Cu dragoste din Iasi (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Daria!

Va ofer o fierbinte.... in asteptarea primaverii....

Oana, foarte interesant programul....

ary_v, Stefy e pacienta d-nei dr. Rugina, de la Spitalul de copii. La aerosoli ii pun 0.5 ml dexametazona si 1.5 ml ser fiziologic. Daca o apuca noaptea tusea.... atunci ii fac doar cu ser.... ii da drumul la gatut si nas imediat... Dexa ii pun pentru a inmuia secretiile, pentru ca ea are tuse iritativa, seaca... Si in rest sirop de tuse si Olynt... Multa sanatate.

Anca, multa sanatate, sa scape repejor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna dimineata,
Noi suntem bine, va multumim de ganduri bune.

Multa sanatate la puiuti! Tuturor.

Iulia noi avem alta formula insa cred ca e vorba de varsta... Adica noi folosim si ACC care calmeaza si tusea. Dar e vorba de alte concentratii...

De aseara asta mic iar tuseste si iar numai cand se intinde in pat.
Il vad si azi ce face si daca continua.. ce-i drept aseara a spus ca il doare gatul dar nu era nici macar rosu in gat... cred ca de la tuse il durea gatul.
In rest suntem ok.

Filmul de care va spun este la Iulius la cinema city...

Catarul obstructiv Ary, din cate stiu se trateaza musai cu corticosteroizi si din grupa asta fac parte si prednisonul si dexametrazona... Si Alex l-a facut o data si stiu ca e aiurea de tot... el avea atunci abia un an si un pic si de cooperare din partea lui nu putea fi vorba... dar am trecut cu bine... la noi inhalatiile dau rezultate mereu si sa stii ca atunci cand spun inhalatii nu ma refer doar la cele cu nebulizatorul... Asta mic a priceput ca ii fac bine si cere el sa ii pun ulei pt inhalatii intr-un vas cu apa si sa stea deasupra cu nasucul... si ei, asa mici, isi dau seama cand ceva le face bine...
La noi problemele au mai disparut odata cu mersul la mare - dar am facut acum 3 ani 18 zile de mare, in 2 transe e adevarat dar au fost 18 zile, iar acum 2 ani si anul trecut am stat 14 zile... plus tinctura de propolis si sinupretul....
Cum se fac toate astea un dr iti explica cel mai bine, noi ii multumim dr Iordache pentru sfaturi si grija... ne-a explicat cum sa ii dam picaturile cum sa ii facem imunizarea si mi-a placut mult ca nu da antibiotice asa, la fiecare vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

O zi frumoasa va doresc, fetelor, si multa sanatate.
Cat a fost iarna grea si geroasa, nimic nu am avut. Acuma am o viroza de toata frumusetea, tocmai acum cand e asa de cald si frumos. Ma gandeam sa iau si eu ceva miere cu ridiche (vazusem mai de mult ca Anca a facut la puiut pentru tuse). As face, dar eu nu tusesc, numai cat mucesc (am si urechile infundate) si curg ochii (era bine daca era o parte pozitiva in asta- sa fi curs ochii dupa o rochie, niste pantofi sau ceva, dar asa degeaba?)
Va pup si va las sa savurati cafeaua Lacramioarei

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fetele, pe prima pagina e un subiect referitor la abuzul asupra copiilor.
intr-o emanatie asa creatoare a iesit un fluturas pe care am zis ca eu cel putin o sa-l distribui in Iasi.
va bagati si voi?
ma gindesc sa incerc inclusiv la gradinite.
si desigur in parcuri, poate la tirgul de hand made ... ce ziceti???
asta e fluturasul
http://news.webshots.com/album/576928955GGKgQq
ajunge probabil in Iasi cel mai repede la sf saptaminii aceasteia.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

fetele, pe prima pagina e un subiect referitor la abuzul asupra copiilor.
intr-o emanatie asa creatoare a iesit un fluturas pe care am zis ca eu cel putin o sa-l distribui in Iasi.
va bagati si voi?
ma gindesc sa incerc inclusiv la gradinite.
si desigur in parcuri, poate la tirgul de hand made ... ce ziceti???
asta e fluturasul
http://news.webshots.com/album/576928955GGKgQq
ajunge probabil in Iasi cel mai repede la sf saptaminii aceasteia.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Anca, eu as vorbi cu invatatoarea lu fii-mio. As lua cateva sa raspandim in scoala, si chiar as ridica problema la urmatoarea sedinta cu parintii. Din pacate nu stiu exact cand o sa-ti dau raspunsul (acuma fiind cu viroza, evit sa merg la scoala)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Anca iau eu la targ sa dau fluturasi....Daca vrei trec intr-o zi pe la tine la serviciu, si azi cred ca am trecutr prin fata. Ma anunti cand le ai, ok?

Sanatate multa, sunt in viteza...vb mai pe seara,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si fug....

Anca, buna idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Delicioasa cafelutza, multumim...
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Fetele, va astept azi la seara de lectura. Daca ve e dor de Lavinia si daca aveti timp...stiti unde suntem azi de la 4.00

Mergi la inceput