"Abdomen extra-plat: Beachbody (18)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Deus, tu la cap sa te tratezi, maica! Ca arati bestial! De cate ori sa ti se spuna pana pricepi? Si ca te poti ingrasa 10 Kg intr-o iarna as crede, pt ca mie mi se pare ca mananci f slab caloric, in general, asa, ca atare metabolismul tau e cam low, cu tot sportul!

Asa ca las-o pe sora cu exemplul de -7 Kg ca ea e ea si tu esi tu! Arat fff bine, ti-am mai zis si o repet1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

so..eu inca ma uit la picioarele lu' nikole si inghit in sec..revin, ca acu' admir..

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

dar eu nu am spus ca arat rau, eu vreau sa arat cat de bine pot la varsta care o am si in viitor:-)si nu vreau sa fiu slabuta ca sora mea ca atunci fatza mea devine tare colturoasa :-)
si chestia cu 10 kg intr-o iarna nu-i greu daca mananci magarii in cantitate mare si zaci la tv:-)
eu recunosc vreau sa scap de 2-3 kg de pe popou in rest sa am pielea mai elastica si parul mai lung!

deci pozele nu erau cu scopul "gadilati-mi amorul propriu" ca doar ma vad si eu in oglinda, era mai mult cu scopul uite ca ma potrivesc cu numele topicului

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am plecat ca am de lucru, va doresc soare si bucurii:-)

raportez: 2 oua fierte, o salata si 2 felii de paine neagra
apa multa si soare

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

mai, daca tot va plangeti atata(ca vad ca aveti mansardele cam deteriorate), iote ca eu nu ma plang..nah, ca mie imi place cum arat nene..sunt si modesta de fel

Onitza, lasa nu te mai gandi ce si cum si in ce fel, ca maine e we, adica mancaruri bune si delicioase..am gandit deja meniul, ca m-am saturat de cati covrigi am mancat sapt asta..maine piure cu aripioare croncante si picante, pulpite la fel si ciuperci la cuptor si mujdei de usturoi si o ciorba clar, ca fara ciorba nu pot..ahh si bere bineinteles
de aia il iubesc eu pe Shaun, ca ma munceste bine, dar ma lasa sa mananc nene...eu la placerile mele culinare nu renunt

so..Nikole, picioarele alea sunt ale tale???..tu ai spus cati ani ai?? daca ai spus am uitat, mai aminteste-mi

Are you ready to dig deep?
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nikole, am vazut acum pozele, ca nu m-am prins unde sa ma uit! Wow, ce burta uriasa ai, asa aratam eu cand m-am dus sa nasc - numai burta, ca restul! 34+ numai?

In rest mie mi se pare ca faci sa paleasca de invidie orice femeie gravida sauu ba. s-ar putea insa dupa sarcina sa ajungi cam prea slaba, e adevarat, insa cu mancare multa si buna si sport, te "repari" precis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Meniul de azi:
MD- iaurt activia
Gustare: cam 50 gr branzica de vaci cu o felie paine secara
Pranz: ciorba de legume cu taitei si un copanel la gratar cu garnitura de orez (2 linguri).

S-a trezit tzunami ! Ma duc sa ard niste calorii alaptand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

uf, ce mult ati scris! n-am timp sa citesc/ raspund...
pe fuga: Conchita uleiul de masline e bun pt silueta, cica te slabeste...eu mai iau cite o lingurita mica dimineata pe stomacul gol (imi face bine si la digestie), ma dau cu el pe picioare in loc de lotiuni cu parabeni (face pielea super catifelata) si il mai folosesc pe par - mi-l descurca si ii da luciu; dupa ce imi ususc parul e de obicei uscat si ciufulit...pun nitel ulei in palme si pe degete si apoi imi trec degetele prin par...schimbarea e instant
mai faceam "oil pulling" cu el pentru albitul dintilor.

nikole lasa corpul asa cum e ca e bine
dupa ce nasti lucreaza nitel pt tonifiere la coapse/ fund, in rest, n-ai nevoie sa te ingrasi.

Addicted parca tu ziceai de babilonia cu limbile straine...La mine nu e foarte grav (sper!) cu pocitul limbii materne dar am sesizat ca imi amintesc greu sau deloc niste cuvinte pe care nu le-am mai folosit de mult, altele imi vin mult mai usor in engleza si prefer sa scriu/ vorbesc amestecat din comoditate desi urasc "sportul" asta.
De cind scriu regulat pe forum mi s-a intimplat un fenomen cam neplacut: ma trezesc la servici ca mai strecor cite un cuvint in romana fara sa-mi dau seama decit dupa ce l-am zis...noroc ca ma corectez repede
Si eu as vrea sa stiu germana...mi se pare o limba foarte impunatoare.

Luminita

Onita ce cuminte esti cu mincarea! :) Nu tu o ciocolatica? un biscuit?

Codrina Italia e in carti inca dar slabe sperante...mi-ar lua citeva zile numai sa ma acomodez cu fusul orar, dupa care, gata! se termina povestea...cred ca ma pastrez pentru alte evenimente similare ca banuiesc vor mai fi.
Pe de alta parte Caraibe, mare, soare, yoga si relaxare totala la juma de pret fata de Italia...he hee...Calculam, calculam.

Deocamdata afara e iarna plina. Ninge cu fulgi mari si jucausi, e o feerie! Weekendul e aproape!!!!!!

V-am salutat, ma apuc de sport!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Cum era sa uit de pozele Sandei?
Daca tu cu burta plina arati asa... Noi nici 3 zile nemincate nu sintem asa aplatizate

Apropo de poze: iar o da pe asta la revista...deja incepe sa ma enerveze nitelush...parca ar fi singura femeie din romania care face sport si arata bine!

http://www.mircea-badea.ro/blog/pisica-pe-acoperisul-fierbinte/

o sa-mi trag si eu niste poze de-astea, cadou de ziua mea

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Deci da...m-am umplut de invidie pe azi...craci la Nikole si abdomen la Deus...ce naiba sa mai zici....tragi aer in piept si zbori la sala,saltea...pe unde poti.bine ca nu vazui pozele inainte de sala ca spargeam tot pe acolo...dar tot m-am omorat jos la culturisti...eu sunt firmitura pe acolo...deja is pretena lor...stati usurel ca berbantu e langa mine ...fara el mi-e rusine sa ma bag intre dulapurile alea.deci...mie imi plac barbatii inalti si atletici...eu linga genul lui cumnata-meu,adica culturist sadea nu m-a vad deloc...slaba,micuta nu ma aranjeaza langa dulap.
Conchita,eu pun oloi de ala la salate,ma dau pe cadavru si in claia de par.
Germana e o limba foarte frumoasa si e grea doar la inceput...pina inveti gramatica...e mai greu cu pronuntia cu R-ul si H-ul lor din gat...dar exercitiul e mama invataturii.
Deus...te-ai bronzat?Cat costa o sedinta acolo?eu ma fac lunar..altfel sunt atat de alba ca toata lumea imi zice ca-s bolnava.
Codrina...retete de crescut copii nu exista...iti spun o poveste...cum am iesit dintr-o perioada de conflict.acum 2 ani feciora-meu intrase intr-o perioada de ...nu mai e ca pe vremea ta....ce stii tu!...de astea.Si criza s-a accentuat de m-am luat de cap...unde frate gresesc...de ce s-a schimbat in halul asta.nu mai vorbea cu mine,nu mi se destainuia...deja vedeam prapastia mare si adanca.Am stat si am clocit o vreme si am ajuns la concluzia ca trebuie sa aflu ce-i cu el si cum sa gasesc solutia salvatoare.in vremea aia el juca un joc triburile,e un joc razboinic in care iti creezi strategii de lupta,iti dezvolti o asezare intai,creezi populatie,o hranesti ...in fine...partea interesanta e ca interactionezi cu multi altii,vecini de asezarea ta,colegi din acelasi trib...ei,m-am inscris in joc incognito...si a inceput nebunia,habar nu aveam ce si cum incet incet m-am dezvoltat,am inceput sa vorbesc cu pustii pe forumul jocului,ne-am imprietenit.le-am spus ca si fiul meu joaca aici...dar nu am dezvalui cine e...deja ajunsesem mama omida,in afara de atacuri si resurse venea si-mi spuneau de prietene,intalniri,glume...in fine toti la unison...ce n-as da sa fie si maica-mea asa de gasca...inclusiv feciora-meu era foarte prietenos.Intr-o seara intru la baiat in camera si al vad necajit...stiam de la joc ca astepta un atac de la inamici...ma asez langa el si-l intreb...cati lacieri si topoare ai?
beleste ochii la mine...de unde stii tu de astea?raspunde-mi intai la intrebare...pai n-am destui si cred ca inamicul o sa-mi i-a un sat.l-am rugat sa vina la mine in birou,am intrat in joc si sub ochii lui bulbucati de tot i-am trimis trei sate pline de soldati drept aparare ca sa nu piarda satul.pret de cateva minute statea si se uita prostit la monitor...tu erai D. de la noi din trib?deci tu mi-ai trimis de atatea ori resurse si ajutor in lupte?Da,eu.Nu pot sa cred,repeta intr-una...ca tu esti D.Cam asta e povestea...finalul ar fi ca am renuntat amandoi la joc...se termina vacanta ..plus ca barbata-meu,complice de altfel(noaptea cand nu avea somn dadea el comenzi ptr. materiale si fabrica tunuri,pazea satele mele de inamici)ne-a zis gata copii.relatia noastra si-a revenit simtitor,a mea si a copilului...probabil avea nevoie de parerile altora cum ca n-as fi o mama demodata si care nu-l intelege.Ptiu...am scris cat naiba,scuze ptr. offtopic,fetelor.

Mergi la inceput