Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
maya71 spune:
...Cu un ochii si jumatate la voi... cu restul la Cronica Carcotasilor...
Sunt abiala la pag.9 , sunt cu efect intarziat... si raspunsurile se pare ca sunt la fel...
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Paula, super dragut, dar sa nu fim nedrepte cu barbatii.. si ei fac destule lucruri care noua nu ne plac... cel putin al meu face! ![]() Elena 15+ |
Si al meu face......pe gelosu, sincer ....il simt gelos de cand i-am zis ca-i simt miscand...ce ti-e si cu barbatii astia.
Bine ca si eu sunt rautacioasa in sinea mea, e ceva nummai al meu, numai eu pot simti, de asta ii multumesc lui DD ca m-a facut femeie.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav V-am pus pe mailurile comune o gramada de carti pentru mame. Sa aveti de lucru! Matusa77, m-am luat cu vorba si n-am apucat sa te felicit. Bravo! Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Otilia, cum se face sa intri pe contul comun...? nu am intrat pana acum... nu am stiut
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor am uitat sa va intreb ceva, nu stiu daca mai e cineva pe-aici. Voi mai luati ultivitaine si scidul folic?????/ Mie mi se face rau de la materna, i-am zis asistentei si mi-a zis sa o iau seara da tot mi-e rau......... Sa schimb oare marca....ma gandesc ca toate au cam aceeasi compozitie , habar n-am ce sa fac.http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
Andreea, mie mi-a zis sa iau Elevit, una la doua zile..n-am treaba cu ele..tot de-astea luam si la sarcina trecuta...eu zic ca poti incerca o schimbare...paote iti merge mai bine cu altele...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
21+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

, habar n-am ce sa fac.