La apusul flacarii violet
Raspunsuri - Pagina 3
danat spune:
As fi curioasa daca cei care neaga intr-atit de vehement homeopatia si efectele ei, au incercat vreodata un tratament de acest gen.
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Cum sa nu-i apuce disperarea pe producatorii de medicamente cand vine un homeopat bun care prescrie,in cunostinta de cauza,niste bilute de sub 10 Ron si vindeca dintr-un foc o groaza de necazuri ale pacientului? Ce sa mai zic de problemele care se ivesc in aceasta ciudata situatie cand Casele de asigurari medicale constata "minunea"? |
care producatori de bilute o fac de pomana numa ptr ca le e drag de mine.
b.nica spune:
I-ai cautat mult pe indieni?
Daca tu esti sanatos si nu ai probleme ai fi dispus sa faci un proving cu "apa de ploaie" homeopata?
M-ar distra efectele Mind la ...sa zicem Veratrum album,.Imi place chestia cu...nu,nu-ti spun ca sa nu-ti induc efect placebo desi privind particularitatile lui Veratrum nu cred ca este nicio sansa.
xenocid spune:
B.nica daca eu mananc 66 de pastile de Oscilococcinum ce crezi ca mi se poate intampla!?
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui xenocid B.nica daca eu mananc 66 de pastile de Oscilococcinum ce crezi ca mi se poate intampla!? Come to the Dark Side. We have cookies! |
Iti faci o gaura cam semnificativa in buzunar dar poti primi bonus de la producator (Lab Boiron) o sapca.
b.nica spune:
citat din mesajul lui xenocid B.nica daca eu mananc 66 de pastile de Oscilococcinum ce crezi ca mi se poate intampla!? Come to the Dark Side. We have cookies! |
Dar de ce sa te strapezesti tu la niste bilute, mai bine mananci o pasare intreaga,de ce sa nu iei in loc de Oscillococcinum Veratrum album?
Ne-ai face asa de fericiti pe toti aici pe DC!
Ne-am intalnii la SC cu bucurie si kisses multe, multe,ne-ai propovadui religia ta si multe alte efecte incredibile in ceeace te priveste,.
speed spune:
citat din mesajul lui danat As fi curioasa daca cei care neaga intr-atit de vehement homeopatia si efectele ei, au incercat vreodata un tratament de acest gen. Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie. www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel |
da, fara nici un rezultat.
plus jumatea mea a baut pe nerasuflate o sticla cu nu mai stiu ce remediu,crezind ca e apa plata. nici un efect.da-i drept ca nici nu a stiut ce a baut :)
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui speed
da, fara nici un rezultat. plus jumatea mea a baut pe nerasuflate o sticla cu nu mai stiu ce remediu,crezind ca e apa plata. nici un efect.da-i drept ca nici nu a stiut ce a baut :) |
Probabil ca era jumatatea de whisky si nu aceea de soda,sau invers!
b.nica spune:
citat din mesajul lui danat ). b.nica iti spune ceva numele de Don Quijote? |
Danat, daca nu as dori sa transmit un mesaj as fi ignorat acest subiect.
Sunt interese diverse care ataca Homeopatia dar eficienta ei NU TREBUIE IGNORATA!
danat spune:
b.nica asa este. Insa sunt multi altii care sigur sunt receptivi si au nevoie de asa ceva. De ce sa iti irosesti energiile in van? Ai nevoie de ele.
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.