**Buburuze de 2009 in actiune (15)**
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
am revenit si eu,dupa ce m-am luptat cu una bucata tero si credeam ca am invins si o culc repede,ea bese de zor si se amuza singura(la mine in brate),m-am razboit cu una bucata bunica incapatanata mai ceva ca kinderul meu(vesnica problema..bratele si pupatul in cur al nepoatei cand eu o cert ca nu e voie "acolo"),duel crancen cu al meu pe una bucata calculatoracum e pe teren si eu ma forumizez la greu..
ema opaaaa,pai e super ca a inceput sa doarma mai multe ore legateia sa dai de bautea mea s emai inroseste toata cand e foarte concentrata pe un lucru si intelectul ei e la capacitate maxima
mada off fetelormulta sanatate la amandoua sa va faceti bine repede
simina lasa ca si "moa-ma" e un inceputeu nu cred in chestii de genul asta,si de aia ai sa vezi ca urmatorul bebe o sa fie fetita
andreea hahaha tare
anna pai nu prea am avut timp ,dar acum ca am adormit maimutica o sa intru sa arunc un ochi
iry pai sambata dimineta ma apuc de treaba sa ma pizzaresc o quatro stagionni
ema nu stiu unde ai gasit minunatia asta dar e super tare
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
mai fetelor,al naibii de greu gasesti ceva despre fantasticul ala pestisor nemosi mai e si cam scump..si in cazul asta ar ideal sa-mi scot soata pe variantace sa facem frate..se mai schimba moda si anul asta se cauta bulane de mascul cat mai paroase
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Cris, imi pare rau ca Nemo se lasa greu Dar cu pestisori orecare nu se gaseste?
Iry, ma bucur ca Reby e bine, cred ca plange mititica, dar important e sa se faca bine. Si eu ii dau siropurile lui Vladut numai cu forta si se lasa cu urlete
Am implinit 1 anisor!
cris_82 spune:
anna da greu de tot se lasa prinstot ce am gasit sunt niste adtipildurisi alea numai 4 bucati
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 anna da greu de tot se lasa prinstot ce am gasit sunt niste adtipildurisi alea numai 4 bucati mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai) Brotac Terorist |
Uite, mai sunt astea http:// fabricademagie.ro/Set-petrecere-copii-Nemo.html, scoate tu spatiul din link ca sa mearga
Am implinit 1 anisor!
anna-mama spune:
Aaa, si poti sa te uiti in supermarketuri la balonele cu heliu poate gasesti ceva cu nemo...daca nu poate il combini pe nemo cu mica sirena, ca sa fie tot ceva acvatic
Am implinit 1 anisor!
Simina1980 spune:
Oau-ce petreceri frumoase pregatiti voi puilor!Eu nu m-am gandit inca decat la faptul ca vreau ca tortul sa-l fac eu si sa fie cu martipan!Am ambitie ptr ca eu nici clatite nu stiu sa fac-dar ptr puiul meu voi invata si voi face tort!
Bine acum intre noi fie vorba voi face si comanda in caz ca nu-mi va iesi!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Oooo, tort cu martipan nu am facut niciodata. Iti tin pumnii sa-ti iasa, dar trebuie sa faci ceva repetitii pana la ziua lui
Am implinit 1 anisor!
cris_82 spune:
ce activitate....ia nu mai vorbiti atata ca nu reuseste omul sa tina pasul cu voiunde sunteti fetelor????????
anna multam de linkchiar am vazut foarte multe chestii pe tema cu mica sirena,acum sa vad si ce parere are tero
simina intentia conteazadar daca chiar vrei sa il faci tu tortul,iti recomand sa te apuci de practica ca mie mi se pare greu de facutahaaaa,stiam eute tenteaza cofetaria pana la urma...
o sa incerc sa schimb capitolul,dar sper sa nu mai uit nimica pe drum
Brotac Terorist