**Buburuze de 2009 in actiune (15)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Dani3lla eu zic ca seamana cu amandoi... e combinatia perfecta intre mami si tati ... oricum e un dulcel!!!

ahaammm la mine te refereai... pai am trecut peste faza nasoala si acum eu zic ca m-am obisnuit cu gandul ca e gata... de sarbatori am fost tare suparata dar na... acum nici sa dau in "nebunie" din chestia asta.
si eu ma consolez cu gandul ca 6 luni a papat numai titi si de acum am baiat mare si gata. ma mai gandesc si pe partea ailalta ca bine ca a refuzat el si nu am ajuns in situatia ca el sa vrea sa pape si eu sa nu mai am deloc si sa se lase intarcatul cu suferinti la pui! ar fi fost frumos sa pape in continuare dar bine ca a papat si atat....

anna, mi-am adus aminte... Protectis-ul am auzit ca e foarte bun! si da... cica e bine cand dai antibiotic puiului sa ii administrezi concomitent si un probiotic ca ajuta mult stomacelul si protejeaza de efectele naspa.

gata merg si eu la nani! noapte minunata fete cucuiete si pitici voinici!

mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti fetelor la o calda ema azi nu ma ai companie la perfuzabilaamdormit bine azi noapte,trabuce pentru tutungistesi vogue pentru cuscra

La Multe Lunite inainte

Georgie Eduard buburuza de Giovana

Eva Ilinca buburuza de Blanca000

sa cresti mari si frumosi,si vpoi mamicilor pe unde umblati???

revin mai tarziu ca am o maraita mica care face ca tamba ca nu poatye urca in pat

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

pt toata lumea,si opt cele ce au nevoie.
CRISS,m-am obisnuit cu soacra,sa stii ca nu asa bine papa stefa mica,are zile si zile.de ex ieri nu a vrut nici gand ciulama a papat doar pireu
SIMINA,papa lapte ca nu vrea mancare inainte dar acum vad ca si dupa masa la 2 ore de obicei cand o culc vrea lapte si face scandal dac nui dau...pireu cam doua linguri de a noaste cu vf amestec de obicei cu ou sau carnita sau sfecla sau spanac
cu soacra asa a inceput si la noi ca la tine niciodata nu era bine cum faceam ceva si asta nea adus conflicte ca eu nu pot sa nu zic nik cand vedeam ca ma jigneste dar o ranea pe mama spunand ca nu ma invatat nik sau ca nu am cei 7 ani de casa ,asta pt ca mereu ii spuneam ca eu stiu ce e mai bine pt fata mea(era vb de a mare)si de aici si ruptura banuiesc caci dupa ce am nascut anul trecut sotu mia plecat la o perfectionare exact la 2 sapt dupa ce am venit la spital si a dormit soacramea la noi cu a mare.ce credeti?bantuiau noaptea pe la 11 prin bucatarie siii dadea ciocolata ,bomboane sau ce ii cerea aia mare care bineinteles prifita la maxim....de aici cearta mereu....iar a doua zi se repeta tot
DANIELLA,da prin anti dar mii frica sa nu ma ingras mai tare,,,,astept sa vadun set de analize sa poata stabili ce am pplus sau minus...de alapta nu alaptez ca nu mai am lapte de la vreo 3 luni si asa am mers in paralel cu praf
SERIALBASTRE,ce tii rina?
PICKY,asa e mai bine cu ei departe....am si un socru dar cred ca nu mai face fata la cata de soacramea....imi da dreptate mie ca nu face bine ,e exasperat ca mereu vine simi zice ca e jale de alea doua si de baba (asa ii zice nevestesii!)care nu intelege ce e nu si ce e da!dar nu cred ca mai face fata......
ANNA MAMA,e cea mai frumoasa perioada asta cu alergatu dupa eiimi aduc aminte de la cea mare,dar si cea mai obositoare!
REBY,e nasopl cu oboseala ,an trecut si eu dar acu e mai [bine,,.....si sotul meu sforaieideea e ca acum ori dorm cu 2 zuze ori cu cea mica si sotu cu cea mare in alta camera
DANIELLA,mie tare mi se pare copia tatalui!leai vazut pe ale mele?sunt identice cu el,mai ales a mare care are exaxt aceleasi semne particulare cu elasta ma socat si pe mine
gata merg sa culc zuza mica ca astazi a fost harnica rau,pesemne vroia la camin cu sorasaacu imi croseteaza la un chem de ata
pupici si o zi buna la piticisi o la mamici

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]        poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Nu fac nimic pana nu-i zic Danei ca fi-su seamana cu ea mult (eu sustin asta), dar are si de la tati, normal

Gata, ma apuc de citit din urma.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

fetelor ati vazut miei albi anul asta?cica poarta noroc....va invit la sotu la "ferma"e innebunit daca ar putea ar sta toata ziua,de meseria lui e dr veterinar doar ca practica ocazional.......avem 4 oite cu 6 mieisi un MUSTATA .....

http://picasaweb.google.com/alexandra769/PrimiiMielutiIn2010

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]        poze de la 9 lunihttp://picasaweb.google.com/alexandra769/LASANIUSDEZIUAMEAAM9LUNI

Mergi la inceput

La multi ani, Georgie si Eva!

Alexa, am vazut mieii si zuza mica Cum se impaca fetele intre ele?
Buburuza, mi-a zis sa-i dau Protectis o luna, ma gandeam si sa-i dau ceva vitamine, voi le dati?
Cris, multu de , super ca ai dormit bine azi-noapte. noi nu ne mai laudam cu somnul de noaptea de dinainte, dar nici asa rau nu a fost...
Iti trimit soacra cu mare drag, eu oricum la telefon ii raspund cred ca de doua ori pe an, si de vazut o data pe luna...asa ca stiu sa ma protejez.
Si ca mi-am aminit de cafea, eu tot nu mai ajung sa fac analizele alea..in fiecare dimineata imi beau cafeau si apoi ma gandesc la analize clar ca subconstientul meu lucreaza sa le evite
Iry, ma bucur ca este mai bine Reby, offf, am patit si eu asa cu fi-miu cand avea 5 luni, tare greu a fost...
Dana, si noi am avut Bertoni, dar nu ne-au zburat rotile, in schimb greu de manuit cand era in varianta pt nou nascut, adica cu manerul in fata, si mi s-a rupt bara aia pe care puneai piciorul sa ridici carutul la borduri eu mi-am facut o groaza de nervi cu el pana am schimbat manerul in spate.
Picky, da, a procedat bine matusa ta, dar se si intelegeau mai bine la 2 ani. Ieri mi-a mancat mai bine solide, dar vad ca incepe sa-i revina dorul de tzatzi, trebuie sa ma tin tare
Dopul de la sticla nu-l baga on gura (ma si mir) ci incearca sa-l puna la loc, numai ca mai are de lucrat la partea de motricitate fina
Stefi sa treaca buba, sper ca nu a facut vanataie. Si la noi e mult praf, stiu, nici nu zici ca faci curatenie in cateva ore

Astazi ii aratam lui fi-miu ca o jucarie are ceas, si ii zic "uite, ceasul...tic-tac", la care el face o fata uimita la mine, zice si el un "tic-tac" stalcit si ma ia de mana, ma duce in sufragerie si-mi arata ceasul de acolo ala era tic=tac, nu ce ii aratam eu

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza...dau o ca toata noaptea a marait fii-mea..plange asa surd si face tot timpul...aaaaaaaaaaaaaa...surd...e clar ca e de la dinti ea nu face asa mai muult de o zi.........i-am dat niste calmante ibalgin baby dar nu o pot calma zilnic...trebuie sa incerc si altceva.....saraca micutza...o doare...si nu am ce face....nu am....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Mada, imi pare tare rau ca se chinuie mititica asa tare cu dintii. bagam sa scape repede. eu nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu i-am dat niciodata nimic pt durerile de dinti.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
sarumana cris de perfizabila...mereste-i concentratia ca-s cam chiauna ...la 5 s-a trezittttttttttttttttt frateeeeee si nu a mai vrut sa doarma deloc pana acum. eheeeeeeeee cris si inca ce i le mai trag lu barbatumiu cand ma seaca, i le servesc asa pe tava de ramane fara replica si-l si ustura cateodata
dano fataaaaaaaaaaaaa, fac alergie la atata carnet....o gramada de carnati ne-ai bagat....fiutu seamana cu tine, si mai tarzior vei vedea clar...are boticul tau, ochii tai, nasul tau....sex de la tata. poi cum sa nu ma urc la volan???? da ce????am inebunit?????? de asta nu am facut scoala pana acu, ca nu aveam masina....acu am..... daaaaaaaaaa.....si mie-mi place de mor acea foto.....are un aer de, vb ta, lasa-ma-n puii mei....mucosulll.
ce bine de mine ca nu am socriiii...ce sadica sunt...dar cand va aud pe voi ce probl aveti....mai bine fara
irino cum sunteti dragelor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

neata si de la noi
raportam o noapte cu treziri la ora 2 dimineata care sa lasat cu jucat,bineanteles ,ca altfel nu dormea,bn ca a mai bagat somn dupa,dar ma suuuuuuuuupt toata noaptea,ka sa culcat la 20 ,era chiauna de somn si nu i-am mai facut grisuletul ca am zis ca se scoala,mi-a mai facut ea mie din -astea si uite ka m-am inselat,oricum sunt pik mai bn cu somnul dar nu in masura de a raspunde in parte,fiiiimea tipa iar sa o iau
dana-cu tine seamana denis, sunt de acord cu fetele,cand sa nasc semana mai bn cu tati,insa acum a inv rolururile
fetele

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput