BIOGENESIS FERTILITY CENTER(13)
Raspunsuri - Pagina 2

fireyes spune:
ete, dom'ne s-a reactivat goggy si cu goggylasii ei
cum esti? ai facut santuri in sufragerie?

goggy spune:
m-a reactivat moshulik , altfel as vorbi de una singura.....nu ca nu o fac oricum....
daca nu a mai facut nimeni fiv.....e liniste mare

moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy pai io tot astept........da' nimic ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
gata, uite ma prezint la apel!

a, si fa un pic de instructie cu embrionasii, ca sa stie cine e seful!

eu inca din prima zi le ziceam: Bey, aici nu sunteti de capu' vostru, da? sa fim intelesi! Aveti misiunea 1: nidarea! si au/a ascultat. acum le-am dat misiunea 40 de sapt.

Moshulik

goggy spune:
merci, parca e alta viata
Abia astept sa vad ce ne zici dupa eco.......io cred ca sunt 2

moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy![]() merci, parca e alta viata ![]() Abia astept sa vad ce ne zici dupa eco.......io cred ca sunt 2 ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
sa vedem
Militari de cariera face mama din ei!
Moshulik

miki01 spune:
goggy, cum este burtica? Ceva intepaturi? Sapt asta aflam vestea cea mare, nu?
Am intrat (special pt tine si Felicia) sa va spun ca imi doresc din tot sufletul sa reusiti. Doamne Ajuta, sa fie cu noroc de data asta!

miki-miki spune:
Goggy ce mai faci? Ceva simptome? Tzatzici sensibile/dureroase?
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

goggy spune:
Miki01 , multumesc mult!
Intzepaturi nu prea simt ( ma cam doare ovarul drept, in schimb ), de ce sa mint....de fapt, nu prea simt nimic.
Si ca sa-i raspund si lui miki-miki (
), singurul lucru ( pe care eu oricum nu l-as pune la socoteala ) sunt tzatzele care sunt umflate si dor ( eu cred ca de la utrogestan ). Mijlocul ma doare putin dar e posibil sa fie din cauza pozitiei si statului pe canapea.
Altceva ciuciu
Mda, vineri am testul....aproape o saptamana