Problema sensibila

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Da e infiorator mesajul ,,mai ales pentru mamele care chiar au supravietuit si au reusit sa treaca peste aceasta tragedie.
Cum o fi ajuns la aceasta concluzie???/ MARE E GRADINA TA DOAMNE ,,,
Votez pentru scoaterea mesajului URGENT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

nici nu pot sa citesc ce scrie acolo, trebuie scos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

este parerea unei mame ca s a cam speriat cand a facut cunostinta indirect , dupa cum zice, cu o astfel de experienta. Totusi articolul nu isi are rostul Aici la D.C...este morbid, iti lasa o senzatie de greata , cel putin eu mi-am adus aminte de tot chiunul indurat cu copilul meu, dar un parinte care si-a pierdut puiul....barrrrr

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

E foarte bun articolul, dar nesustinut practic. Daca gasim o mamica din asta, hai s-o omoram cu pietre. Cum sa indrazneasca sa-i moara copilul si ea sa mai incerce sa supravietuiasca? Eventual sa uite o secunda?
Pana si marketingul are limite, nu crede cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Eu sunt o mamica care si-a pierdut puiutul acum aproape 8 ani in urma.Este infioarator sa treci prin asta dar D-zeu te ajuta sa treci peste toate.Nu trece zi in care sa nu ma gandesc la fetita mea draga pe care am pierdut-o dar m-am consolat cu gandul ca D-zeu a iubit-o mai mult si a luat-o sa fie ingeras alaturi de el.Acum am 2 copilasi si sunt fericita sa am grija de ei si ma bucur de fiecare zi alaturi de ei.
Sunt categoric ptr scoaterea acestui mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Sunt sigura ca oricarei mame care isi pierde puiul ii este imposibil sa uite acest lucru...chiar daca in josul paginii de la DC nu era aceasta reclama.
Insa,datorita legaturilor stranse aici,pe forum,(cel putin la clubul nostru asa sunt)sunt sigura ca aceste mame reusesc macar pentru cateva clipe sa se detaseze de gandurile triste,si sa se bucure de ceea ce au...CU O ASEMENEA AFIRMATIE PLIMBANDUTI-SE PRIN FATA OCHILOR...si acele cateva clipe de detasare sunt compromise...
Va rog,din respect pentru utilizatorii acestui forum...pentru mamicile de ingeri...care au forum dedicat aici....scoate-ti acea reclama ,sau macar inlocuiti-o cu ceva mai vesel...
VA multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multe mi-au vazut ochii in ultimele luni, dar aste le intrece pe toate......ma doare numai cand ma gadesc la prietenele mele minunate care au copii speciali si la mamele pe care le cunosc si care au pierdut un copil.....ma doare pe mine, pe ele ce o fi oare?

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cine a putu scrie asa ceva? e ingrozitor :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

pe mine ma socheaza ca s-a scris o zi intreaga si TOTUSI, nu au scos articolul!!!

PE BUNE, SUNT MAME AICI CARE AU PIERDUT UN COPIL!!!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna seara,
Inainte de toate este un articol, este o drama suprinsa in cuvinte, este o opinie. Exista libertate de exprimare, am citit cu atentie articolul si din punct de vedere personal probabil prima propozitie nu este o exprimare prea fericita - a se intelege intre ghilimele deoarece nu e vorba de fericirea in sine.
Insa articolul reliefeaza drama oricarui parinte care a pierdut un copil.
Nu ne putem permite sa ne insusim dreptul de a impune propriile trairi, propriile perceptii, propriile viziuni ca fiind general valabile. In mod sigur fiecare dintre noi avem sau putem sa avem propriile imagini, propriile viziuni, propriile modalitati de exprimare. Asa incat aici apare libertatea de exprimare atata vreme cat nu exista o referire particulara.
Este si un motiv in plus pentru care si acest articol ramane in randul celorlalte articole scrise sau redactate in cadrul www.desprecopii.com
In final as dori sa se retina ideea ca se citesc anunturile, problemele si sugestiile pentru care va multumim. Niciodata insa nu se va da curs unor exprimari de genul:
"pe mine ma socheaza ca s-a scris o zi intreaga si TOTUSI, nu au scos articolul!!!"
Mai mult decat atat atrag atentia asupra nerespectarii prevederilor Regulamentului de utilizare al acestui forum precum si a consecintelor ce pot decurge prin nerespectarea acestuia.
Intrucat s-a retinut esenta postarii va asigur ca mesajul initial a fost receptionat.
In cazul in care va exista sub o forma sau alta un comunicat din partea administratiei www.desprecopii.com, va fi publicat. In caz contrar se va subintelege ca nu exista o pozitie contrara sau diferita decat ceea ce s-a scris mai sus.
Va multumesc pentru intelegere si va doresc o seara placuta.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput