Urinare frecventa la baietel

Urinare frecventa la baietel | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
Baiatelul meu, in varsta de 3 ani si 10 luni are urmatoarea problema:
De vreo 3 saptamani, are perioade in cursul zilei in special inainte de culcare, cand urineaza mai des (de cateva ori in 5-10 minute).
In rest merge la baie la 2,3, sau 4 ore, dar ma ingrijoreaza acele momente in care urineaza foarte putin dar des. Noaptea merge la baie o singura data.
Precizez ca i-am facut 2 ecografii in aceasta perioada si ambele sunt ok.
i-am facut si analizele de urina si e ok.
Itinial credeam ca faca asa ca sa nu se culce, dar se intampla si in restul zilei cand se joaca de exemplu.
Ce ar putea fi?
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nu stiu la baieti, insa la fete asta poate fi un semn de infectie urinara. Incearca sa-i faci niste teste. La fetita mea, care a avut infectii urinare repetitive cam asa a inceput si nici noi n-am banuit ca poate fi ceva, avea cam 3 ani si 4 luni cand s-au declansat. Nici la noi la primele teste de urina n-a iesit infectie, abia mai tarziu cand la insistentele noastre au refacut testele. Sanatate!

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

asa am patit noi acum vreo 2 ani la mare. Din ziua in care am ajuns.
Facea pipi foarte des (la cateva minute). Am sunat pediatra si ne-a spus sa verificam la putzica.... intr-adevar era rosu si iritat de la nisip :) am folosit Bepanthen si a trecut

N-am ajuns la analize etc... ma si gandeam ce concediu minunat voi avea

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput