Parinti adoptivi in asteptare * 3 *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

denissa-sa stii ca sunt multe cazuri cand primul copil a fost adoptat si al doilea a venit pe cale naturala.Uneori bunul DD deschide mintea oameniilor si le arata ca un copil e un copil indiferent daca e natural sau adoptat.
Eu am pierdut o singura sarcina si sincer? nu am vrut sa merg mai departe.Am zis gata! adoptam si asa s-a intamplat.
am facut analize sa vad ce s-a intimplat si gata!Doctorii mi-au spus ca pot face al doilea copil dar nu mai vreau!Imi este frica de esec si acum odata cu venirea lui Alex mai rau mi s-a intarit ideea ca DD a avut un plan extraordinar pentru noi.Alex seamana cu mine izbitor,vecinii din bloc au ramas cu gura cascata ca nu intelegau de unde a aparut acest flacau minunat care seamana cu mama lui atat de evident.Ma intrebau unde l-am tinut ascuns .......
Sincer nu ma pasioneaza faza asta ca seamana sau nu cu noi insa vroaim sa nunatez faptul ca DD face minuni mari.
La noi s-a intimplat in saptamana luminata de dupa Pasti,deci a fost un semn evident.
Trebuie sa lupti in continuare ,parerea mea.Nu trebuie sa astepti sa vina de sine .La sfarsitului drumului o sa ai o satisfactie mare,faptul ca ai luptat si ai castigat.In tara asta trebuie luptat pentru propria cauza.Si eu ma delasasem si cand vedeam ca trece timpul si nimic imi parea rau ca am stat pe loc.....mi-am adunat fortzele si am luat-o de la capat .E adevarat ca atunci cand nu mai aveam nici o cale de strabatut DD ne-a deschis o cale pe care nu o vedeam.
Acum eu ti-am vorbit din punctul meu de vedere.Fiecare gandeste in felul lui insa poate te pot ajuta sfaturile mele.
Pe mine sincer ma doare sufletul cand vad atatea fete care vin de la subiectul FIV si isi povestesc experienta prin cate au trecut,cat au indurat....pentru un copilas.Cred ca e un drum mai greu si mai lung treaba cu FIV-ul (despre care recunosc ca nu stiu mai nimic ca nu a fost cazul la mine) decat adoptia.Dezamagirea e mai mare atunci cand vezi ca nu se poate si nu se poate.
Acum ideea e ca asa cum exista rabdare pentru FIv-uri si alte teste si teste care vad ca la unele fete dureaza de ani si ani asa ar trebui sa existe rabdare si pentru adoptie care oricum nu dureaza atat de mult.Nimic nu e intamplator pe lumea asta si totul vine atunci cand nu te astepti.
Acum iti dau un PM.sper sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor stiti ce imi spune sufletul meu..ca pana la craciun noi vom reusi sa adoptam un bebe...iar de sarbatorile de iarna vom fi cei mai fericiti parinti..

abia asteptam sa dam startul saptamana viitoare si sa ne intindem urechile si antenele catre toate cunostiintele noastre...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna fetelor
Pogonici felicitari si iti doresc sa-ti tii cat mai repede copilasul tau in brate. Acuma poate vrei un bebelus, dar nu se stie niciodata ce va fi. Cunosc citeva cazuri care isi dorea cu ardoarea un bebelus si pina la urma au adoptat un copilas de 5-6 ani. Acuma sa alegi intre FIV si adoptie este foarte greu si intr-o parte si in alta. Asta iti spun din propria experienta cu 4 FIV-uri la activ si cu zecii de mii de euro aruncati pe tratamente investigatii. Si cel mai rau era cind nu reuseam sau cind pierdeam sarcina. Important este sa faci ceea ce crezi tu si sa mergi cu inima deschisa pe orice varianta si acolo sus este cineva care nu te va lasa pina ce nu vei lua decizia corecta si cine stie poate pina la sfarsitul anului o sa ai copilasul mult visat. Nu este imposibil....

Mergi la inceput

vrem bebelus musai..vom .apela la cunostiinte si pile in domeniuul......

dar va anunt decizia pe care o vom lua si cand dam startul

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Denisa imi pare rau ca nu ti-am citit mesajul mai repede (pt ca nu prea primesc PM-uri si nu prea intru sa vad daca am ceva) ca sa pot sa-ti raspund mai prompt. Iti multumesc pentru vorbele bune si pt. incurajari si sa stii ca si eu tot la fel am hotarat sa fac. Inca nu stiu daca o sa mai incerc un FIV (am 3 la activ, la Debrecen) dar pe partea cu adoptia sunt cat se poate de hotarata. A trecut o luna de la ultimul FIV si incerc sa pun rotitele in miscare, in sensul ca trebuie sa merg la Protectia copilului sa vad ce acte am nevoie pt atestat(ca pana acum nu am prea avut timp din cauza serviciului)
M-ar interesa un model de recomandare daca poti sa imi trimiti. Daca da, trimite-mi un PM si iti transmit adresa mea de mail.
Multa bafta si tie in oricare din cele doua directii (sau chiar in amandoua )
Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

fetelor ma bucur sa va vad optimiste si increzatoare.O sa vedeti ca o sa vina clipa cand veti avea lacrimi de bucurie!!
pogonici77-iti doresc o cale usoara si sper sa va vedeti visul cu ochii.trebuie sa crezi si sa speri.
Noi ne-am dorit copil pana in 3 ani si am reusit,deci se poate.am varsat multe lacrimi amare si am avut un drum greu dar pana la urma am reusit !!
Sunt sigura ca veti reusi si voi!!
alinamolnar- multa bafta si cale usoara!

Mergi la inceput

fetelor sunt mai hotarata ca niciodata in a merge pe calea adoptiei..

..voi face tot ce este posibil........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

simo75 multumesc. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Felicitari pt noile mamici ,care si-au vazut visul implinit, si mult noroc celor care asteapta.Ma bucur sa vad ca multe fete au reusit sa isi gaseasca puiutii.Celor care asteapta le pot spune ca nimic nu e intamplator in viata si copilasul vostru va va gasi pe fiecare.Noi suntem parinti de trei luni, si totul s-a intamplat dupa ce sapt la rand AS ne-a spus ca e imposibil sa vedem vreun copil pana la sf anului 2010, si asta in cel mai fericit caz.Ne-a sunat insa in martie si de atunci viata ni s-a schimbat.Apropo de asemanari, seamana cu sotul meu.Sigur ca nu ar fi contat dar spun asta ca sa intaresc idee ca nimic nu e intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna,
Multe dintre voi nu ma cunoasteti dar vreu sa va ajut putin, cele interesate pot sa-mi dea un PM. Eu sunt o fericita mamica din decembrie 2009 iar astazi am fost pentru prima data in vizita la maternala iar acolo am intalnit doi baietei superbi de 9 repectiv 6 luni. Ce stiu sigur e ca cel mare este adoptabil dar pana acum nu l-a vizitat nimeni.
Pupici la toata lumea si un drum cat mai scurt catre puii vostri.

Mergi la inceput