Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...o postare pe mega-fuga. M-am super aglomerat zilele astea. Da' nu-i bai, ca omul e eficient doar cand are multe lucruri de facut si cu termene-limita cat mai scurte.

Lavi, parca era vorba de soare, maica. Mi-a scapat mie invitatia la sanius?

Corapinoooo, Miha, Feli, haideeeeti la intalneala! Va fi fun, o sa vedeti!Corapino, pot sa te ademenesc cu aripile in ingeras neinapoiate de haaaat....nici nu mai tin minte de cand.Of.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Tania trist rau. Stiu si eu o forumista ardeleanca cu vreo 3 joburi...

Noki dar lasa ca pana maine se mai incalzeste vremea.
Va anunt cinstit ca si eu am racit, adica imi curge nasul si ma doare f putin gatul. Febra sau alte manifestari porcine n-am.

Maria incearca sa-ti echilibrezi viata. ce program ai la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI, te rog sa ma crezi ca mi-a sunat personal toata vestea trista!
Ieri, de exemplu, nu m-am dus sa imi fac analizele, desi eram programata, ca am avut curs si sedinta de catedra. Ma lupt cu ideea ca nu am timp pentru mine mai deloc (nu cosmetici si alte alea, ci lucruri "basic", de bun simt). Ce am timp liber, il dau copiilor, ca asta e ordinea prioritatilor in capul meu.

Luni m-a sunat o colega sa ma intrebe: "cum sa iti pun orele de practica la master? Eu zic asa: vineri 14-20, sambata 8-14 si duminica 14+20. e OK?". Eu - sa cad pe jos!Cum, mai, tot weekend-ul? Si cu copiii mei, cine sta? Lasa ca am ajutor, vreau sa stau EU cu ei, macar in weekened! Si uite-asa am aflat ca am - desi n-am cerut - ore la master, care sunt exclusiv in weekenduri, dintre care practica este de 18 ore/saptamana. Mai am un curs (azi la 10 il incep, drept pt care azi noapte m-am culcat la 3) si norma de baza...
Frumos, nu?

Asa ca ce am citit ieri a fost ca un dus rece.

Mergi la inceput

Tania eu vad diferenta intre programul meu de 6 hai 7 ore in mod normal, cand am timp si de casa si de copii in limite rezonabile si programul de acum cand stau 9-10 ore la servici, ajung la 7 acasa si nu mai am energie pt nimic. Ma bucur ca azi se termina si imi reiau viata mea tihnita. Nu as face schimb cu o viata de-asta, chiar daca mi-ar aduce bani mai multi.

Prietena mea, mama finutului are job de-asta de sta 10-11 ore la servici si mai are si deplasari dese desi oficial e la program de 6 ore pt ca cel mic are < 2 ani. Mi se tot plange ca e franta, obosita, revoltata de cat o exploateaza la servici. Pe de alta parte ii place si e mandra de cum a intors un contract cum a vrut ea, ca e apreciata la servici - om de baza si de-astea. E mai mult "visiting mother", bunicii stau cu copiii toata ziua, ii duc la pediatru cand se imbolnavesc, le dau tratamentele, tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Tare trist subiect Tania! Ai grija si tu si nu lua mai mult decat poti duce....si enjoy life in orice moment nu lasa pt mai tarziu....Toate la timpul lor!

Si eu de cand cu serviciul culpabilizez ca stau prea putin cu miss, desi la 17h30 am spart usa in fiecare zi....n-am de ales ca trebuie sa o iau de la after school. Dar m-am hotarat ca sa cer pt contractul urmator, din iulie, 80% adica sa nu lucrez miercurea. Si sunt decisa sa nu mai continui daca nu imi accepta cererea...Cu toate ca financiar e extrem de interesant!

Maria Alexia ai grija de tine si odihneste-te sa nu dai in vreo depresie ceva!

Ile ia mai paseaza din "cerintele" juniorilor si celor din jur!
Nu stiu la ce ora se culca copiii vostri dar eu de la 20h00 sunt libera sa fac ce vreau, si chiar fac ce vreau, adica incerc sa nu ma stresez doar cu corvoade zilnice...Ma ajuta la moral

Intalneala placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Clar azi e ziua in care primesc o gramada de vesti despre femei/mame care muncesc pana pica de pe picioare .
E si contextul aiurea, spunea si Corapina de ceva vreme: toata lumea se teme de criza (de concept mai mult decat de efectele in fapt ale ei), angajatii nu cartesc de frica sa nu-si piarda serviciul, angajatorii strang surubul cat pot... Nu stiu cum si cand se va debloca situatia asta .

Ile, cunoaaaastem bine smecheriile astea. De parca n-ai stat destul cu ei atata vreme, iar acum - cand s-a intors si tati - vor parca sa-i arate cat de mult si bine te pot calari pe tine, sa le faci toate mofturile .

Eu ma gandeam daca n-ar trebui sa ma investighez pe undeva, dar nu stiu pe unde. Anemica nu sunt, doar cu calciul la limita inf. - dar asta e la mine std. Iar doctora de familie nu se impresioneaza deloc, cica sa-mi mai iau niste vitamine ca e primavara .
Programul nu e fff stresant (vad ca se poate si mult mai rau), doar ca nu mai am energie pentru nimic. IAr de mancat, zau ca mananc .

Inca n-am gasit solutia ideala pentru dupa-amieze, cand puii debordeaza de energie iar noi suntem storsi si nu reusim sa ne odihnim deloc. Aaa, am facut-o intr-o zi sapt asta: i-am dus la mall la locul de joaca iar noi ne-am plimbat in liniste prin magazine . Mi-a placut la nebunie, i-am luat pe copiii flamanzi ca lupii si rupti de oboseala, intr-o ora erau in pat... Numai ca nu prea face bine la buget distractia asta , n-o putem repeta chiar toata ziua.

Mergi la inceput

Noki cum mai stai cu planificarea concediului?
Eu mi-am terminat rezervarile pt Spania, am inclus si Avila in plan ca oprire de cateva ore in drum spre Salamanca, iar Aranjuez si Escorial sunt optionale in limita timpului si chefului in zilele in care dormim in Madrid.

Maria eu de abia astept sa revina perioada de iesiri in natura, picnicuri, cort, plimbari prin natura. Cred ca si astea ne energizeaza psihic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mamica despre care e vb in articol este colega cu mine la strumfii lui andrei.

Edit : ms de incurajari!
alina, fetita ta se culca la ora 20? si la cat se scoala? ai mei mai devreme de 10 nu mai adorm chiar daca ii pregatesc.iar dimineata se scoala la 7.30-8.Dar dorm la pranz cam 2 ore.

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ioi, Doamne, nimeresc si eu aici taman pe subiect. Kinderii mi-au mancat ficatii in dimineta asta cu miorlaieli, urlete, bocete si tot tacamul. Nu mai suport. Ori m-am dezvatat eu, ori au strecheat cu totul amandoi. Sau e din cauza ca la ora 6.30 Maria s-a apucat sa tipe dupa noi din camera si a trezit toata casa? SIintru in tura la 15

La fel ca Maria, ma simt bine la munca Si inainte de servici gandeam ca cei care declara asa ceva sunt super egoisti.

Roxi, auleo, sanatate la urechi. Si noi suntem programati la ORL luni, abia astept verdictele pentru amandoi.

Lavi, sper sa ajung si eu la echilibrul tau cand vor creste copiii mai mariImi dau seama ca acum este absolut imposibil. Pe 20 e ziua cu pricina

Miha, savurez mesajele tale. pupici printesei intelepte Poate va rezumati doar la cateva lovituri si nu incercati sa-i doborati recordul lui tati.

Mara, pupam baiatul, sa-i treaca buba!

Cami, cum stati cu tratamentul?

alinush, parca traiesti intr-o alta lume. deh, chiar asa e. Si job fain, bani pe masura si program ok si concedii faine...Suuuper

Chestia cu criza la noi in tara e mai mult de apanaj. SI-asa lucrurile mergeau prost inainte, acum au pe cine/ce da vina.

La fel ca restul lumii, astept primavara...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

emigrez in olanda .. alina, mi-a placut mult camera missei nu s-au cerut printese in peisaj? alexia mea vrea printese peste tot, pereti,pat,lenjerie,haine...etc

ioana, la noi verdict OTITA SEROASA pentru amandoi, la alexia este apropate de infectie, ne-a scris si antibiotic in caz ca ii apuca febra si durerea.
mi-a spus ca exclus colectiv pana trece otita si ma gandesc ce mama naibii fac eu ca in curand incep jobul si mama nu sta cu ei.

tania / gaseste urgent o solutie sa ai grija si de tine.

maria vezi sa nu ai astenie de primavara. mananca mai multe verzituri si eventual niste vitamine.

noki

Mergi la inceput