"Abdomen extra-plat: Beachbody (18)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

eu ma tratez de rosu in gat sau chiar puroi cu tinctura de propolis, pun cu o pipeta lungutza cite o picatura pe zona cu probleme (intai in spate pe faringe si apoi pe amigdale)...ustura de mori, imi dau lacrimile dar trece in citeva secunde...important e sa nu inghiti saliva care se secreta abundent in momentul ala...eu tin gura deschisa asupra chiuvetei si o las sa se scurga citeva secunde ca sa nu inghit cu tot cu propolis...a doua zi dimineata, de obicei problema e ca si rezolvata, eventual mai dau o data si gata.

revin

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Allure, tu cu cakeurile astea ai o relatie de love-hate. acum le savurezi, acum le killaresti. :-))

pai da. pe sistemul "adio dar ramin mereu cu tine", in timpul saptaminii relatia este "hate" iar in weekend "love"

n-am renuntat la desert complet decit in perioada de dieta anti candida care a esuat dupa fo 10 zile...voi incerca din nou aceasta dieta la vara cind stiu sigur ca pot sa traiesc cu o salata si un copan toata ziua...frigul de acum imi cere carbohidrati la greu

psyllium seed husks nu e tot una cu taritele; eu am pomenit de ele...le pun in shake-urile mele cu proteine si imi tine de foame (cam ca si taritele) au un gust mai nasol si se umfla foarte repede in lichid dar nu au calorii mai deloc ceea ce e minunat

http://www.ageless.co.za/herb-psyllium.htm

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Conchimultumuesc mult ca ti-ai rupt din timp si mi-ai cautat mie materiale:)...
aseara, am profitat de faptul ca am ramas singura pentru o ora, am facut un dus cald-fierbinte(profa de yoga a soacra-mii spune ca daca nu ai timp de incalzire, sa faci un dus fierbinte ptr 10 minute si un masaj lent al corpului de jos in sus innainte de a te apuca de treaba) dupa care m-am apucat de asta:

http://www.youtube.com/watch?v=NmPn3GdYBkk

problema mea in ceea ce priveste yoga, este ca nu pot respira corect(respiratia 1-2-3) in orice alta pozitie decat cea orizontala.
So...am incercat sa urmez instructiunile, sa respir corect in timpul exercitiului, dar e f obositor, si efectiv nu pot...am inceput sa transpir(extrem de rar transpir) si m-a cam luat cu ameteala.

Am intrerupt, m-am odihnit, m-am relaxat cu Shivasina pose, din al doilea link, dupa care am revenit, dar de asta data, am respirat in ritmul propriu, si a fost infinit mai bine.

Exercitiile yoga, dupa parerea mea(nu stiam ca esti profilata pe yoga, am citit pana la cap6 si pana acolo nu te-am citit prea des) trebuiesc efectuate in prezenta unui instructor, mai ales incepatorii, altfel risti sa faci totul aiurea si nu aduci nici un beneficiu nici spiritului, nici trupului...parerea mea, de om ametit de ploaia informationala de pe net in ale sportului.

Asadar, am hotarat sa fac yoga stretching ptr gravidute in trim 3 al sarcinii, si sa incerc exercitiile pe care le alesesem acum cateva zile...incep de luni.

Ideal ar fi sa-mi cumpar un dvd cu yoga in sarcina, macar acolo imi da mura in gura, dar sincer, ptr inca o luna de sarcina, parca nu se merita.

Mi-am gasit intre timp si cd-ul cu yoga, dar nu mi se deschide

So...sunt cam in plop...am vazut muuulte filmulete, dar explicatiile mi se par slabute, nu inteleg mare lucru.

Soacra-mea s-a apucat de yoga la 48 de ani, avea profesoara ei particulara, venea la ea de 3 ori pe sapt si facea cu ea orice miscare, a invatat-o sa respire, dar a durat pana a vazut rezultate.

S-o vezi acum cum iti respira, ce sunete scoate...zici ca vine tsunami:)
de aceea zic...mi-as dori sa incep yoga(mai mult ptr relaxare m-ar interesa) sub ochii si mainile unui instructor, sa fiu sigura ca ceea ce fac, fie si putin, fac corect!

Deus ce contrast culinar ...intre tine si Lumi, si totusi amandoua aveti abdomenul in patratele:)...incurcate-s caile nutritiei...
cam asa mancam eu in Japan, si cam ca Lumi mancam in tara.
Numai ca eu, in Japan aveam la cina mai mereu peste crud, eram dependenta de sushi
Vroiam sa te intreb:bioticele se pot da la copii de 3 ani?
stii cumva?pana ajung eu sa intreb medicul...pe care nici nu-l am...
fresh-ul tau e interesant, am sa mi-l pregatesc si eu ptr maine dimineata, pe stomacul gol

Xio...cuma adica daca nu te stresezi ai sanse sa nu faci varicela?ce treaba are una cu alta?adica de la stress, slabesti sistemul imunitarsi hop...se lipeste virusul de tine?
Poate am luat-o pe aratura, dar chiar m-ar interesa legatura...

eu daca as manca ca tine, m-ai culege de pe jos, sunt hipoglicemica/hipotensiva innascuta,daca nu mananc cateva ore bune, lesin cu maaare usurinta spre disperarea sotului:)

Am pus sa fac paste cu piept de curcan, azi ne-am trezit toti tarziu, asadar am luat micul dejun la ora 12:00

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

mie uleiul de migdale mi se pare foarte gras (probabil depinde si de brand)
il folosesc la servici combinat cu essential oils cind se mai trezeste cite unul sa ceara "aromatherapy" cind ma spal pe maini de la el, mi se pare ca tot unsuroasa sint.

in schimb uleiul de cocos nu e asa gras, daca il masezi bine in piele se absoarbe 90%; nici cosuri nu fac de la el ca ma dau pe fata seara citeodata si nu am avut probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Ema, bine ca sunteti toti in casa la adapost..mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit, vorba lui Nikole, numai nenorociri se intampla in ultimul timp...doar ce am vazut acum niste poze de la cutremurul din Chile..doamne dumnezeule

partea buna este ca am luat toate exemenele..pana in mai cand incepe sesiunea de vara am scapat
sport nu, am fost la munca, ca e bolnava o colega si sunt franta de oboseala(azi noapte nu am dormit deloc cu gandul la examen, numai cosmaruri am avut)
maine si poimaine iar munca

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

Mergi la inceput

Lumi, felicitari!

Ema
Si pe la noi vin furtuni din-astea iarna oribil!

Ma asez in fata teveului acum ca incepe meci mare la Olimpiada: finala la hockey, USA contra Canada. Hai Canada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Nikole idem si la mine cu hipoglicemica/hipotensiva..de lesinat numai o data am reusit, dar am momente cand imi scade destul de tare glicemia incat simt ca nu dureaza mult pana ma adun de pe jos...noroc ca daca bag ceva dulceeeeeee rau imi revin instantaneu..dar las' ca-i bine, doctorita mi-a zis ca oamenii astia ca noi traiesc mult si bine si partea cea mai buna nu tre' sa te chinui cu diete si alte alea

ma culc, ca-s out of game..somn usor

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Nikole
pe ce Biotics am eu scrie ca nu se administreaza copiilor sub 3 ani

Va pup, ma culc, dimineata ma trezesc devreme

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Hhahhahah, Allure, tu ma dai pe usa afara cred , la cat de dependenta sunt de uleiuri si esente, si fel de fel de combinatii....numai clienti ca mine sa n-ai
Cu ce uleiuri esentiale il combini??
mie in place cu rozmarin, cel mai mult, dar in sarcina e contraindicat.

Deus,Lumi, sa aveti somn bun

Lumi, atunci..grija mare in sarcina, eu cu Kevin lesinam des, ieseam numai insotita, acum la sarcina asta, numai o singura data am lesinat, cand am ajuns in aeroport in SP, dar eram nemancata de 12 ore, ca eu pe avion nu mananc, am rau de locomotie, si nu vreau surprize, asadar ma abtin de la mancat.

Ema....esti bine?

Eu am mancat cica pranzul la ora 18:00, adica acu ceva minute in urma, doua farfurii cu paste integrale cu sos tomate si piept de curcan, si cred ca un polonic de branza rasa peste...

asadar...fara cina in seara asta, probabil un milk shake mai tarziu cu banana, papaya si cereale, miere, nuci, ce mai am prin casa.

Noapte buna Romanie, la voi e tarziu deja

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Nikole, nu te dau afara ...si mie imi place aromatherapy dar sa o faca altul pentru mine eventual, nu io...e boring cind clientul vrea masaj de relaxare, prefer sa vina cu shale rupte sa-l "dreg" :)

Tocmai mi-am luat niste uleiuri de sweet orange, bergamot, lavender, unul deja combinat ii zice "stress relief" si roses
Am si o smekerie din-asta: http://thefamilystore.net/2008B/39202.jpg
si o folosesc pt parfumatul casei (in farfuriuta de sus pun ulei cu apa)
Am luminarele din beeswax care emit ioni pozitivi (cica sint buni). Luminarile obisnute sint toxice.

Mergi la inceput