Fulguleti de nov-dec 2006 (228)
Raspunsuri - Pagina 20
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danutz casa de nebuni dom'le ![]() ![]() ![]() |
se vede cat chef am.. nu?
orice numai sa nu
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
saryta spune:
Bine ati revenit!D si d mic
, ne-a fost dor de voi.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui saryta Bine ati revenit!D si d mic , ne-a fost dor de voi.Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06) |
si noua, si noua!!!!!!
bine ai revenit!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
chinico spune:
..eeee..scria jos de tot pe pagina, cu albastru pe verde..sau invers...dor de duca...la fix.
nu's ce-i cu vremurile astea, dar si eu sunt napastuita rau..ma muncesc precum sclavii pe plantatie, si in we, si pe langa we, si dimineata, si seara..si mai tre sa si invat, si ha!! danutzule, ce bine ca spui tu asa de dulce de contabilitate, precis o cunosti
mai bine decat mine, imi dai meditatii online?
..eu nu stiu mai nimic. si cica am examen in august. si n-am invatat inca nimic. si aveam timp sa invat din mai. 2008. mda...of...o gramada de nimici in viata mea..nimici grame pierdute, nimici timp sa ma hodin, nimici invatat, nimici "altceva" intre casa si munca..nimici, nimici, nimici..da' nu ma plang.![]()
![]()
(mint.ma plang!!! a trebuit ieri sa gauresc 2 oo, se suflu continutul danselor afara din oo si azi dimineta sa am grija sa ajunga oole intacte la gradi...)
bea se incadreaza si ea in randul tovarasilor urlaciosi si lovitori...ieri, consecinta, n-a avut voie sa se dea cu masinuta prin curte dupa gradi..s-a jelit o vesnicie..noroc cu salata de sfecla rosie, de si-a mai uitat de necaz.. vai da' ce s-a mai jelit..
sunt curioasa azi ce face.
noroc cu mama de dmic...ca altfel se mai scurgea o zi cu un nimici mare scris pe frunte..
ma duc. sa mai muncesc nitel, ca mi-e dor tare.
Yagmur spune:
Chinico, esti o gura de aer pentru mine... mi-era dor de voi... 

Cum nici eu n-am chef de nimica... parol, as manca o tona de inghetata
am intrat sa va mai salut si sa va rog sa-i tineti pumnii Asizei sa nu aiba varicela...
Ptiu.. a venit seful. bye
Yagmur si Luca
kikineata spune:
Buna ziua!![]()
Pun poze noi cu sfarsit de iarna inceput de primavara. In sfarsit poate fac si io click la creier sa slabesc. Doniaaaaa, sute de grame?? mii si mii (miliarde si catralioane
)de sute de grame poate!?
http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi4Luni#
kikineata spune:
Chinico, care salata de sfecla rosie? Cum, cu ce? Cruda, fiarta?
Ruxandra, asta e maxima "ma despartesc"![]()
La Multi Ani, A_dejule! sa traiesti, sa-nfloresti, de motan sa povestesti!
Roxanico, Doamneee cum poate sa se uite David la pitica, cu cat drag, cam cum se uita garga la mine si canta melodia de la "Aniela" cam asha, tre s-o filmez musaiiiii
"Dragostea ta, ma cheama la tineee/Ea vine cu mineee/ Si intr/o zi iubirea mea/ Se va/ntalni cu inima taaa"
bamboletta spune:
Salut minunatele si fulguletii 
Ne inscriem si noi pe lista cu crizele...Aka nu esti singura...Antonia nu tipa dar plange cand nu obtine ce vrea...il are mereu pe NU in brate,ne sfideaza pe fata,raspunde
face numai ce vrea...sper sa fie doar o perioada si sa treaca...incerc sa fiu cat de calma pot...dar uneori nu reusesc...daca as gasi rabdare de cumparat as lua cu sacul ![]()
Kikineata-salata de sfecla rosie e f buna
se fierbe sfecla dupa ce s-a racit o cureti si o dai ori pe razatoare ori la robot...pui ulei,otet sau lamaine si sare 
am vazut pozele cu garga 
Roxanica-ai doua comori minunate
Ruxandra-si eu am mai scapat cate o palmuta la fund sau peste mana ![]()

sunt asa bucuroasa ca a venit primavara
iesim cu burtica la plimbare 
si cu printesica 
va 
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mamaana spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Kikineata-salata de sfecla rosie e f buna se fierbe sfecla dupa ce s-a racit o cureti si o dai ori pe razatoare ori la robot...pui ulei,otet sau lamaine si sare ![]() am vazut pozele cu garga ![]() va ![]() Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
sau o cumperi gata facuta la borcan. noi punem hrean pe ea

bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamaana
sau o cumperi gata facuta la borcan. noi punem hrean pe ea ![]() |
da da si hrean de el uitasem...dar nu cred ca merge si la copii...doar pt adulti...

Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)