**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 6
dani3lla spune:
Buna ziua limbarnicoaselor...iar o pun de un carnatoi ca vad ca iar v-ati intins la barfa
La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi,sa cresteti mari si frumosi si la punga grosi
reby ma bucur ca e mai bine piticuta si nu mai are probleme cu kk
buburuza pai sa stii ca mi-au spus mai multi ca eu si soata mea cam semanam...o vecina nou mutata in bloc imi tot zicea ca l-a vazut pe fratele meu,ca i-a zis fratele meu....(coincidenta faca ca fratimiu sta usa in usa cu noi) iar dupa o perioada ne-a vazut impreuna si se uita mirata ca ne tineam de mana...atunci am aflat ca ea de fapt despre soata vb nu despre fratele meu cu care nu prea seman de felLa tine ma refeream dar e bina ca ti-a trecut si te-ai obisnuit cu ideea
cuscra ai dormit aseara?Nu pot sa credDa ce ai patit?Temperatura ceva?
alexa pai din cate stiu eu se pot face niste analize sa vezi cu ce anti esti compatibila...bafta la rezultat sa fie unul favorabilAm vazut ca fata mare e identica tati...are pana si alunita in frunte
anna mama te Sunt si persoane care zic ca seamana cu mine dar majoritatea il arata pe sot cu manaEu zic ca seamana cu mine doar la gura si la barba in rest e copia fidela a lui tasu
alexa am vazut mieluseii ce fete de mogofani au
anna pai sa stii ca nu e regula cu Bertoni dar cica e cel mai intalnit defect.Soata mea a zis ca nu erau stranse bine de cand l-am luat si zice ca acum nu ar trebui sa mai am probleme... sa vedemEu ti-am zis ca esti varzica si habar nu ai cum arata un ceas...bravo Vladut arata-i tu lui mami ce e ala ceas ca ea nu stie
mada eu cand e Denis marait de la dinti imi dau seama pt ca tipa nu plange ii dau 3 ml de panadol si se calmeaza
ema fato tu vrei sa mori de supradoza de perfuzabila?!!Si eu astept sa mai creasca sa vad daca o ia spre mine sau spre tasu la mocuta
reby
serialbastre exact ce i-am zis si buburuzei inainte.......am sa-l intreb pe tata pe unde a bagabontit in tinerete ca poate cine stieSi eu tin o dieta de vreo saptamana si m-am saturat de oua,carne,branza....nu stiu cat mai dureaza pana-mi pag picioru in ea de dietaumblareata si vorbareata mica...da ce te mai ajuta la tricotat....sa nu indraznesti sa nu ne pui o poza cu ploverasul pe care il facu acolo
carina offff mititica prin ce trece.Ai grija cu deshidratarea.Ti-a zis sa-i dai ceva pentru deshidratare?Hidrasec(pt kk apos),Smecta(pt kk moale) sau Biotics(refacerea florei intestinale,normalizare scaune,imunitate scazuta)?sa treaca si sa fie bine.Dar totusi de la ce vomita si face diaree?Nu ti-a zis sa-i faci o coprocultura ceva?Nu de alta dar am auzit ca mai bantuie si un virus de enterocolita si Doamne fereste...Felicitari pt mo-mo-mo
cuscra ahaaaaaa ca sa vezi ce inseamna sadism cu adevaratCred ca il trimit cu hanerul direct ca doar o asa domnisoara merita tot confortulSi zi asa aseara devenisi sexoasa si soata nimic?Te-a lasat sa dormi?Cuscreeeeeeee revino-tiImi place de sorta....ce strategie de marketing a aplicat de v-a pacalit pe amandoua?Sa pup eu o gingiuta de terorici mic sa nu mai doara
de 3 zile fimiu a invatat sa zica "ada ada ada"...de dimineata pana seara ma tine asa intr-o veselie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap
pozitii de somn
inainte / dupa
1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni8 luni
cris_82 spune:
anna pai de azi dimineata ma chinuiam la ditamai carnatoiulsi ce ati cumparat???daaaaa,era de la avon catalogul si am luat niste trandafiri parfumiciosi pentru baiede vopsit am reusit aseara sa ma blondescsigur nu e genetica problema cu tiroida ca am facut n'spe mii de teste ..dupa "89 a fost imediat o perioada in care aparusera tot felul de vitamine pentru "pofta de mancare"pe piata si parintii nu au avut altceva mai bun de facut decat sa ne dea mie si sora-miica fratele este normal..el nu a beneficiat de efectul miraculos al lor
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
ce pana mea faci cuscra?????ce-ti spusei eu mai devreme ca trebuie sa o punem de-o salata de primavara-vara????macar e afumat carnatul asta ca altfel nu ma ating de el
ce tare..la fel am patit si eu cu al meu cand m-am mutat la el,l-a intrebat o vecina care se stia foarte informata,cans a facut soacra-mea o fata ca parca numai de 2 baieti stia..pai pana a terminat sora-mea cu vopsitul meu,baietii au prins link de net si nu mai reuseam sale banam contul si uite asa s-a facut 12 noaptea si pe artista de noru-ta a apucat-o dorul de denis si ioc sansa rambo hata-hata
daaa,e o maimuta carioveritabila extraordinara...are un papagal de mai bine cumperi ceva ca sa te lase in pace si sa se mai care si la ea acasa
si cum toata lumea vad ca se lauda pe aiceasa ma laud si eu un pic ca mi-au murit laudatorii si nuare cine..in timp ce ma trebaluiam azi,s-a facut liniste,prea multa liniste....si-mi caut coficiul..si el era la capul patului in dormitorul nostru in picioare si se chinuia sa desfaca capacul de la cutia de cremasi nu se sprijinea de nimicase pare ca in curand nu o sa mai aiba nevoie de ajutorul lu mami sa mearga
Brotac Terorist
emanouela spune:
dano ai vazut tu drac mort???? fatooooooooooooo, termina cu carnatii ca mi se impleticesc ochii, ca eu cetesc....mi-i frica de extemporal
bravo Mirunaaaaaaaaaaaaa....hai cu primii pasi singurica....mama ei de crema, desfa-o mama, numa sa n-o papi ca e ch
cris_82 spune:
emaiti dai deama ca sunt in culmea fericiriidar sa u-ti spun ce a urlat ca nu am mai lasat-o sa gadile crema aia
fetelor...ce sa fac de mancare?????imi vine soata acasa si ii ii dau sa manance gogosi cu smoala
Brotac Terorist
Picky_toto spune:
Salutare, lume, lume...
Danielo ti-o fi placut tie ca ieri nu a fost cine stie ce activitate...da mie nu imi place ca azi ati scris multttt...mai ales tu carnaciori (nu carnati ) de mi-au tinut si de foame ca nu am mancat nimic azi toata ziua ...aaa ba da, un mar ...Vazut inghetata marfa si buna rau..si numai din poze se vede Multam..Acum vede ea cand o ia la goana prin casa...trebuie sa treaca de teama...
Buburuza ee lasa ca ieportant e ca iti papa si lapticul, fie si din biberon...uite sunt mamici printre noi, Deea de ex, care se chinuie sa le dea putin laptic din sticla...ca ultima oara refuza orice fel de laptic...a patit-o si Yioanna
Apropo Deea, Yioanna, Lavinia, Dana, Ana, Lisa voi ce mai faceti fetelor, nu mai dati nici un semn de viata pe la noi? macar asa 2 vorbe
Anna ia zi Lisei sa mai dea semen si pe la noi, sa stim si noi ce mai face Ana..ca uitima oara stiu ca facuse varicela
Daniela deci de la dintisori face asa....si eu ma gandeam ca nu i-o fi picat bine mango... Asa Emaai curaj frate...eu am permisul de (stai sa ma gandesc)apropae 5 ani is am condus de cateva ori(automata e cel mai usor de condus, mai ales in oras), ca mai mult nu...mi-a fost teama..si dupa accident si mai si...da acum m-am ambitionat si vreau sa-mi iau masina sa conduc...Ce papa mea...toti pot si nu pot eu ..Aha deci Denis isi pune singurel pampersul in cap ..at e tare....a mea se cizeaza cand vede ca-i schimb pampersul si daca il prinde il arunca..nu il mai vrea si pace...si deja is la imbracat face figuri...ma chinuie cu ea sa o imbrac......Ce bine ca ai ajutor(da imi vin si mie in seara asta) al meu e bine ca ma ajuta cu mancarea...Dau is eu uc parerea..;Denis are si de la tine si de la tati...ca voi doi semanati ff mult
Reby ma bucur ca Reby e mai bine si s-a reglat si uc kk si niic nu mai vomeazaTu cum mai esti?
Cris multam de cafea, am baut 2 azi...si un mar... felicitari ptr statul in picioruse fara sprijin...nu a mers ea pana de Craciun dar pana la Paste sigur merge(apropo cand cade Pastele?..ca eu am un calendar din 2008...sper ca imi aduce mama unul de anul asta ) Deci 2 copii ai sigur...bafta la cati mai multi...vreau si eu copiii
Alexa eu ma gandeam ca nu exista nici un socru si poate are nevoie de unul...dar din ce spui tu se pare ca multi nu o mai suporta...si in loc sa fie mai buna cu tine ca maine poimaine poate apuca pe mainile tale Miei albi? Aici nu vada decat daca merg la vreo ferma sau la zoo
Annaasa am zis si eu ca a procedat ff bine..Nu baga dopul in gura?? deloc???? pai a mea daca l-ar prinde l-ar baga..mai ales ca ne mai gaseste sticla noastra de apa(de 2 l) langa pat si merge si o baga in gura (dopul) si ar da orice sa o deschida...
Nu mai pot scrie, s-a trezit fiica mea si plange intr-una ..pupici
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
Buburuza mea
Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)
cris_82 spune:
picky pai nici eu nu am calendar din ala bisericesc,dar noroc cu neamurile ca cica e odata cu catolicii pe 4 aprilie pletoselul mic
Brotac Terorist
cris_82 spune:
cu sincera parere de rau va parasesc in seara asta ca vad un somnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....asa ca pupici la mamici si la pitici terorici
Brotac Terorist
alic spune:
stiti ce fac la ora asta? ma uit la poze , rasfoiesc paginile buburuzelor si-mi pica ochii de somn!
va pupacim!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!
eumada spune:
NEATZA...............
CA DE OBICEI........LA 7 cu maraiakla.........
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii