Fulguleti de nov-dec 2006 (228)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz
casa de nebuni dom'le

se vede cat chef am.. nu?

orice numai sa nu

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Bine ati revenit!D si d mic , ne-a fost dor de voi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Bine ati revenit!D si d mic , ne-a fost dor de voi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

si noua, si noua!!!!!!
bine ai revenit!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

..eeee..scria jos de tot pe pagina, cu albastru pe verde..sau invers...dor de duca...la fix.

nu's ce-i cu vremurile astea, dar si eu sunt napastuita rau..ma muncesc precum sclavii pe plantatie, si in we, si pe langa we, si dimineata, si seara..si mai tre sa si invat, si ha!! danutzule, ce bine ca spui tu asa de dulce de contabilitate, precis o cunosti mai bine decat mine, imi dai meditatii online?..eu nu stiu mai nimic. si cica am examen in august. si n-am invatat inca nimic. si aveam timp sa invat din mai. 2008. mda...of...o gramada de nimici in viata mea..nimici grame pierdute, nimici timp sa ma hodin, nimici invatat, nimici "altceva" intre casa si munca..nimici, nimici, nimici..da' nu ma plang. (mint.ma plang!!! a trebuit ieri sa gauresc 2 oo, se suflu continutul danselor afara din oo si azi dimineta sa am grija sa ajunga oole intacte la gradi...)
bea se incadreaza si ea in randul tovarasilor urlaciosi si lovitori...ieri, consecinta, n-a avut voie sa se dea cu masinuta prin curte dupa gradi..s-a jelit o vesnicie..noroc cu salata de sfecla rosie, de si-a mai uitat de necaz.. vai da' ce s-a mai jelit..
sunt curioasa azi ce face.

noroc cu mama de dmic...ca altfel se mai scurgea o zi cu un nimici mare scris pe frunte..

ma duc. sa mai muncesc nitel, ca mi-e dor tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Chinico, esti o gura de aer pentru mine... mi-era dor de voi...
Cum nici eu n-am chef de nimica... parol, as manca o tona de inghetata am intrat sa va mai salut si sa va rog sa-i tineti pumnii Asizei sa nu aiba varicela...
Ptiu.. a venit seful. bye

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Buna ziua!
Pun poze noi cu sfarsit de iarna inceput de primavara. In sfarsit poate fac si io click la creier sa slabesc. Doniaaaaa, sute de grame?? mii si mii (miliarde si catralioane )de sute de grame poate!?
http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi4Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Chinico, care salata de sfecla rosie? Cum, cu ce? Cruda, fiarta?

Ruxandra, asta e maxima "ma despartesc"

La Multi Ani, A_dejule! sa traiesti, sa-nfloresti, de motan sa povestesti!

Roxanico, Doamneee cum poate sa se uite David la pitica, cu cat drag, cam cum se uita garga la mine si canta melodia de la "Aniela" cam asha, tre s-o filmez musaiiiii
"Dragostea ta, ma cheama la tineee/Ea vine cu mineee/ Si intr/o zi iubirea mea/ Se va/ntalni cu inima taaa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut minunatele si fulguletii

Ne inscriem si noi pe lista cu crizele...Aka nu esti singura...Antonia nu tipa dar plange cand nu obtine ce vrea...il are mereu pe NU in brate,ne sfideaza pe fata,raspundeface numai ce vrea...sper sa fie doar o perioada si sa treaca...incerc sa fiu cat de calma pot...dar uneori nu reusesc...daca as gasi rabdare de cumparat as lua cu sacul

Kikineata-salata de sfecla rosie e f buna se fierbe sfecla dupa ce s-a racit o cureti si o dai ori pe razatoare ori la robot...pui ulei,otet sau lamaine si sare
am vazut pozele cu garga

Roxanica-ai doua comori minunate

Ruxandra-si eu am mai scapat cate o palmuta la fund sau peste mana

sunt asa bucuroasa ca a venit primavara iesim cu burtica la plimbare si cu printesica

va

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Kikineata-salata de sfecla rosie e f buna se fierbe sfecla dupa ce s-a racit o cureti si o dai ori pe razatoare ori la robot...pui ulei,otet sau lamaine si sare
am vazut pozele cu garga

va

sau o cumperi gata facuta la borcan. noi punem hrean pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

am vazut pozele cu garga

va

sau o cumperi gata facuta la borcan. noi punem hrean pe ea

da da si hrean de el uitasem...dar nu cred ca merge si la copii...doar pt adulti...

Mergi la inceput