Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai dragelor cum pana mea sa nu avem acolo si noi niste dioptrii cu + cu - . Nu va ganditi cat ne benoclam pe forum de dimineata pana pe la 12 noaptea asa ca ....
Si by the way, eu dupa primul travaliu si iesit ochii din cap ca la melc, am scapat de ochelari . Nu-mi explic cum, nu aveam foarte mult, parca -0.75 si -1.25 dar zau ca nu mai conteaza. Dupa al doilea nu m-am verificat dar cred ca stau la fel de bine.

Parca mai vroiam sa scriu ceva dar mai bine o sterg acasa la fetele mele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MICHELLE81 -

LIA oaaau ce baiat mare ai,bravo!!!

a,deci nu ai avut cezariana la prima????????????
credeam ca ai avut cezariana ca intreba BELUIStEF daca te lasa medicul acum natural.

KAtALINA-nici eu nu am facut experiemntul cu niciuna pana acum,si ma gandeam ca ai tu vreo metoda acasa :)))
sau alte probleme?

nemancat,nebaut la analize aici e asa la analizele de sange,dimineata la prima ora pe namancate.daca mananci se pot modifica,cel putin aici asa ti se spune mereu.poate ca pe langa analizele alea care nu ar conta,mai fac si restul care sunt influentate,..Sau voi poate faceti strict o analiza si nu o conta,nu stiu.
la ecografie nu conteaza.

BELUIStEF

Citat:
Carmen...vorbesti serios sau este o gluma ???? Ce legatura are statul in 4 labe in SUA cu intoarcerea bebelului ????
DA,se recomanda de la spital.e o practica simpla care da rezultate bune.dpdv al fizicii,are logica.

De nasterea in picioare ati auzit ????
e mai usoara!

CRISSY-
Citat:

Eu iar am visat fetita. A treia oara. Semana leit cu Elise. Deci pot sa-mi pun carutul roz de pe acum
da

Stefanya-ce noroc sa poti alege sa nasti in apa!si ce bine ca vine apoi pediatrul acasa !

Ca sa va incurajez :nastere fara dureri puteti avea,daca discutati din timp cu medicul sa va faca epidurala.daca vedeti ca va ia cu altele,cautati medic care e obisnuit sa asiste la nasteri cu epi.

in caz ca nu faceti,si nasteti fara epidurala,insistati ca la epiziotomie sa va faca o anestezie locala.daca simtiti apoi cand va coase,cereti alta locala.e ca la dentist,e absurd sa faca asa cu dureri,doar pt lenea sau economia lor.
vorbiti din timp.si daca medicul considera ca e un moft ca in 2010 sa se nasca fara dureri,schimbati-l !

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mai dragelor cum pana mea sa nu avem acolo si noi niste dioptrii cu + cu - . Nu va ganditi cat ne benoclam pe forum de dimineata pana pe la 12 noaptea asa ca ....
Si by the way, eu dupa primul travaliu si iesit ochii din cap ca la melc, am scapat de ochelari . Nu-mi explic cum, nu aveam foarte mult, parca -0.75 si -1.25 dar zau ca nu mai conteaza. Dupa al doilea nu m-am verificat dar cred ca stau la fel de bine.

Parca mai vroiam sa scriu ceva dar mai bine o sterg acasa la fetele mele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Hahaaaa.....ai dreptate, eu stau mult timp cu ochii in calculator.
Eu am -1.75 si 1.50 + astigmatism .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Puiutz_mic stiu ca pot naste si normal,dar sincer nu as vrea.Prefer cezariana,chiar o sa discut cu doctorita despre asta.Imi este teama la nasterea naturala,toate persoanele din jurul meu care au nascut naturaul au avut probleme si sincer si eu merg pe ideea "mai bine o durere de burta decat una de putza" cum zice si mama.Insa nu e batut in cuie nimic,este pur si simplu un plan.O sa vad pe parcurs cum va fi

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita
De nasterea in picioare ati auzit ????
e mai usoara!

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Da.....am vazut aici un reportaj, da nu a nascut in spital ci intr-o maison de naissance/casa de nastere unde nasti cu moasa. Nu s-a chnuit prea mult tipa, copilu a iesit foarte repede.

Mergi la inceput

Aelita chiar am vazut un filmulet pe un site (din pacate nu mai am link-ul in bookmarks) unde se facea comparatie intre nasterea in picioare si cea pe masa.Au aratat mai multe femei care nasteau si sincer nu mi-a venit sa cred cat de usoara este nasterea in picioare.Spunea si un medic ca atunci cand stai in picioare practic copilul aluneca mult mai usor spre iesire,in timp ce atunci cand esti pe masa expulzarea este mult mai dificila,mai dureroasa si mai de durata.

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

salutare fetelor..ce de burtici frumoase..

eu nu inteleg de ce va plangeti ca ati luat 6-7 kg daca nu s evad nicaieri decat la burta?! relaaaaax

----------------------------------------------
my somebody....

18+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Vai Michelle ce burticuta frumoasa ai in poze

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am revenit si eu

Fetelor care ati venit cu vesti bune, felicitari!

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Fetelor la noi ninge ca-n povesti, des si cu niste fulgi maaari

Mergi la inceput