Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 20
corap spune:
hellou
am intrat doar sa fac anuntul ca noi nu venim la intalneala, ca ana tocmai a vomitat muci si nu vreau sa repetam public experienta :(, mai ales printre multe persoane.
asa ca, noki, lasa aripile acasa. sper sa se faca frumos si sa bagam intalneli, ca mi-e dor de anumite persoane
imi pare rau, o sa mi-i scot (pe prunci) pe langa casa. vad ca e frumos afara!
intalneala placuta!
abia aste
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Noki_Lara spune:
Of, am intrat special sa vad ce vesti bune gasesc, cand colo...
Corapino, imi pare rau ca Anaisu' nu se simte bine si implicit nu ne putem vedea. Sanatate multa de tot!
Deci mergem la Muzeul taranului Romn, pe Kiseleff. Mai vine cineva, in afara de mine si Lavi?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
catutza spune:
Cum a fost la intanlire?
Au anuntat la tv ca va fi placut zilele astea dar de marti se strica iar vremea daca nu m-am saturat de vremea asta...iarna si zapada isi au rostul si farmecul lor in dec/ian/feb nu acum in martie!
Roxana , multa sanatate la puiuti! Nu-mi vine sa cred ceea ce citesc despre voi
mihaela_80 spune:
Hello!
La intalneala a fost asa: Lavi si Noki si Ilenuta au fost la teatru, dupa care Noki si Ilenutza au plecat acasa, iar Lavi a venit sa se intalneasca cu mine la Pizza Hut, unde am mancat f bine , unele mai mult, altele mai putin, direct proportional cu greutatea fiecareia, cred.
Apoi noi 4 ne-am plimbat prin Parcul Tineretului, a fost soare si frumos, desi frig. De piesa de teatru le las pe spectatoare sa povesteasca :)
Roxi, sanatate multa! S-au cam adunat la tine problemele, of of. Poate n-ar fi o idee rea sa cauti o bona part-time, cineva care sa se obisnuiasca cu copiii si pe care sa o poti chema daca sunt bolnavi dupa ce incepi tu serviciul.
Cu suprasolicitarea, e o mare problema, intr-adevar,cand citeam prin reviste acum 10-15 ani de modele de succes, mame care "impaca si familia si cariera" mi se parea un non-subiect, ceva de la sine inteles. Intre timp mi se pare si mie greu de pastrat echilibrul, solutia la care am ajuns este sa trag tare intr-o directie pe etape, muncesc mult si ii acord ei mai putin timp sau invers. Nu e prea grozav si a mers pt ca am lucrat pe proiecte, altfel, la solicitari constante e foarte greu.
Pentru multe dintre voi e asa stresant ca imi vin in minte sfaturile pentru lauze :) : accepta orice ajutor, dormi cat poti de mult, mergi regulat la masaj si delega responsabilitati fara nici o mustrare de constiinta, si scade standardele. Pe cat se poate, desigur.
Maria, Tania, Ioana, , va doresc multa multa energie si sa va fie tot mai usor!
Si da, trebuie luate masuri de la primele semne de epuizare, nu neaparat de frica unui asa deznodamant dramatic, precum al mamicii de gemeni, ci pentru ca e sigur ca sanatatea are de suferit in urma unor perioade grele.
E foarte, foarte greu sa prioritizezi lucrurile din viata, sa faci alegeri, sa refuzi proiecte interesante, sa te pui pe primul plan cand copiii au nevoie de tine si tu chiar nu mai poti. Dar e tare necesar...
O duminica frumoasa si relaxanta si insorita!
mihaela_80 spune:
Buna dimineata!
M-am uitat pe pozele recente :)
Alina, e foarte frumoasa camera Amaliei, imi plac mult culorile. Multi pereti sunt albi, eu ma asteptam la un fuchsia turbat integral :), e chiar potolita. Sora-mea isi facuse acum cativa ani o camera rosu aprins integral, a scandalizat lumea :) S-o stapaneasca sanatoasa si sa fie fericita acolo!
Maria, ai niste copii tare frumosi! Ana mica e dulce foc, imi place si culoarea parului ei, si mutrita alintata la culme :) Cristi pare meditativ, de parca ar mai sta si locului cateva minute la rand :) si mi se pare ca s-a mai implinit, e mai rotund la fata, stiu ca spuneai ca mananca mai bine. Tie iti sta bine cu parul mai lung . Si mi-a mai placut cum i-ai imbracat de Craciun.
Meems, foarte frumoase si pozele voastre, cu cei trei copii care se bucurau de zapada in egala masura :) Nu stiam ce mi se parea neobisnuit: s-o vad pe Rianna imbracata asa de gros :) E foarte frumoasa si are un zambet minunat. (ca si mami, de altfel)
Cora, sper ca e mai bine Anais!
mandyksch spune:
Buna dimineata la noi in sfarsit a iesit soarele!
Si nu imi propun nimic altceva decat sa imi petrec ziua de azi cu familia mea, restul mai pot astepta, nu au intrat zilele in sac.
Va pupam si va dorim o primavara plina de soare.
lavi02 spune:
'neata,
Eu sunt in culmea bucuriei ca mi s-a intors Virgil dupa 2 saptamani de State.
Alt mare motiv de bucurie e ca se incalzeste vremea!
Intalnirea - pana la urma am triplat-o: la teatru apoi putin in Kiseleff cu Ilenuta si Noki (piesa cam slabuta pt noi, mamicile, dar celor mici le-a placut ). Apoi am luat masa cu Miha + o plimbare in parc si cand a inghetat Miha ne-am intalnit cu o prietena si colega de clasa a Silviei si cu mama ei asa ca am mai lungit-o prin parc, am ajuns la 17.30 - 18 acasa, plecate fiind de la 10.30.
Am multa treaba la servici acum, mai vorbim!
maria_alexia spune:
Wow, Lavi, dar stiu ca ai plimbat fetele, nu gluma! Inseamna ca ati avut si vreme buna, daca ati rezistat atat de mult afara... Sa vina primavara!!!
La noi iarasi bate vantul de te darama .
Mihaela, multumim de aprecieri .
Vazut si eu pozele lui Meems, fetele cochetele chiar si la munte si partiile minunate cu vedere spre lac cu care m-ai innebunit inca de iarna trecuta .
Meems, tinem pumnii pentru job. Ceva vesti ?
Eu tocmai mi-am dat seama ca am 1001 de motive sa fiu asa de stoarsa, si fara sa ma caut. Am avut un w/e in care nu ne propusesem decat sa ne refacem, sa ne odihnim. Si ce-am facut? Vineri seara Ana mi-a trantit un 39 din senin (impachetari, supravegheat toata noaptea etc.), sambata mi-a luat maica-mea copiii, sa ne odihnim, iar eu am gatit toata dimineata, am facut curat toata dupa-masa, iar tarziu simteam nevoia de ceva rasfatz, asa ca am mai pierdut ore de somn cu un film, iar duminica iar mi-au pus parul pe bigudiuri rasfatzeii mei. Aseara Ana s-a culcat la 11.40, dupa ce m-a frecat bine, si s-a mai trezit de vreo 3 ori peste noapte. Iar incep saptamana fresh de tot . Sper s-o mai duc pana vineri, cand iar intru la program de "odihna".
Morgano spune:
M-am speriat si eu pt. Carmen, a murit aseara, bietii copilasi, biata familie. Cat ghinion.
Si eu ma intreb cum sa le mai impac pe toate, birou, acum am dus si acasa de lucru in weekend, fete, gatit, ordine, haine.... totul singura. Si din productia proprie ca musiu mi-a lasat neplatite de luni de zile gazul, curentul, apa.... spre 1000 euro gaura, desi i-au fost dati de al lui tata pt casa si el afirmase ca a platit. In fiecare zi se intampla cate ceva care ma scoate din sarite si relativul calm. Leu de la el n-am vazut de 3 sapt de cand a plecat, din contra, a cerut pt motorina sa duca fetele la gradi. In timp ce el se odihneste, isi face ce program vrea, merge la pescuit, eu ma dau de ceausl mortii cu toate celelalte.
Sa va zic una din "poantele" cele mai bune? A luat a3a cartela de la abon meu orange si si-a facut teste de IQ (cica) pe net cu plata prin sms.... asa de 15 euro cu tot cu tva, care sa-i achit eu, desigur, ca nu se poate alfel.
Cuscra Tania e cu cea mica in spital, azi faceau analize, de vineri dupa-masa a inceput Anna sa vomite si nu s-a putut altfel decat internare. Va tin la curent cand ma anunta ce si cum, nu o sun sa nu o deranjez.