Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta nume de flori.Multa sanatate, fericire si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri n-am ajuns sa intru pe forum si-mi pare rau, ca n-am ajuns sa-i spun de ziua ei direct la multi ani, Florentina! Dar pe cuvantul meu ca m-am gandit la tine!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Multumesc mult Gabitza, Simona si celorlalte fete care s-au gandit la mine ieri, in ziua Floriilor!

Noi suntem intr-o amorteala financiara care ma face sa nu am chef de nimic. Peste trei saptamani suntem nasi de cununie si ma tem ca nu vom putea face fatza cheltuielilor... sunt atat de multe! Anul asta a picat cum nu se poate de prost, dupa ce ca e criza mai sunt si posturi bisericesti, unul dupa altul... evenimente acum mai deloc, noroc ca sunt la vara ca altfel intram in panica de tot.

Clara, vreau si eu parola sa o vad pe Garga!

Newmami, imi pare rau ca nu i-au dat surorii tale viza... sunt extrem de dificili cei de la ambasada, imi amintesc ca si Margott s-a chinuit f mult sa o obtina si desi isi lasa baietelul acasa si avea un serviciu respectabil au refuzat-o de cateva ori.

Elisor, insanatosire grabnica! Te chinuie rau sinuzita asta bag seama. Ai incercat si alte metode decat medicamentatia gen apucuntura, bioptron?

Imi icer scuze, nu am citit decat o pagina din urma, sper sa nu fie cu suparare ca nu am vorbit cu toate... insa va rog sa primiti un gand bun de la mine, va pup si sper sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani cu intatrziere si din partea mea celor care sarbatoriti de Florii, ieri nu am stat deloc pe acasa si desi am avut net mobil cu mine nu am avut timp sa deschid
Va pupacesc si va ofer
Anca, imi pare asa de rau pentru sora ta:( poate totusi avetinoroc data viitoare. Sefulmeu a mai plecat cu un coleg al nostru, f tanar si el si stiu ca s-a dus cu un asa dosar la aia ca m-am speriat. Unp upic special pentru voi.
Olga,multumesc pentru apreciere, talentul de la tati il mosteneste garga, eu nu am imaginatia ei.
Fetele care vor sa ne vada albumul gasesc parola in contul comun,am trimis de f mult timp, am sa retrimit eventual.

Noi suntem bine desi pitica bate inspre o rinita cred, ne luptam cu asta, altfel e f ok, creste frumos (desi nu e prea inalta). Parca s-a facut mai cumintica desinu pot sa spun ca a fost un copil prea nazdravan, vorba Ancai,ma topesc dupa ea,mi-e draga rau, e jucausa si plina de imaginatie, ne distram copios impreuna.
A inceput sa citeasca usurel, nu am ce sa ii fac, vrea cu disperare sa stie sa citeasca si chiar daca am incercat sa ii canalizez atentia spre altceva nu am ce face, se straduieste sa citeasca. Nu sta toata ziua cu carti in mana,doamne fereste, dar citeste pe toate etichetele, panourile, peste tot unde gaseste mesaje din mers asa:))) In rest deseneaza, coloreaza si decupeaza foarte mult, se joaca cu papusile si personajele ei, face din hartie tot felulde accesorii pentru ele. Mai nou de cand m-a apucat e mine cu bibilitul hartiei ii fac divesre obiecte si ei.
Acum ca a venit primavara iesim in parc la joaca, m-am saturat de iarna asta lunga si de vremea sucita.
Noi avem planuri maripentru anul asta, sa vedem ce ne iese, sunt stresata si pe mine ma oboseste schimbarea anotimpului mai ales primavara.
Sper sa intru mai des si sa am chef de scris:)

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina, mii de scuze, nu mi-am dat seama ca ieri au fost Floriile ... "La Multi Ani!" de ziua numelui, sa-ti dea Domnul sanatate, prosperitate si tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta.

Elisor, ma bucur mult ca ne-am auzit ieri Mi-a fost dor sa te aud.

Nu va spun fetelor, ca ieri m-a pleznit o migrena ... cum n-am avut in viata mea. Asa dintr-o data, durere de cap ingrozitoare, si rau de la stomac ... dar groaznic.
Patrick avea festivitatea de incheiere pe anul 2009 / 2010 cu echipa de innot si n-am fost in stare sa merg cu ei. Efectiv nu vedeam in fata ochilor, ma luase cu lesin. Au mers numai baietii, iar eu m-am bagat in pat si zacut ptr. doua ore, dupa care mi-am mai revenit. Si vremea a fost groaznica, de toamna tarzie cu ploaie mocaneasca si apasatoare .. cred ca si aia a contribuit.
A primit si baietelul o medalie pentru ca isi da silinta si a facut progrese frumoase. Noi suntem mandri de el oricum , cu medalie sau fara. Dar pentru el a contat, a fost tare emotionat si fastacit, mi-a spus tati. Nu se astepta. Azi noapte a dormit cu ea la cap si azi a dus-o la daycare sa o arate colegilor.
http://www.dropshots.com/newmami2005

Clara, dar ce-i rau in faptul ca fata vrea sa citeasca? Las-o in pace, chiar incurajeaz-o daca asta ii place . Patrick e tare nerbdator sa stie sa citeasca ca deja il enerveaza ca nu stie ce scrie ... dar in Engleza ii mai dificil, la fel cum face gaza ma pune sa-i citesc toate etichetele si el repeta dupa mine. Asa dintr-o data i s-a pus pata. Dar eu nu ma necajesc, daca ii place cu cea mai mare placere, chiar il incurajez. De abia astept sa-si dea drumul si sa -si citeasca singur
Si cu scrisul ... acum e obsedat ca nu le face perfect si scrie si de 3 ori acelasi cuvant, ca sa fie sigur ca a facut perfect literele Olgutoooooooo, ma inscriu in clubul vostru ... Apoi se apuca de art and craft .... sa nu-ti spun cata hartie se consuma la mine in casa / saptamana.
Ii place foarte mult Lego, efectiv modele de 5/6 -12 ani le face singur singurel pe nerasuflat, isi ia carticica in brate si nu se lasa pana nu le face.
Va trebui sa trecem la ceva mai complicat ... sa vad ca au astia de la Lego niste chestii de roboti care apoi se misca. Deci si ceva electronica implicata.

Olguto, waw ce idee misto cu nunta la Muzeul Copiilor. Eu cred ca a fost foarte misto. Astept detalii si poate ne mai areti si tu printesa ta frumoasa.

Va doresc o saptamana cat mai frumoasa, ce bine ca e scurta, la mine sunt doar 3 zile lucratoare - yuhuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

In primul rand La multi ani pentru Florii! Eu de cand sunt aici nu prea mai am idee de srabatorile religioase, sau daca am idee nu fac conexiunea ca trebuie sa si felicit pe cei cu ziua numelui. Asta-i problema cu dezradacinatul .

Clara-si Maya face la fel cu cititul, dar mie imi place ca este interesata sa invete mai mult. Atata timp cat nu se enerveaza daca nu stie sa pronunte un cuvant, este perfect. Si a progresat la capitolul asta, nu se mai enerveaza asa. Cica este semn de maturitate.

Anca- Imi pare tare rau ca nu ai putut sa mergi la festivitatea lui Patrick. Acum esti mai bine? Felicitari pentru sportivul tau. Chiar ca face toate sporturile posibile. Dar ce este si mai ca lumea este ca este foarte bun la toate. Si Maya face trei sporturi, dar nu pot sa zic ca exceleaza la nici unul din ele. Ii plac, se descurca si cam atat. Oricum, face mult mai mult decat facea mama ei la aceeasi varsta (eu am fost complet anti talent la sport). Ce ma bucura este ca nu este fricoasa. Eu sunt extrem de fricoasa si din cauza asta nu stiu nici macar sa innot.
Cat despre frustrarea ca nu le iese ceva, Maya a inceput sa nu se mai enerveze chiar asa. Cel putin cand citeste ne cere clar ajutorul. Iti recomand niste carticele foarte bune pentru incepatori. Seria se numeste "Bob's books" si le gasesti la orice Borders sau poate si online. Au fraze foarte simple. Mie mi-au fost recomandate de profesoarele Mayei.

Nunta a fost OK. Foarte kid friendly. Zici ca erai la o petrecere de ziua cuiva si nu la nunta. Maya s-a simtit excelent.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Olga , multumesc de recomandare, o sa ma uit dupa ele. Noi incercam din dr. Seuss books, online. Dar el vrea sa stie totul, ce scrie peste tot ... pe orice eticheta .

N-ai facut nici o poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

La multi ani Floricelelor...si scuze de intarziere.

Nu dati cu pietre dar poate cineva sa imi trimita parola de la contul nostru? Ca eu iar am uitat-o..

Si o scurta intrebare: voi ce fel de peste dati copiilor? ca eu le dadeam pangasius pana am aflat ce oroare de peste este.Si acum sunt in cautare de unul bun dar care sa aiba un gust oarecum neutru...Ca Sara altfel nu papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Salut,

Apropos de peste - eu ii dau Dorada si ii place.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

De ce e oroare, ca e chinezesc si e cel mai ieftin? Eu nu cred campaniile astea de defaimare duse cu indarjire pe internet. Le dau in continuare pangasius, si macrou congelat de cele mai multe ori. Si file de somon afumat, peste roz adica cum ii spune Filip, marca no. 1 de la carrefour, ca e aproape la juma de pret fata de cel facut de aceeasi firma dar sub marca proprie, nu mai tin minte acum care anume.

Clara, am vazut si eu felicitarile si meriti toate felicitarile! Sunt atata de frumoase mai ca m-as baga si eu. Ai modele ceva sau le faci pur si simplu din mintea ta?

Bey, da gasca de la constanta ce mai face? Mygirl, stiu ca si tu incepusei cu fimo mai demult, ai mai lucrat ceva? TI-am vazut pozele din croaziera misto vacanta si ce frumosi sunteti toti trei, o familie foarte frumoasa si fericita sunteti! Ma bucur sincer pentru voi mai scrie si tu un rand doua aici, daca ne citesti.

Si Cuscra mea Loreen, si mii de iertaciuni ca te vad mereu pe mess si nu apuc sa te agat la o vorba ce mai faci? Ce fac domnisoarele? Delia o sa fie prima sarbatorita din gasca, va pregatiti de party? Si cu intarziere La multi ani pentru ziua de Florii!

Si la multi ani pentru toate florile din grupul nostru, mamici sau copilutzi!

NewMami, felicitari pentru Patrick! Voi va faceti inotatori de performanta si noi abia dupa Paste il ducem pe Filip la un curs de inot. Chiar sunt curioasa daca o sa mai urle.

Eu azi cica ma apuc de smotru noroc cu pregatirea asta sufleteasca ca am scris si eu, stiti ca atunci ma apuca...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput