*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 3
raluca2107 spune:
Zoze, 3 zile i-am dat, impreuna cu smecta si neparat saruri de hidratare (care sunt de fapt cele mai importante ). La fiecare scaun diareic ii dai 200 ml de apa cu o lingurita de Prolyte sau Humana, ce ai. Cica dezhidrataea e cea mai periculoasa.
Bai, de ce nu mi-ati zis ca am uitat cratimele de dimineata. Daca ma vede tata, ma dezmosteneste (e prof de romana )
Giani, ce puiuti frumosi ai tu acolo si ce camera super . Ok, recunosc, m-am uitat si la celelalte poze
Mimo, nici mie nu imi cade bine discutia asta cu avioanele ca vine nepotu poimaine acasa, ca i se facu dor de mandra si iar am emotii cat China. Si are bilet la British si astia cica intra in greva
zozela spune:
Sarutmana pentru sfaturi! E a 3a zi deja,de-aia parca nu l-as mai lasa,plus 37.3 ala de azi dimi..Hmm..Era treaz de la 5.30,iar la 06.00,deja ii crestea temperatura.Daca il mai lasam,sigur urca mult.
Mai,copro nu i-am dus,asta ziceam-Mimo esti de coma!Ce ne mai intelegem!
Uitasem sa va zic-aseara ii raspundeam lui Memo,referitor la prietenia noastra cu toaleta.Ii spuneam ca eu am tradat-o aseara cu o punga de plastic,la metro la raionul cu pesteVai lesin,nici sa scriu nu pot! Mimo s-a consternat Prietenia ei cu wc-ul se legase prin prisma pishului,a mea-> !! Cred ca-si facea cruce,inchipuindu-si cum faceam eu pipi la Metro,intr-o punga de plastic,la raionul cu peste
puii frumosi ai Gianinei!!
Ralu! I-am dat hydrasec,acum..La pranz ii servesc morcov cu orez,cand s-o trezi incercam orezul cu banana si mar copt,plus tzitzi,ca mi-a fost frica sa-i mai dau si LP si nici el n-a mai facut fitze la san Sper sa-l repar repede. Nu mi-a placut cand am vazut ca-i creste temperatura,ca asa,v-am zis la fiecare dinte s-a kkcit imprastiat,dar fara febra si putoare Il las pana spre seara,sa vedem cum merge cu regim si toate prafurile astea..
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
fetelor, aveti idee cat e valabila o trimitere de la medicul de familie?..o luna?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Eu am o problema existentiala, nu ma pot hotari ce tricicleta sa-i iau odorului
Ce ziceti de www.toyz.ro/vehicule-triciclete/kettler/tricicleta-happy-plus/" target="_blank">asta?
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
zozela spune:
Cami,parca Sovi ii luase Sashului tricicleta..Si parca tot Kettler! E frumoasa asta si cred ca are roti de cauciuc,nu?!
Mihai a primit una de-aia de plastic,simpla, de la Real si nici ca-i iau alta pana nu trece la bicicleta
Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
Olgutzika spune:
Asta e a Sashului http://www.toyz.ro/vehicule-triciclete/kettler/tricicleta-happy-plus-frog/
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami33 Eu am o problema existentiala, nu ma pot hotari ce tricicleta sa-i iau odorului Ce ziceti de www.toyz.ro/vehicule-triciclete/kettler/tricicleta-happy-plus/" target="_blank">asta? _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein) |
meserieee! si eu as vrea, insa nu la suma asta, ca ma depaseste..
asa ca daca tot s-a deschis subiectul, poate mai vin fetele cu ceva sugestii
luny spune:
olgu asa stiam si eu, mersi!
chiar asa, la ce tre sa fii atent cand iei o tricicleta? sa aiba ce? sau sa nu aiba ce?..care-s criteriile de siguranta/selectie? stiu ca multe dintre voi ati studiat problema inca d eanul trecut, d-aia intreb si eu acum,la spartul targului
cami33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
meserieee! si eu as vrea, insa nu la suma asta, ca ma depaseste.. asa ca daca tot s-a deschis subiectul, poate mai vin fetele cu ceva sugestii Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Beeeyyy, nici eu n-as da banii astia, dar Luca are 3 nane si acusi vine ziua lui
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)