Crestinismul si evolutia spirituala 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Katya, atunci rupe 5-10 min din dimineata ta. Ca oricum dimineata cand te scoli te rogi, nu? Spune ora la care te rogi in principiu dimineata si ne ghidam dupa tine. Ca atunci inseamna ca la noi e pranz, o scoatem noi la capat cumva.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Mamabear,, da scumpa, rugaciunea e perfecta. Putem incheia asa cum ai zis cu "Doamne Iisuse, miluieste pe roaba ta Nicoleta Luciana si mi se pare potrivit. Este super. Deci avem si rugaciunea (s-a votat). Ramane sa stabilim ora la care maine se va ruga Katya. Nu cred ca direaza overall mai mult de 2 minute. Dar fiind toate odata, o sa fie super bine. Nikole, o sa fie totul bine, noi aici te iubim si ne rugam pentru tine Fii fara teama. Vei vedea cat de usor va fi de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna dimineata!

Iasmin,eu cind ma trezesc la 7,la voi e deja 14 si acuma ma faci sa spun cu rusine,in public,ca dimineata nu ma rog,doar ma-nchin si zic si eu acolo ceva,dar nu ma rog propriu zis...Adevarata rugaciune o fac seara,cind la voi sa tot fie vreo 4-5-6 dimineata...Asa ca ma bag in grup,dar nu ma pot incadra cu ora...ca nu vreau s-o stabiliti dupa mine,oricum,cu cit e la ore diferite,cu atit mai bine ma gindesc,ca sa fie rugaciunea cit mai continua,zic si eu,e bine si-asa?

Va pup pe toate,o zi linistita!

Mergi la inceput

Katya, bine si asa, scumpa mamii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce fac fetele? Aseara am citit din mesajele date unei vizionare din Franta, si mi-am facut cateva semne, de unde as dori sa va citez.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna fetelor!

Iasmin, cum ramane? facem noi la aceeasi ora rugaciunea sau face fiecare cand poate? (cred ca e bine oricum)

Crinuta, foarte frumos ai scris despre iertare si iubirea aproapelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

buna dimineata, cu intarziere.
spuneti-mi si mie la ce ora ne rugam pentru Nikole.

cum a venit primavara pe la noi m-a apucat un avant sa-mi fac curat prin casa... si sper sa reusesc sa termin inainte de a ma parasi entuziasmul.

www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Patou, o asteptam pe Iasmin sa stabileasca o ora pentru cine poate.

Succes la curatenie si ,te rog, trimite si la mine un pic de entuziasm, ca tot stand cu bebe in brate nu mai am nici un chef de smotru, atunci cand adoarme.

Mergi la inceput

A zis cineva cuvantul magic Iasmin? Aici sunt iubitelor Tocmai am reusit sa il fac pe stapanul meu de 8 ani sa se dea de la pc.
Fetelor, eu ma pot ruga oricand. Nu de mine depinde. Eu pot, nu e la mine problema, ziceam ca sa fie si fetele din US sau Canada treze. Patou, tu cam pe cand ai putea? Dimineata ta- e bine? Cam ora Romaniei, asa... in jur de cat poti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Daca ma cautati, sunt pe la fundul butoilui...

nu reusesc sa ma rog, nu stiu de ce, de multi ani nu mi s-a mai intamplat asa ceva...imi zboara gandul, pierd sirul, ma trezesc ca ma rog robotic, imi vine sa plang, ma incearca o deznadejde,delasare imi vine sa ma opresc pana si din rugaciune, si sa ma las asa prada gandurilor rele...cand in sfarsit reusesc sa ma adun se trezeste copilu, sau am striga sotul...

apoi o iau de la capat...nu ma las...dar e greu...

Crinuta, foarte frumos ai spus, intr-adevar...am citit de cateva ori raspunsul, m-a surprins, mi s-a aprins un beculet, niciodata nu m-am rugat astfel, niciodata nu am cerut puterea de a uita/ierta, harul iubirii...
pentru ca, inconstient mi se pare imposibil sa uiti, si deci, sa ierti...

Mamabearmultumesc...binenteles ca daca doresti, eu sunt de acord sa ma adaugi in pomelnic

Vorbind de asta, Crinuta, la biserica catolica de ex. se dau pomelnice??cum?la preot?
Am fost aseara , dar nu am putut sta mai mult de 30 de minute pentru ca se inserase si e destul de periculos sa umbli pe strada singura , asadar cu regret am plecat, nu am putut astepta sa termine preotul slujba, sa pot vb cu el.

Saptamana viitoare poate ajung in SP, AL MEU A PROMIS CA INCHIRIAZA O MASINA SI MERGEM, caz in care, pot ajunge si la biserica ortodoxa, poate am noroc si gasesc un preot disponibil sa ma spovedeasca...

Va multumesc pentru rugaciuni, pentru gandurile bune, pentru tot...eu nu am cum va rasplati, dar Dumnezeu da...

Crinuta, chiar te rog , sa ne citezi din mesajele vizionarei..ca o coincidenta, azi ma gandeam la tine, vroiam sa te rog , sa-mi mai spui odata numele cartilor, poate le gasesc aici(sigur le gasesc la libraria bisericii)
Aveam salvate la favorite link-urile date de tine, dar in celalalt pc care i-a ramas cumnatei in Japan, si nu am cum le recupera acum.

As fi vrut sa mai citesc...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput