cel mai bun pret -lapte nan fara lactoza

cel mai bun pret -lapte nan fara lactoza | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

buna.stie cineva de unde as putea cumpara lapte nan fara lactoza mai ieftin?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna ! Am dat o cautare pe net si-am vazut ca preturile sunt intre 35-37 ron.Eu sunt din barlad si aici este o farmacie de unde am cumparat eu cand am avut nevoie pentru copil cu 32,5ron.Mai ieftin de atat n-am auzit.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Din hipermarket am luat acum vreo 4 luni cu 30 de lei. Mai exact din Auchan. Dar preturile sunt cam la fel in toate hipermk.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

vin si eu cu o completare : INTOTDEAUNA laptele formula, indiferent de marca, este mai scump in farmacii decat in hyper/supermarket.

farmaciile practica adaosuri comerciale "nesimtit" de mari in cazul majoritatii produselor, indiferent daca este vorba despre medicamente, cosmetice, lapte praf, scutece, jucarii, etc.

am lucrat o perioada la o firma distribuitoare, stiu ce diferente mari erau intre pretul cu care intrau produsele in gestiunea farmaciilor si pretul cu care se vindeau la raft...

asa ca cel mai bine ar fi sa incerci sa cauti in marile magazine, poate ai noroc si gasesti promotie la acest lapte, iti poti face un stoc mai mare daca ai nevoie si dispui de banii necesari...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si eu sunt de aceeasi parere,cum ca in hipermarketuri laptele este mai ieftin decat in farmacii,asta o spun din experienta,ca si eu am fost nevoita sa ii dau un timp lapte fara lactoza.

POZE

Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR

cu fluturasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

multumesc pt raspunsuri eu iau din farmacie cu 35 lei e cel mai ieftin sunt din bt si nu prea avem hipermarketuri m-ar fi interesat sa comand online.

Mergi la inceput