--> --> -->

MONTIGNAC (134) ... Stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetelor si LA MULTI ANI de ziua noastra

raportez azi -80,5..e atat de putin dupa atata timp de stagnare da' eu ma bucur
as mai sta la taclale dar trebuie sa ma pregatesc pt.serbare la gradi de la 11..asa ca vape toate....mai vb. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Eu aveam o idee mica sub 67 (am cantar clasic), asa ca Andanii, te rog, trece 67 in tabel.
Meniul de azi:
MD: h8.00: porto+kiwi+cafea
h9.00: 3 oua de prepelita crude+lamaie
h10.00:5 surimi+branza+o rosie
P: iaurt gras de casa+broccoli (abia astept, ador broccoli)
C: aerobic + salata de conopida
V-am zis ca m-am scapat de monstrul din frigider (adica strudelele)?
Question: ce stiti despre ouale de prepelita? ingrasa mai mult, mai putin decat cele de gaina? Se pot da la bebei?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

raportez 75.5 ... deci un minus de 1.5 kg

daaaaaaaaa si e buna rau fasolea, si e slab calorica .... e f buna la slabit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

raportez 75.5 ... deci un minus de 1.5 kg

ANDANII

Andanii, sa inteleg ca ai scapat de "platou"? bravooooooo!!! Aplauzeeeeeeeee
Supertare! Cum ai facut? Ma astept sa ajung si eu la un moment din-asta si vreau sa stiu ce e de facut.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninnha am redus cantitatile

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, ce ma bucur ca ai scapat de platou . Asa incet iesi din butoi

Monica, La Multi Ani piticului .Dupa ce a ales de pe tava, face scoli inalte . Cuburile alea de la Clemmy au avut mare succes si la noi.

Feli,bine ai venit . Spune-ne mai multe despre tine.

Maya, serbare frumoasa . Si eu am fost la fiica-mea la o asa zisa serbare dar mai mult educatoarea a cantat dar mi-a placut ca am vazut cum se desfasoara orele la gradi.

LA MULTI ANI de 8 Martie!!! Sa fiti fericite si iubite!!!

Cu mancarea am dat-o rau in balarii in weekendul asta . Sper sa imi revin saptamana asta la normal ca o ia cantarul in sus

Meniu azi:
MD: telemea cu wassa si ardei
Gustare: cioco neagra
P: paella( nu e conforma dar e buna rau )
C: poate un suc

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Moni, LA MULTI ANI ptr bebe cu motoras, e un scump. Cat despre mami... eu ti-am zis, nu stiu ce mai cauti pe-aici

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bravo, Andanii!

Monvas, la multi ani pentru pitic! Sa va traiasca si sa va bucure sufletele!

Melany, multa sanatate pentru mama!

Eu raportez un weekend de cosmar din cam toate punctele de vedere, inclusiv cel culinar. Dar raportez greutatea de vineri 83

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna ziua la fete!

M-am intors de la spital si am trecut la raport...69kg in cap.Adica nu am stat in cap, dar m-am straduit.

Andanii, tot inaine ca pionierii.
Androix, multu.

Eu azi ies cu niste prietene la masa, mai pe la 18..si se anunta italienesc.As manca niste fructe de mare..scoici ...dar asta am in cap.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Andanii, gata platoul, yuppieeeee! si va fi gata si butoiul indata. Multumim pt vizita si pt urari.

Raportul meu e de sambata, 51,2, ca azi is dupa petrecere, unde, pe langa chestii relativ conforme, am ingurgitat si 2 felii de tort. Si bineinteles ca a urcat un pic, dar nici n-am apucat o cantarire conforma. Dar de-acum is cuminte, ca tocmai ce iesisem si eu din platou, asa ca o iau de mana pe Andanii si merg la targetul urmator

Multumim pt aprecieri, am fost tare emotionata si-s tare mandra de piticul meu.

Puisorule, tu tre' sa faci si note de subsol la posturile tale, ce-i aia paella?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput