De ce ma scot din minti gazele furnizate?
Raspunsuri - Pagina 2
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Protectia consumatorului ar trebui sa faca ceva. Dana |
DA,sa se duca in control si sa-si traga niste spagi babane...
33+
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Ciudat este ca arderea este completa, atat stiu si eu, pt. ca flacara este albastra. |
Iar daca flacara este violet arderea este supracompleta (caci ard si spiritele, nu numai gazele)
b.nica spune:
Capcaune, sa inteleg ca te bucuri de necazul meu?Banuiesc si de ce,dar nu uita ca daca ma supar rau de tot eu pot sa supravietuiesc si cu lemne(mi-am lasat o soba functionala!) ceeace nu se poate la bloc,.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica nu uita ca daca ma supar rau de tot eu pot sa supravietuiesc si cu lemne |
Tot nu e bine. Daca tai copacii pamantul o va lua la vale.
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tot nu e bine. Daca tai copacii pamantul o va lua la vale. |
Uite ce am facut eu Capcaune:pe pamantul mosilor mei am semanat salcami(mi-am imprejmuit un hectar de pamant cu pomi la 70 cm distanta intre ei) cat sa ma faca independenta si sa nu o ia la vale decat nenorocita de firma de gaz!
Guestus spune:
vai b.nica....cum ai luat draga cartonas? acumn nici nu stiu daca sa-ti mai raspund sau nu.
uite...daca sint -20 C afara gazul are un volum...daca sint +30C are alt volum. Alta densitate..blabla
Acum serios vorbesc .....daca yo iti fac un container in afara casei tale si incalzesc gazul asta la un 300 C o sa-ti dau de 3 ori mai mult gaz decit astia de la gaze.
Ar face si ei asta..ca nu sint prosti...dar nu pot sa trimita gazul la 300 C din siberia ...sau de la centrala de gaze din Bucurestii noi.