Dovlecei de sept-oct 2009 *90* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 7
techila spune:
of ca eu cand zic ca-s tembela vin si cu dovezi...ca poate nu ma credeti...tocmai mi-am infipt un cutit in mana....in dreapta, chiar in palma...
monikus, tie vroiam sa iti zic ceva, nu sfaturi ca nu ma pricep la asta, dar vroiam sa iti zic sa iti gasesti ceva de relaxat. stii cum fac eu? fetele stiu sigur ca m-am mai laudat de multe ori. eu merg la masaj. o data pe saptamana, juma de ora. dar jumate aia de ora e numai pt mine, atunci nu am nici copii, nici caini, nici sotz...nimic. daca sunt nasii disponibili las putzele la ei, daca nu...ii iau cu mine si sta sotz cu ei afara pana ma repara tanti. si stii unde fac? langa plaza romania, deci nu e departe, daca reusesti sa te rupi, intr-o ora esti inapoi acasa relaxata. chiar face minuni la creier...era doar o sugestie...sper sa te ajute
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monikus Ralu, costumas cu ren avem si noi la fel. Eu sunt curioasa chestia aia galbena e olita? Multumim. Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE povestea nasterii puiului de om Rares Andrei |
E un scaunel pt stat in funduletz:) Bumboseat
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
anomis28 spune:
citat din mesajul lui techila of ca eu cand zic ca-s tembela vin si cu dovezi...ca poate nu ma credeti...tocmai mi-am infipt un cutit in mana....in dreapta, chiar in palma... monikus, tie vroiam sa iti zic ceva, nu sfaturi ca nu ma pricep la asta, dar vroiam sa iti zic sa iti gasesti ceva de relaxat. stii cum fac eu? fetele stiu sigur ca m-am mai laudat de multe ori. eu merg la masaj. o data pe saptamana, juma de ora. dar jumate aia de ora e numai pt mine, atunci nu am nici copii, nici caini, nici sotz...nimic. daca sunt nasii disponibili las putzele la ei, daca nu...ii iau cu mine si sta sotz cu ei afara pana ma repara tanti. si stii unde fac? langa plaza romania, deci nu e departe, daca reusesti sa te rupi, intr-o ora esti inapoi acasa relaxata. chiar face minuni la creier...era doar o sugestie...sper sa te ajute Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
Techila
unde mami langa Plaza?
cat costa?
e cu programare?
mai primeste si alti musterii?
[una care isi face bagajele sa plec la masaj]
anomis28 spune:
citat din mesajul lui techila of ca eu cand zic ca-s tembela vin si cu dovezi...ca poate nu ma credeti...tocmai mi-am infipt un cutit in mana....in dreapta, chiar in palma... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
sa nu stai cu cutitu' ala infipt in mana pana vine sotz, ca nu poti spala pe jos, ok?
sa treaca
monica_dicut spune:
Aveti pozele la semnatura.
Eu nu mai pot, sunt cu creierii pe moateze, Dragos urla de azi de dimineata intr0una si azi-noapte s-a trezit din ora in ora urland. Nu stiu ce are ca nu e niciun dinte la orizont dar nu mai pot, m-a apucat si pe mine plansul, simt ca o iau razna efectiv.
Va pupez i va doresc o zi usoara fara copii plangaciosi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Gata i-am dat papica si l-am culcat,am reusit sa-i tai si unghiutele,nu stiu cum e la voi dar eu trebuie musai sa i le tai de 2 pe saptamana ca daca nu are niste unghii
TECHILA sper sa nu e nimic grav cu mana,uite mi-ai facut pofta de masaj ca nu am mai facut demult
Eu trebuie sa ma duc sa ii fac lui sora-mea card european de sanatate,sa imi iau un tratament de par si la cumparaturi dupa fructe ca nu mai am decat o para si niste mere.O sa ma uit si eu de mango,habar nu am cum arata si nici nu am mancat vreodata dar noroc ca scrie acolo mango si-mi dau seama
Off ce m-am chinuit sa-l bag pe Iri in jumper,ca nu puteam sa-l tin si sa-i cracanez picioarele,am reusit dar grele domne( techila)
A,si iau si laptic sa-i fac branzica la baiat ca ma invatat Monica,care ne-a "mintit"ca ne pune poze
Va pup si ne vedem pe seara
ralu0308 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Buna! Si eu vreau, unde ai gasit in ro? imi dai si mie linkul pls? Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Chiar aici pe site, la publicitate. Era o mamica din Is care vindea.
Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
monikus spune:
citat din mesajul lui techila of ca eu cand zic ca-s tembela vin si cu dovezi...ca poate nu ma credeti...tocmai mi-am infipt un cutit in mana....in dreapta, chiar in palma... monikus, tie vroiam sa iti zic ceva, nu sfaturi ca nu ma pricep la asta, dar vroiam sa iti zic sa iti gasesti ceva de relaxat. stii cum fac eu? fetele stiu sigur ca m-am mai laudat de multe ori. eu merg la masaj. o data pe saptamana, juma de ora. dar jumate aia de ora e numai pt mine, atunci nu am nici copii, nici caini, nici sotz...nimic. daca sunt nasii disponibili las putzele la ei, daca nu...ii iau cu mine si sta sotz cu ei afara pana ma repara tanti. si stii unde fac? langa plaza romania, deci nu e departe, daca reusesti sa te rupi, intr-o ora esti inapoi acasa relaxata. chiar face minuni la creier...era doar o sugestie...sper sa te ajute Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
Tare imi pare rau pt mana ta. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare trebuie sa doara. Dar totusi ma bufneste rasul la cum glumesti tu chiar si cu asa ceva.
Multumesc frumos pt sfat. Ar fi o idee buna doar ca la mine vine cineva acasa in weekend pt o ora. Totusi, de cele mai multe ori il aud pe cel mkic scancind asa ca numai relaxant nu e. Poate ca ar fi o idee sa ma duc eu undeva. Eu ma mai racoresc cand vine sotul si ma duc dupa paine pana afara. pe tine si putzele tale ca tare arata bine.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
madalina84 spune:
Off MONICA imi pare rau ca Dragos e iarasi urlacios,sa sti ca si Iri aseara se trezea plangand tare de tot.Tu calmeaza-te mami ca daca esti si tu agitata el o sa fie si mai rau,experiment pe propria piele
ANOMIS ce-mi place de tine ca in utlima vreme ai avut mereu cate un cauvant de spus fiecaruia si esti pusa pe glume care incanta ochiul
Am editat ca am trimis mesajul fara sa vreau
alex25 spune:
Ce cumintele sunteti!
Am vazut si eu filmuletzul cu Irinel care este un scump si jumatate, cum e el curios acolo, super.
Vazut si pe Josh pianistul, mai mami dupa ce ca arata minunat copilul tau mai e si talentat!
Vazut si mult discutata olitza aka scaunel, pare super interesant, dar si mie mi-ar fi frica cu iesitul din el, oricum m-am distrat tare.
Moni, pai tu ai baiat mare draga, si pe deasupra si ecologist, oricum dementiala poza cu micul dejun.
Oare ce am mai vazut?
Noi am papat astazi mar copt + para coapta, asta dupa 3 zile de mar copt in care ne-am mers bine mai putin cu constipatia, sa vedem daca se rezolva cu adaosul de para. Papa pitica foarte bine, insa nu am masurat cat si nici nu am cantarit, am dat si eu din ochi si apoi am completat cu laptic. Mai vedem.
Aaaaaaa, si trebuie, dar trebuie neaparat sa ma laud ca a mai plecat un pitic la casa lui : s-a intors mandra mea de pe burta pe spate...a prins manevra si acum e mare smechera, sunt tare mandra.
Hai ca poate imi mai aduc aminte ceva si revin.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!