asa devreme ai inceput sa-l simti? De la cate saptamani? Probabil ca mai depinde si de constitutie.
Aschiutza, imi pare rau ca a fost vreme urata de 1 mai, in tara si la bulgari a fost chiar soare si cald, fata de alti ani cand a plouat.
Parca tu ai sarcina mai avansata, tu de la cate saptamani l-ai simtit pe bebe miscand?

mayaione spune:
Cristela si eu la prima sarcina pe la 16 sapt am simtit primele miscari, ca niste aripioare, acum la a doua mult mai devreme. De fapt nu simti batai ceva, pur si simplu observ miscarile burtii, in special in zona buricului, zvacneste, se umfla in partea stanga etc. Saptamana trecuta Ana il pupa si burtica tot facea valuri si asta mica lesina de ras, zicea ca ii da bb cu pumnul in pupic.

aschiutza spune:
Cristela, eu am fost sigura ca ce se simte e bebe de abia in jur de 19 saptamini . Probabil ca simteam mai de demult, dar le-am pus pe seama bolboroselilor din stomac
. Iar acuma la 25 + topaie si mai multe nu...mai ales dupa ciocolata
------------------

cryss30 spune:
Buna fetelor,va multumesc ca v-atigandit la mine.Am nascut pe 30 martie un baietel de 3140 g si 51 cm,sanatos si foarte vioi.Aveam 38 de saptamani si 3 zile.Am avut anestezie totala dar qm avut si cateter de epidurala pe care mi s-a introdus medicatia analgetica de dupa operatie.Nu a reusit sa-mi scoata vreun fibrom dupa operatie dar au mai scazut in dimensiuni.Cand o sa merg la control va spun care mai e starea lor.Au fost dureri dupa operatie, dar m-am ridicat a doaua zi din pat fara probleme si la bebe mergeam din 3 in trei ore.
Am venit acasa pe 2 aprilie in vinerea mare, pastele l-am petrecut cu dureri de sani, cu pompa langa mine si cu mama, soacra si sotul care-mi faceau masaj sa nu fac mastita.A trecut si aceasta etapa grea si a aparut o mare problema.Am facut tromboflebita dupa operatie, nu mi-au facut anticoagulante dupa operatie, medicul mi-a scris dar asitenta de servici nu a venit sa-mi faca si am uitat si eu sa merg sa o intreb.Asa a inceput cosmarul meu, mi s-a umfllat piciorul drept, am un cheag pe artera femurala, am stat 3 saptamani in pat coboram doar pentru a merge la wc in rest mancam in pat, am facut cate 2 injectii pe zi cu clexane si acum m-au trecut pe un anticoagulant oral sintrom.De cand iau pastillele nu mai am voie sa-l alaptez pe bebe pentru ca acesta trece in lapte si exista anumite riscuri.Asa ca dupa atata chin cand tocmai venise lapte bine a trebuit sa-l intarc.De aici alt chin, copilul a suferit foarte mult mi-a plans 3 zile continuu, a ragusit ............dar acum a mai uitat.Eu merg la 3-4 zile la spital i-mi recoltez INR si cu rezultatul merg la cardiolog sa-mi modifice doza de medicament.
Aveti mare grija daca faceti cezariana sa urmariti daca va face o injectie in burta sau in mana pentru ca e foarte important.Eu voi trage poate toata viata dupa aceasta neglijenta a unora.
Copilul este bine este un scum si el este minunea mea de la Dumnezeu cu ajutorul lui am reusit sa trec peste problemele pe care le-am intampinat.
Cristela eu am avut 2 dureri foarte mari din cauza fibroamelor la 15 saptamani si parca pe la 27.Mie mi-a dar dr sa fac paracetamol injectabil(perfalgan) 1 perfuzie la 12h timp de 3 zile, durerile au trecut.Am pus 2 flacoane de paracetamol si a 2 zi dupa operatie pentru ca ma durea cam tare burta si mi-a trecut.E foarte bun paracetamolul si nu-i face rau la bebbelus, e antiinflamator si cedeaza foarte bine durerea,eu am crezut ca mor, tot asa eram nu-mi gaseam nici o pozitie in care sa-mi treaca durerile.
Ai grija de tine si multa sanatate.
Ai incredere in Dumnezeu ca face minuni, copilul meu este una dintre ele.
Va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine.Sper sa pot intra mai des.
Cryss mamica lui LUCA IUSTIN

aschiutza spune:
Cryss, sa iti traiasca bebe si sa fie sanatos!
Cum e posibil ca sora sa uite asa o chestie importanta? Hmmm, nu e obligatia ta sa te informezi sau sa le atragi atentia, ei isi iau responsabilitatea asta (eu una nu as fii stiut ca trebuie facuta o asemenea injectie si citesc destul de mult despre nastere in ultimul timp). Daca ar fii aici in Germania, cred ca nu ar scapa fara sa fie data in judecata si sa primeasca avertisment la serviciu. Imi pare rau ca a trebuit sa treci peste asta dupa ce si in sarcina ai avut probleme
.
------------------