*LMA!*Puiuti de Randunici 2008!! (378)
Raspunsuri - Pagina 10
mimonix spune:
Iata unul dintre avantajele mersului la serviciu 
:haine, pantofi, parfumuri
Back to life ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
asa intre timp am mai dat o fuga pana la cuptor...
clodute
off...puiutzii tai trebuie sa aiba o mami vesela ,neinundata in fiecare clipa,in fiecare moment
si sper sa-ti sece lacrimile cat mai curand..karo ce face ?
si pentru ea
raluca doamne fereste ce povestesti tu acolo
mstela off doamne cata inconstienta,cata prostie
mai eu am hainute de cand era andru bblusi si chiar vreau sa scap de ele,l-am tot batut la cap pe randunoi sa intrebe copii pe la scoala care vor si mai au frati mai mici dar a uitat tot timpul..sambata ajung in bucuresti si stau o saptamana..sper sa nu intevina nimic
..daca poti sa ne intalnim le aduc cu cea mai mare placere...chiar si mai mari pt ca micutul creste...
mimo off imi sunt cunoscute cuvintelele astea: "Cuuuuummmmm sa-i iei BAIATULUI set de curatenie, e BAIAAATTTTTTTTTTTTTT! Ce treaba are el cu curatenia? "...sunt de aceiasi parere cu tonicutza..mda trebuie sa se descurce si cu treburile gospodaresti..
maria inca nu am vazut pozele ,le las pentru la noapte
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Ei, stati nitel, sa nu va inchipuiti sa Sof e bibelou de portelan, nici pe departe! Orice regula noua trebuie repede de 1400 de ori! Pe bune! Acum cine m-ar crede pe mine ca reusesc sa conving un copil de doi ani de orice, fara sa fie nevoie sa repet de suficient de multe ori? Credeti ca daca ii dau drumul la mana la trecerea de pietoni, ar sta smirna? Nici pe departe! Dar la fiecare trecere de pietoni, am aceeasi poezie de un an incoace. Asta ca a dat Naty exemplul.
Sunt si perseverenta in a-i explica ce vreau de la ea si de ce. Sa nu va asteptati ca ei vreodata sa faca ce vreti voi in secunda doi de la luarea la cunostinta! Nici nu as vrea asta de la un moment dat incolo ![]()
In rest...si Sof e ca ai vostri, cu toane, cu nervi, cu mofturi, dar asa sunt si eu, am bune si rele. I le accept si incerc sa mergem mai departe...
Mimo, cred ca pot sa iti recomand o terapeuta buna
. Serios! Numai ca la chestiile astea trebuie sa credeti amandoi, si la fel de mult, ca va poate ajuta. Miha cred ca e experta
!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Iata unul dintre avantajele mersului la serviciu ![]() :haine, pantofi, parfumuri Back to life Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:
Mimo, revin, nu stiu daca terapeuta de care vorbesc are experienta pentru ce vrei tu, e foarte buna pe terapie de cuplu, pe terapie individuala, nu ma bag la mai multe. Succes
!
luny spune:
mimo i-ai aspirator copilului!! teoria asta, ca E BAIAT, e expirata!! femeia e femeie deci la cratita??
si uite-l pe sotul meu, atata barbatul, pompier-salvator(deci genul tras de fiare, cuceritor in tinereti
) cum pune mana pe oprice e nevoie, de la cratita la spalat pe jos in casa, amandoi in egala masura, si asta nu inseamna ca e mai putin barbat, ci din contra, eu il respect si-l admir tot mai mult

SI-S FUMEIE
, mandra si fericita ca am fost norocoasa sa am asemenea sot si tata pt copil.Ia spune-i Mimului exact ce crede o femeie(aka yo) despre asta
iar tie iti sun asa, ce cred eu: il invat tot ce stiu eu, noi, de toate, curatenie, respect, ordine, TOT! el cand va fi mare va sti, i-a trecut macar pe la ureche, nu pot decat sa ma rog ca va avea iscusinta sa sintetizeze si gestioneze cu folos ce il inmvatam, insa decizia despre ce si cum va face in viata lui, inclusiv curatenia
, ii va apartine.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ramo
multam de info trici.
mimo, altfel, e interesanta ideea ta de a intreba unele treburi, si pe mine m-=ar tenta
ah, si ieri, la job, mi-am gasit gasca adanc cu capetele bagate in pungute cu aur si o sacosa cu parfumuri![]()
..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Sunt cu okii pe voi
, m-am bagat la epilat, am terminat un crac si acum astept sa topeasca iar ceara sa-l fac si pe-alalalt ![]()
Mai, Stefu ar smiorcai nitel daca plec eu sau Cata, dar stiind ca ramane cu unul din noi ii trece rapid. Se duce si el spre usa si zice pa, mai ales cand il ducem/luam pe Vlad de la gradi. Dar exact ii spun unde merg si gata, pleaca in treaba lui. La fel, cand plec cu Cata si ramane cu socrii nici macar nu-l intereasza ca plecam, ne zice "pa" din sufragerie ![]()
E tare intelegator 
Stela, no coment de bb ala mic si de parintii lui
si sunt convinsa ca oricat ti-ai raci gura, ei tot ciorba si capy or sa-i dea
Hainute eu nu mai am...i le-am dat sora-mii pe toate.
Si ce credeti, mi-am oprit hainutele cele mai mumoase
, de ce oare??? 
Ralu, doamne, ce zici tu acolo, mi s-a zbarlit pielea, zau!
Mimo, sa stii ca stiu cazuri in familie (cumnatu') care asa a fost crescut
, e baiat, nu trebuie sa faca curatenie sau altceva...si uite ca acum e vai de navasta-sa
nu detaliez, dar e naspa rau...
Maria-dudurutza, mai pune linkul o data, sa vaz si eu mandra la doo ani
Ca am admirat pozele bebelusesti cu ochi albastri, dar vreau sa vad si o domnisorica 

natynic spune:
Uff, hai ca am venit de afara si am mai recuperat din urma.
Raluca
-despre treaba asta a ta am fix aceeasi parere cu Olgu ![]()
Olgu, in urma precizarilor rectific
. E in primul rand chestie de temperament, dar si de zodie; a copilului si a mamei
. Sophie e Peste, tu Tauroaica; prin urmare, tu ai rabdarea (si incapatanarea) sa explici de 1400 de ori si ea intelepciunea si supusenia sa asculte cuminte. Iulia si cu mine suntem Varsatoare-adica, prin definitie,nerabdatoare, iuti si foooaarte voluntare
; deci e mult mai greu sa iasa ceva la faza cu explicat pe indelete si ascultat cu supunere. De Teodora sau Antonia (date ca exemple) care-s Berbece, mai au rost comentariile? 
Mimo, poate vei zice ca-s subiectiva, dar Maxinne a mea e fix ceea ce-ti trebuie. Noua e mai greu sa ne faca terapie de cuplu dat fiind ca a fost colega mea de banca din liceu si suntem ca surorile de o viata (si normal ca al meu zice ca e subiectiva); daca crezi ca-ti foloseste la ceva, o recomand tie si oricui cu caldura. Dealtfel ea are planuri si idei mari, de seminarii cu parintii pt educatie si psihologia copilului, etc-ii lipsesc doar fondurile si, ma rog, baza logistica. Dar tot o prind eu pe Miha la Buc odata si le pun in legatura, ele doua chiar ar putea face chestii stralucite impreuna.
Revenind la "problema aspiratorului"-cred ca Luny a expus treaba perfect. Pana la urma va fi alegerea LUI ce face in casa. Mimu, apropo, cum a fost educat? N-a pus mana pe nimic? Uite, soacra mea a fcaut o treaba si buna si rea. I-a pus la trebi casnice de mici pe ambii baieti (si gatit, si spalat, si calcat si curatenie, etc) ca sa invete si sa se descurce oricand DAR le-a si indus f puternic ideea ca intr-o familie toate astea se cuvine sa le faca numai si numai femeia. Asa se face ca atat al meu cat si frate-sau se pricep la gospodarie f bine dar fac ceva numai cand au chef (si au ambii foooarrte rar), in rest nevasta sa traiasca-chit ca nevestele lor au SI o viata profesionala mult-mult peste ceea ce a avut mama lor si uneori sunt cam frante de oboseala
. Oricum insa, randunoiul meu l-a pus la randul lui la curatenie (sau joaca de-a...) si pe fi-su si in niciun caz nu considera asta o rusine pt ca e baiat. Asta asa, ca sa mai auzi si alte situatii/pareri.
Simo, curaj! Vor trece si colicile! Si sanatate lui Sam!
Intrebare pt duminica (scuze daca-s nepoliticoasa, da's practica
): copiii vor servi ceva de mancare?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
dudurutza spune:
Simo
multumesc de aprecierile puiutei mele!
Sa treaca colicii si raceala lui Sam; bravo lui ca ia pastilele

Mimo
pt ca ne-ai vazut si multe
pentru explicatii! Si cand gasesti pers. sa explice cum e bine sa ne spui si noua! Mai invatam si noi!
Irina
si multi
sa se rezolve toate cu bine 
Tonic
o sa pape tzitzi el si pe urma de la mami a lui.Osafiebine
Ramo harnicuta 
Olgutzika
imi place sa te citesc
asa cred si eu luny

Oana
pentru tine
Mai citesc, si revin!Ma intereseaza o trici si al meu sot vrea sa-i luam Dariei una, asa ca subiectul e tare fierbinte si la fix